viņš dzer.

Reitings 117
Reģ: 09.05.2013
Sveikas! Prātā tūkstošiem domu , bet izejas nav, vismaz man tā šķiet, varbūt skats no malas man palīdzēs saprast kā,lai tieku ārā no šīs vietas.
Esmu (20) kopā ar puisi (23 )nedaudz vairāk kā 2 gadus. Dzīvojam pie viņa vecākiem nelielā ciemā. Esmu sapratusi,ka šis puisis nebūs tas, ar kuru spēšu nodzīvot visu savu dzīvi. Lielākais viņa mīnuss- viņš dzer un ir baigos parādos ātrajos kredītos un ne tikai. It kā jau šķiet vienkārši -negribi dzīvot kopā , nedzīvo , bet nav jau citur kur dzīvot īsti, jo šeit ir atrasts mans pirmais nopietnais darbs, ar ko esmu apmierināta, lai gan alga nav liela,, plus vēl augstskola man ir tepat netālu. Lai viena īrētu dzīvokli šeit ,man naudas nepietiek, lai ietu atpakaļ pie vecākiem, ir jāpamet darbs un jādzīvo laukos , kur darbu tādu tiešām nedabūšu un par skolu nevarēšu samaksāt.
Tepat blakus dzīvo māsīca pie kuras gāju dzīvot, kad uz mēnesi bijām pašķīrušies, bet viņai ir 2 mazi bērni un draugs ar kuru es nevaru sadzīvot, tāpēc atgriezos pie sava puiša. Un visu šo laiku ,kad bijām izšķīrušies - viņš vienkārši dzēra,jā uz darbu gāja, bet pohains un kā par brīnumu netika atlaists.
Puisis ir lielisks, ja vien nedzertu ,jo par tiem kredītiem viņš ar ir nācis pie prāta un sāk palēnām atmaksāt,, viņa alga aiziet atdodot kredītus. Bet es šajā dzīvoklī nespēju vairs brīvi elpot,, arī viņa vecāki dēlu nemaz netaisās vest pie prāta vai nesaskata viņā alkoholiķi, jo tēvs viņam arī katras (!) brīvdienas vienkārši dzer un vienmēr piedāvā dēlam dzert ar viņu. Puisis jau tiesības nodzēra, bet no tā nekas nemainījās. Nē, dzerot viņi nav nedz agresīvi ,nedz rupji, bet to dzeršanu es nevaru izturēt ,man neliekas normāli dzert katras brīvdienas, un tad jāguļ blakus tādam nodzertam ģīmim ,ka man nelabi paliek.
Es neesmu arī no tām, kuras tagad teiks izvēlies alkohols vai es -- un ja viņš izvēlēsies dzert, kur tad es iešu,tāpat būs jāpaliek šeit un jābūt labai,jo es taču dzīvoju pie viņa vecākiem ,nevis kur citur. Par to simtiem reižu ir runāts, vienu dienu viņš atzīst,ka dzer par daudz , otru jau saka ,ka tā ir tikai iedzeršana (tieši tāpat saka viņa tēvs) , bet tā nav iedzeršana , viņi dzer līdz atlūzt.
Šitās brīvdienas bija pēdējais piliens,es vairs nevaru, nevaru vairs justies laimīga ar cilvēku , kuram dzeršana ir svarīgāka par mani. Agrāk viņš mēdza lūgt piedošanu , bet tagad vienkārši paprasa ,cik ilgi tu dusmosies un viss.. Bet kur man iet ? Tādi draugi pie kuriem te tagad ņemšu vienkārši dzīvošu nav. Kad visu samaksāju, gan par skolu ,gan tas ,ka jābrauc uz skolu , gan darbā pusdienas man paliek kkur tikai 100ls par kuriem viens nevar normāli izdzīvot :( (bļāviens, sanāca gari, tāpēc, drošvien neviens neiedziļināsies, bet man šitas bija kaut kur jāliek )
18.11.2013 14:05 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Vākties prom. Es tavā vietā atrastu kādas kojas un miers. Tu tikai velti tērē savu laiku ar šādu cilvēku.
18.11.2013 19:47 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Ir atšķirība starp pāris aliņiem un dzeršanu, līdz atlūzt.

Ir atšķirība starp piedzeršanos katru nedēļas nogali tusiņā ar draugiem un piedzeršanos katru nedēļas nogali mājās ar tēvu.

Manuprāt. Varbūt man nav taisnība.
18.11.2013 19:50 |

Reitings 381
Reģ: 19.01.2011
freijace, manējais vispār dzer tikai dzimšanās dienās vai jaunajā gadā un pat ne vienmēr.
Atkarīgs kādā sabiedrībā tu apgrozies.
18.11.2013 19:54 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Flamingo, puisis vecuma lidz 24, ir daudz draugu?
18.11.2013 19:59 |

Reitings 381
Jā, viņam ir 22 gadi un ir daudz draugi un visi ir tādi paši.Reti dzer un tusē tāpēc,ka laiks aizņemts ar citām lietām-sportu,mācībām,darbu utt. Tā ir pavisam cita vide un viņi ir inteleģenti.
Piebildīšu, ka viņš nav latvietis.
18.11.2013 20:05 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
freijace vienkārši ideāli atainoja erroru, kas ir lielākās daļas latviešu galvā - tipa tas taču ir normāli.
Atbildot uz tavu jautājumu - jā, ir daudz tādu puišu. Viss atkarīgs no apkārtējās sabiedrības - ja tajā pieņemts tā darīt, tad var arī šķist norma.
18.11.2013 20:07 |

Reitings 1446
Kura valsti dzivo sadi kartigi jauniesi- Skandinavija? :D
18.11.2013 20:07 |

