Man nav tādu draugu,kas liek 100 un 1 bildi ar bēbjiem no dažādiem rakursiem. Jā,bērnu bildes ir,bet tās ir no bērnu dzimšanas dienām vai kādiem svētkiem,un, loģiski, viņi ir klāt gandrīz visos svētkos un pasākumos,jo tā ir draugu dzīve. Patīk jubileju bildes,kristibu,kaazu bildes.
Un es gribu zināt,kas notiek draugu dzīvēs,jo nevēlos ar stulbu seju skatīties uz viņiem,ja satieku uz ielas ar ratiem un nesaprast,kas notiek. Manjakāla savas dzīves slēpšana man arī nepatīk, neesmu nekāda zvaigzne, kurai būtu kas nenormāli slēpjams.
Man nepatīk ceļojumu bildes skatīties. Kaut kādas celtnes, skati bez apraksta,garlaicīgi.
Bet plikajām ,selfiju un ēdienu bildēm ir cita tendence. Mazgadīgās seksīgās pozās. Mazgadīgās domāju 10-12gadīgās meitenītes. Ai,kā noslānītu tos bezsmadzeņu radījumus!
Trakākais,kas redzēts,galerija ar nosaukumu:Pārsteigums Valentīndienā. Un safočēta meitene babydoll naktskrekliņā, gultā,starp rožlapām un apkārt sveces sveces... Un tad visi var iztēloties,kas notika tālāk. Nu nafig ko tādu likt draugos?!!