Rimčikā nav, vīrs dabūja Maximā. Bet nu jā, ar teļa gaļu no 4.mēn. :D ka tik ne tā.
Kur tad var dabūt tos dārzeņu biezenīšus?
Kamēr mēs to malkas plīti nekurinam katru dienu, neko savārīt arī nevaru. To kombinēto tvaicētāju-blenderi dabūšu tikai mēneša beigās.
Becky, sit pieci, es ari vakar pirmo reizi pie stures un mazais blakus. Vispar nebiju braukusi pie stures vairak neka menesi, taaads kaifs :) Mazais masina vienmer gul, vienalga, pa kadiem celiem un cik ilgi brauc! Jutos labi, drosi, vienigi gribetos to uzlimi aizmugure - masina bebis jeb baby on board. Kur tadas pardod?
Sunscreen, mani kā vnk vadītāju citiem esošās uzlīmes par baby on board nekādi neietekmē, vēl jo vairāk, tās var manīt tikai braucot tam auto aizmugurē, kāda jēga? Neviens tāpat ar mērķi tak virsū neskries!
Bet nu ārpus mana komenta, es redzēju bērnu veikalos.
Klau, ja majas visi slimo ar iesnam un klepu
Bernam 2 meneshi un ed maisijumu, ka ir ar imunitati? Ko man gaidit, kad maza noliksies pavisam slima?
Zinu, ka tas mammas, kuras baro ar kruti slimojot, nodot antivielas un mazie vieglak parslimo...
Klau, ja majas visi slimo ar iesnam un klepu
Bernam 2 meneshi un ed maisijumu, ka ir ar imunitati? Ko man gaidit, kad maza noliksies pavisam slima?
Zinu, ka tas mammas, kuras baro ar kruti slimojot, nodot antivielas un mazie vieglak parslimo...
Man tās visas antivielas liekas baigais bleķis, lai neteiktu vairāk. Mans maisījuma bērns nenolikās pat tad, kad mēs abi bijām nu galīgi slimi, pie tam - vairākas reizes, cits bērns ar krūti barots vairāk kā gadu, un slimo pie katras izdevības, tā ka - tas nav nekāds rādītājs. Nē, protams, ka mans bērns arī slimoja un slimo, bet neteiktu, ka vairāk/smagāk (tpu, tpu, tpu) kā krūts bērni.
Dārzeņu biezenīšu taču katrā veikalā ir, bet - sortiments gan atšķiras. Es atzinu Milupas un Hipp, ir arī tikai dārzenīšu, bez gaļas, tikai jāatrod. Semper arī vēl bija labi.
man šodien lielā pārdomu diena, bēdājos par liekajiem 3/4kg (kas nu jau nekustas vispār) un neformu pēc dzemdībām.. nepārtraukti mierinu sevi ar domu, ka to, kas uzņemts un stiepts 9mēn., pāris mēnešos nav nost dabūjams, mierinu ar domu, ka mazā "apēdīs" mani, ka diētas jau pašlaik atļauties nedrīkst...
nav jau tā, ka ēdu mega daudz, ēdu veselīgi un labi, bet ar to nepietiek.. trakums.. bet laikam jau tā bus, ka pa laikam uznājs nostaļģija pēc tā, kā un kāda biju