Robiite, es tev pateikshu kaadu stingraaku vaardu! Tu esi vislabaakaa mamma savam beernam un tavs mazulis ljoti iespeejams ir pilniigi vesels beerns,es nevaru teikt,ka 100% ,jo nezinu ne tevi,ne esmu aarsts, bet nevajag saliidzinaat savu beernu ar citiem beerniem. Nu un ,ka viens jau tur galvu.raapo vai runaa kjiiniski. Rava beerns ir tavs beerns un tu esi vinjam,lai vinju atbalstiitu,nevis paardziivotu kaut kaadas lietas,kas nav jaapaardziivo. Mans pat 3 meeneshos negribeeja tureet galvu,un biju pie fizioterapeites,un tas izraadaas bija tikai taapeec,ka es esmu vinju paaraak saudzeejusi un neesmu ljaavusi nemaz trenneet tos muskuljus. Bet tas viss ir dabiski,jo es nezinaaju,kaa un ko dariit,tas ir mans pirmais beerns,pirmaa pieredze. Nav jeega paarmest sev kaut ko. Un nekaadaa gadiijumaa nesaliidzini. Ies meeneshi un buus veel daudz lietas,ko draudzenes vai maasas beerns labaak par taveejo dariis- aatraaks saaks stagaat,buus taisnaakas kaajas,veselaaki un baltaako zobi, draudziigaaks ar citiem beerniem un aatraak apguus jauno vielu kjiimijaa.... Pie jem savu mazuli taadu,kaads vinjhs ir. Nesteidzini vinju un nestreso,vinjhs tachu juut. Un droshvien juutas beediigs,ka zin,ka tu paardziivo,ka vinjhs kaut ko veel nespeej izdariit,bet ,aciimredzot, vinjhs tam vnk veel nav gatavs. Tavs darbs ir vinju stimuleet,attiistiit,motiveet...un uzslaveet,cik labi jau sanaak. Mazaak klausieties citaas mammas!!!