Bērnus saģērbt vienmēr ir grūti, īpaši šādā laikā, kad ne šis ne tas laukā (nu es UK esmu, mums te tāds pārmaiņus saulains, silts, lietus, vējš utt.). Jo reāli ir tā...lai vnk mierīgi ietu man pie rokas, jāģērbj tā un šitā...ja tādu pašu kaut uz 5min ielaidīšu rotaļu laukumā, tad 2min laikā būs slapja mugura. Ja ģērbšu tā, lai var padzīvoties pa rotaļu laukumu, tad pa ceļam uz/no būs par vēsu... 3 gadu prakse iemācījusi - jāģērbj kārtās, lai var variēt, cik uziet un gudri cilvēki māca un pati piekrītu - labāk mazliet par vēsu, nekā mazliet par siltu.
Tādu ratos guļošu/sēdošu jau vēl ļoti easy saģērbt :) grūtāk tad, kad jau pats skrien. Kamēr rati, tikmēr arī kaut vai 5 dažāda biezuma jakas var ratu somā iemest, bet, kad pārvietojas pats...baaaac, tik ļoti nepatīk ar nez kādām drēbju kārtām nokrāmēties, tad nu domā, plāno...nu i sanāk nošaut greizi, bet nu neko, ar laiku jau puslīdz piešaujas :D
Un zīdaiņu mammas, neaizmirstiet, ka kulbā ir vidēji par 3-5 grādiem siltāks kā laukā + lūdzu, ziemas laika, ja ejiet telpās (veikalos!!!) lūdzu atģērbiet bērnus, lai atkal nav veikala vidū jāveic atdzīvināšanas pasākumi pārkarsētam zīdainim, kuram mugurā kombis kā pie -20, pa virsu sega un šādi saģērbts 30min tiek pa veikalu vizināts.