Trakajās dienās nopirku 3 savas iemīļotās kafijas Dallmayr Prodomo pakas. 3, jo tik lielu atlaidi es vēl nebiju šai kafijai redzējusi, tāpēc nolēmu izdevīgi sapirkties, Trakās dienas taču! Dzeru šo kafiju jau diezgan ilgi, esmu pirkusi arī uz atlaidēm par apm. 4 ls un nekādas atšķirības kvalitātē līdz šim nebiju manījusi, bez vai ar atlaidi. Kafija aromātiska, piesātināta, veido biezu putiņu - viss kā vajag. Šodien attaisu Stockmann pirkto paku - smarža pliekana. Uzvāru - putiņu gandrīz neveido un tāda caurspīdīga susla. Garšo ne pēc kā. Dzert nav iespējams, metama miskastē. Tāda vilšanās, ka gribas iet sūdzēties. Jums arī ir nācies vilties atlaižu preces kvalitātē? Esat kaut kur sūdzējušās?
P.S. turpat biju sapirkusies atlaižu vīnus, bija lieliski, arī mani itāļu draugi izteica komplimentus.
offtopic - atceros, kad braucu ekskursijā uz Vīni, kura ir slavena ar savu kafiju, gide mūs brīdināja, ka kafijas uz atlaidi var būt brāķētās partijas, tāpēc drošāk pirkt bez atlaides, tāpat sanāca lētāk, kā tās pašas kafijas pērkot Latvijā.