Mums ir chicco 3in1, un esmu ljoti apmierinaata ar sho pirkumu. Jo gribeeju lielus,stabilus ratus ar chetriem ritenjiem, un auto kreeslinjhs fikseejas savaa baazaa,kas vienmeer atrodas mashinaa,manupraat,ljoti eerti un praktiski,un shis komplekts nebija no leetaa gala- kaadi 1100 euro maksaaja viss kopaa. Bet nereti,kad braucam naktii maajaas no ciemiem un mazo negribas izraut no miega,es vinju turu vienkaarshi kleepii... Ir situaacijas,kad es atljauju vinjam neseedeet kreeslinjaa,bet,piemeeram,kad celjojaam pa eiropu un peekshnji uz itaalijas baanja vinjam saakaas histeerija,es vinju aaraa neceelu, jo tomeer mees braucam ar 140 km/h ,un es neeveelos lieki riskeet. Nekad sev muuzhaa nevareetu piedot,ja mana leemuma deelj mazajam kas atgadiitos. Labs kreeslinjhs ir svariigs,bet ir arii jaaiziet no katra iespeejaam, un es ljooti labi zinu lat ijas situaaciju. Nevajag taapeec mammaam paarmest,ka vinjaam ir shaads vai taads kreeslinjhs, domaajot losgjiski,kura tad no mums neveelas to labaako mazulim,bet ne visiem ir shaadas iespeejas. Un ,manupraat,jau tas,ka kreeslinjhs vispaar ir, ir super. Kreeslinju obligaati vajag manaa uztveree, bet kon kaadu,tas ir katram pasham jaizveertee. Un taapeec es nedriikstu nevienam baazt aciis,kaapeec tu taa vai shitaa... Katra mamma dara peec iespeejaam. Tas ir oar jebkuru teemu- cita lieto tikai pampers pamperus,cita peerk maximas, un vai vinji uzreiz ir sliktaaki?! Droshvien nedaudz,bet cenu atshkjiriiba ir liela...,