Mans beerns tieshaam laikam izmeeraa ir standarta beerns,jo parasti,ja uz jakas rakstiits,ka der 12 meeneshiem,tad arii uz tiem 12 meeneshiem vilkaam. Ir ,protams,lietas,kas tagad,kad ir 16 meeneshi, arii veel der,kaut gan rakstiits,ka uz 9 meeneshiem domaats. Parasti benetton un h&m dreebes der ilgaak nekaa uz birkas noraadiits. Next un zara parasti ir iistais izmeers. Bet mums te nav taadas ziemas,tapec arii man taadu ziemas apgjeerbu iisti nemaz nav. Ar to vareetu buut pagruutaak,jaa... Taaat kaa,ja jaapeerk,ziemas zaabaki, tos nopirkt ,lai dereetu naakamajaa vai pat peec 2 ziemaam- gandriiz neiespeejami..
Mhm, pie tiem ražotāju izmēriem vajag ''piešauties'', jo man bērnam drēbju ziņā galīgs ārprāts - tagad pat pa mazu palika jaciņas, kas uz 1-1.5 gada vecumu domātas, kaut kas bija pat uz 12m, viena jaciņa, kas domāta uz 2 gadiem, tagad, uz 3 gadiem vēl tāda diezgan brīva ir. Vienā veikalā redzēju nu mazmazītiņu džemperīti, kas it kā uz 2 gadu vecumu domāts, ilgi grozīju un domāju kā tur 2gadīgu bērnu varētu iekšā dabūt... Manējais tieši iekļaujas, uz 2 gadiem svars un garums bija tieši tas mazākais, kas iekļaujas 2gadnieku standartos.
Par apaviem - pat ražotājiem katram ir sava variācija par izmēru 25. Bērnam kurpes palika par mazu, aizejam uz veikalu, piemēram, pat uz aci redzams, ka kurpe lielāka, ko jūs domājat - tā arī 25. izmērs, kā tai, kura bija par mazu. Vēl ir bijis, ka vasaras sākumā nopērkam kurpītes, bet pēc pāris mēnešiem tās jau par mazu, bet tagad man ir baigais čujs, ka tagad vēl bērnam varētu derēt pagājušās ziemas zābaciņi, piemērīti nav, bet izmērā dikti līdzīgi gumijniekiem, ko tagad velk, tā ka - neko saprast nevar. :D bet - es tiešām nepaļaušos, ka, ja šoziem tiks nopirkti zābaki, tie derēs arī nākošajā ziemā.