Liliii ļoti bieži nepiekrītu. Un skatos, ka daudzām jau te "automātiskais atbildētājs" uz Liliii komentiem ar negatīvu piesitienu. Arī nepiekrītu iespringšanai par sīkumiem, vispareizākā/ideālākā varianta meklēšanai utml...
Beeeeeeeeeet - kas attiecas uz drošību... Khmm... Pieauguša cilvēka galva sver apm 10% no svara, ir stipri muskuļi un ciets mugurkauls. Bēbītim nav ne muskuļi, ir mīksti kaulņi un smaga galva (~25% no svara).. Nav jābūt avārijai, lai mazo satraumētu.. Ziema.. straujas bremzēšanas... ar to pietiek, lai nedod Dievs, pārlauztu sprandiņu vai smagi to satraumētu.. :(
Var jau par sevi tā: ai man po, varu braukt arī nesprādzējusies... Bet par nestabilo, trauslo mazo dzīvībiņu.. nu kamooooon...
Un vienas meitenes koments par to, ka neliks ar skatu uz aizmuguri, jo nav jau dārzenis.... Khmm.. izvēlēšos vispār paklusēt!! man liekas, ka galvenais droša krēsliņa mērķis tieši ir nodrošināt lai bēbītis NEPALIEK par dārzeni (tfu tfu tfu tfu tfuuuuuu)...
Man patīk weee, un saprotu, ka tagad ir modē būt vēsajai grūtniecei, vēsajai mammītei, kura nepar ko nestreso... Bet nu... ir jautājumi, kuros nevar tādu PO uzlikt...