Reitings 1446
Pati iedzeru sampi/viinu reizi menesi, veselibas del butu labak iedzert reizi pusgada, tapec prieks manis katru nedelu iedzert nav norma, bet likas, ka parsvara jau puisiem tas ir ok un normalu nedzerosu puisi man nemaz neatrast, ja neemigreju uz citu valsti :)
18.11.2013 20:10 |

Reitings 381
Nē, freijace manējais ir no rietumeiropas valsts.Es biju šokā ,jo tā ir viena no atvērtākajām un izvirtušākajām valstīm Eiropā, bet viņa draugi ir tik pareizi.Laikam tāpēc,ka tās visas lietas viņiem ir legālas vairs nav nekāda interese par to.
18.11.2013 20:12 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
tak freijace ir atšķirība starp 2 alus pudelēm un 20
18.11.2013 20:12 |

Reitings 1446
Nu, es jau ari apgrozos tikai studentu sabiedribaa (iznemums bija pedejais puisis arodskolnieks), bet socialu nediivaini, kas iedzer tikai reizi pusgada satikusi vel neesmu, buutu jau jauki.
18.11.2013 20:16 |

Reitings 381
Manējais ex bija latvietis, bet viņam katru nedēļas nogali vajadzēja izsūkt kādu alus pudeli,kaut gan viņš bija labs, kārtīgs puisis,smagi strādāja un mācījās. Man alkohols riebjas un tad tā briesmīgā smaka,kad mēģina bučoties.Dēļ, tā mums arī sākās strīdi.
18.11.2013 20:16 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nevar izglaabt nevienu, ja pats cilveeks neveelaas tikt izglaabts, labaak pasaudzee sevi un muuc kur acis raada.
18.11.2013 20:17 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Jo vairāk žēlo tādus cilvēkus,jo mazķ viņi grib kaut ko mainīt.
18.11.2013 22:15 |

Reitings 95
Reģ: 28.10.2013
freijace, jā, ļoti daudzus normālus latviešu puišus pazīstu,kas dzer retāk kā reizi nedēļā. Arī mans ir latvietis un iedzer reti, reizi 3 mēnešos, sociāli aktīvs, inteliģents, foršs un nodarbojas ar sportu.

Jo augstāka latiņa, jo labāku dabūsi. Ja samierinies, sakot,ka visi puiši tā dara- pati sevi noraksti.
18.11.2013 22:27 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Es vispaar nesaprotu to daudzu sievieshu cepienu par alu nedeeljas nogalee. Pat man no vienas pudeles nav nekaada efekta, tikai tiirais garshas baudiijums, kur nu veel masiivam viiriskjim. Driizaak veca tantinja apreibs no litra kefiira, nekaa teevainis no vienas alus pudeles, it iipashi, ja dzer vieglo alu.
18.11.2013 22:30 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Krista, jā, ja tiek dzerti dažādi ali, lai pagaršotu, izbaudītu, nevis cēsinieks light, lai vnk apreibinātos katras brīvdienas.
18.11.2013 23:42 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu jā daudz jau ir diskusiju - cik daudz ir par daudz?
mēs dažreiz iedzeram brīvdienās pa kādai alus pudelei (vienai pudelei, nevis kastei).
manā skatījumā piedzerties katras brīvdienas nav labākais risinājums. bet tu esi pati piedāvājusi kko brīvdienās darīt, iesākt? esi kādreiz pateikusi (kamēr viņš vēl nav iedzēris), ka gribi aizbraukt uz kino vai kaut vai hokeju? tas, ka viņš nesēdēs mājās, ierastajā vidē var likt mainīt situāciju.
nezinu, daudzi līdz gadiem trīsdesmit katras brīvdienas pavada tusiņos, ko pavada alkohols. mans draugs arī kādreiz tā darīja, bet tagad ir mainījies par visiem 180 grādiem. tiesa, toreiz es viņu pat vēl nepazinu un par to priecājos, jo nespētu dzīvot tādās attiecībās. redzi, cilvēks savā dzīvē vnk nesaskata nekādas citas prioritātes.
19.11.2013 12:35 |

Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
Jums neliekas ka lielā mērā esat pašas vainīgas? Pinaties ar visādiem alkāniem un puscietumniekiem.
Ne jau tas puisis vienā dienā sāka dzert gan jau arī iepazīstoties ļoti labi garšoja grādīgais.
19.11.2013 13:48 |

Reitings 1093
Reģ: 17.05.2013
Manējais ex bija latvietis, bet viņam katru nedēļas nogali vajadzēja izsūkt kādu alus pudeli,kaut gan viņš bija labs, kārtīgs puisis,smagi strādāja un mācījās. Man alkohols riebjas un tad tā briesmīgā smaka,kad mēģina bučoties.Dēļ, tā mums arī sākās strīdi.

Nopietni? Tu zāģēji puisi, ka viņš nedēļas nogalē iedzēra vienu (vai dažas) alus pudeli?? C'moon. Ja jau tev nepatīk alkohols, tev jāpriecājas, ka viņš nedzer stipros dzērienus katru nogali, neiet uz tusiņiem un nepiedzeras. Kāds alus, bez piedzeršanās ir pavisam ok.

Bet vispār - es nesaprotu šitos cepienus par alkohola lietošanu. Nu jā, ja par daudz, tad ir slikti. Bet nedēļas nogalē satiekas ar draugiem, uztaisa ballīti, iedzer tā pavairāk, viss kārtībā.
Nezinu, pati labprāt iedzeru, tāpēc normāli uztveru puišu iedzeršanu biežāk nekā reizi mēnesī.
19.11.2013 14:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!