Ja jums jau ir kādas kopīgas bildes, uztaisi bilžu kolāžu smukā rāmi, skaisti izdekorētu. To pašu var darīt arī ar novēlējumiem.Viņi ir pazīstami TIKAI 3 mēnešus,ja es būtu vīrietis un saņemtu ko tādu,noteikti aizskrietu ko kājas nes.
Ja jums jau ir kādas kopīgas bildes, uztaisi bilžu kolāžu smukā rāmi, skaisti izdekorētu. To pašu var darīt arī ar novēlējumiem. Es savam Z-svētkos apsveru domu uzdāvināt vēlmju sarakstu, ko pati arī izpildīšu laika gaitā. Katru var izmantot tikai vienu reizi, un ne vairāk kā divus vienā dienā. Būs noteikts arī termiņš. Neesmu vēl līdz galam izdomājusi, ko tieši rakstīšu vēlmju lapiņās un kā pasniegšu (kārbiņā, virtenē,pudelē utt.), bet doma kā tāda man patīk.
Jā, es arī nobrīnījos par dažu meiteņu idejām. Kolāža 20 gadus vecam puisi, vairāki konverti, nu wtf?! Atvainojiet, bet, kas jums puiši tādi mīkstie, ka patīk tādas lietas?! To varētu Valentīndienā, kopābūšanas datumos, bet ne jau dzimenē. Es ar savējo esmu 4 gadus un nekad neko tādu nedāvināju un nedāvināšu, un viņš par to ir priecīgs. Man arī nepatiktu, ja man ko tādu uzdāvinātu. Tādas lietas var pasniegt parastā dienā.Piekrītu! Varbūt vēl zeķubikses un skropstu tušu iepakot kopā. :D
neko grandiozu, bet kaut ko mīļu.Konverti ir mīļi, un zinu cilveku kas par ko tadu priecajas savos 35 gados, vējabrāļu ordeņa biedrs, ta ka:D :D :D Par teatri gan butu nikns:D