Lollipop, sava miera un berna labad tak neuztraucies! Tavam berninjam ir tikai menesis, vajag mammu blakus. Ja gulesana kopa jums abam rada komortu, tad kapec ne?
Es ari varbut kadas 500 lapas atpaka saja diskusija loti uztraucos, ka tik nepieradinu gulta gulet, bet tagad es domaju, ka tik butu nevienu neklausijusies un gulejusi ar mazo blakus vairak. Jo ka mes atbraucam uz LV un ielikam vinju sava gultinja, kad vinam bija 4 menesi, ta vins nepakam negul mums blakus gulta. Kad naca zobi, kad biaj slims, kad bija krenkjis loti gribejas vinju nolikt sev pa vidu un miligi aizmigt - bet nekaa, sikais gu tikai sava gultaa.
Meitenes, par to esanu naktis, nu kada jega dod to vienu karoti maisijuma? Tas jau butibu nemaina, tapat berns pie kka edama tiek, bet nu, manuprat tas ir tapat ka jus pasutitu kartupelu biezeni un jums vinju atskaiditu ar udens glazi. Ja gribat atradinat no nakts esanas, tad tur jabut dzelzs nervien un jagriezh ka ar nazi. Katru nakti jacelas un jaieaijaa mazais uz miegu ar udeni, teju, knupi, nu jebko, bet ne maisijumu. Domaju, ka nedelas laika izdotos.
Kadreiz es ari ka berns iebrecas skreju jaukt pudeli, bet pedeja laika sanak vinju tumsa ieaijat atpakal miega un tas aiznem mazak ka minuti. Ka ari vienmer esmu uzskatijusi, ka mazie jaliek chuchet ar pilnu punci. Ar to mums tagad ir problemas, jo dels negrib est pirms guleiesanas un tad nakti mostas est.
Nu tas taa, manas pardomas, bet var jau but visadi. Manejais guleja visu nakti un apmeram menesi vairs negul.
Man ir jautajums par to pashu nakts esanu.
Mazajam jau paris naktis uztaisu pudeli un iedodu vinam gultina, jo vins pats jau mak turet pudeli un no vinas est. Tad es apgulos atpakal gulta, iemiegu un pec kadam 20 min celos, lai apsegtu mazo, jo sis jau pats paedis un aizmidzis. Tad nu jusuprat, vai tas ir drosi atstat mazo vienu pashu ar pudeli rokas? Vai vins nevar aizrities? Vinam 6.5 men.