?

Reitings 69
Reģ: 15.11.2013
Stulbākās lietas,ko esat redzējuši,ko Jūsu draugi/radi,svešie liek sociālajos portālos.

Bieži nesaprotu,kapēc cilveki savus svarīgos dzīves notikumus liek apskatīties sociālajos tiklos.

Šodien nobrīnijos par foto draugiem.lv -mazam zīdainītim ar pirkstiem atvērta mute,lai nofotogrāfētu,ka nedaudz iznākuši pirmie 2 zobiņi.

Vai dāvanu likšana portālos skaitās plātišanas?
16.11.2013 15:24 |

Reitings 1093
Reģ: 17.05.2013
Tāpat vēl cits stāsts par slavenajiem instagram, kuros visiem obligāta nepieciešamība ir ielikt bildi ar to, ko ēdis pusdienās vai arī obligāti jāfotogrāfē katrs veikals, bārs, klubs, kur esi iegriezies, jo visiem ir jāzin, kādas vietas apmeklē.

Nu instagramā tieši salasās tie cilvēki, kuriem interesē, kuri vēlas uzzināt par citiem, ko tie ēduši un kur bijuši. Te jau nu galīgi Tev nav jābūt sašutušai vai neapmierinātai, jo, ja Tev instagrama lietas nepatīk, neej un neiesaisties tur.
16.11.2013 17:57 |

10 gadi
Reitings 832
Reģ: 02.10.2010
Smieklīgi palasīt, ko cosmo dāmas atļauj cilvēkiem ievietot sociālo portālu galerijās.
Pati neievietoju sava bērna bildes un pēdējo gadu vispār neko neesmu atjaunojusi, bet kā var apgalvot, ka viņu bērni nevienu neinteresē, bet jūsu ballīte, meiteņu grupiņas bilde vai ceļojums interesē visus. Piemēram, es labprāt aplūkoju draudzeņu, radu bērnus, un mani neinteresē skolas laiku paziņas ballīte. Un otrādi- interesē draudzenes ballīte, bet neinteresē paziņas bērns. Viss atkarīgs no intereses par attiecīgā cilvēka dzīvi...
16.11.2013 17:58 |

Reitings 2051
Reģ: 29.01.2009
Es, goda vārds, nesaprotu, ko var tā cepties par svešiem cilvēkiem? Visos soc. tīklos ir iespēja nobloķēt konkrētas personas un/vai viņu galerijas, ja nav vēlmes "atdraugot". Un viss - nekādu resnu bērneļu, spalvainu kāju vai pupīgu meiču ar duckface. Jēziņ, būtu man jūsu problēmas... :D :D
16.11.2013 17:59 |

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Es jau visas māmuļas esmu izmetusi un tad vēl tie kaitinošie facebook statusi.Ak manējais izdarīja šito un to.Who fuckin cares??
16.11.2013 18:03 |

Reitings 1220
Reģ: 28.08.2013
tev nav ko darīt kā pētīt visulaiku svešas bildes soc. portālos? :D
16.11.2013 18:05 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
+1 pūkuminka.

bet nē, taisa vaļā galerijas, skatās tās 100 vienādās, neēstētiskās un nekvalitatīvās bildes, pat komentārus lasa, tad šausminās, apzielējot katru detaļu.
16.11.2013 18:07 |

Reitings 6299
un Meiteniite, nezinu īsti, kur tu atrodies, bet gan jau vienā no tām R-Eiropas valstīm, kur cilvēks līdz 30 gadu vecumam ir zaļknābis ar pliku pakaļu un nepastāvīgu darbu, tāpēc doma par ģimenes dibināšanu, un, ak vai, uzturēšanu, šķiet nereāla. Man pazīstamie cilvēki vecumā zem 25 Latvijā ar bērniem ir gan precējušies, gan ar savu mājvietu un pastāvīgu darbu, kas ir tik šausmīgs bērna dzemdēšanā, ja to var atļauties? ja līdz 22 gadu vecumam ir paspēts gan augstāko izglītību iegūt, gan patusēt, gan ārzemēs pastudēt. kad es 20 gadu vecumā braucu apmaiņas studijās uz ''veco'' Eiropu, vairāki cilvēki man ir izteikuši komentārus kā - ak vai, tu tik maza, un kurš gan tevi vienu pašu laida tik tālu, un kā tad tu izdzīvo un spēj parūpēties par sevi, un bail nebija? pašiem 30 un vēl NEKAS dzīvē nav sasniegts, izņemot dzerstīšanās tripus Eiropas galvaspilsētās. Protams, ka tādi neplānos bērnu.
16.11.2013 18:17 |

Reitings 280
Reģ: 31.10.2013
ak šausmas,reāli kaut kādas slimās,ja nepatīk bildes-neskaties viņas,es draugos veru vaļā tikai tās galerijas,kas man interese!A ko juus?Atverat visas bērneļu galerijas,duckface un selfijus un šausminaties???Loses kas loses.

Un tām, kas teica, ka ceļojumu bildes ir jāliek - MAN BESĪ TĀDI, KAS LIEK CEĻOJUMA Bildes, domā mani interesē,kā izskatās turcijā????Pat ja interesē, es aizbraukšu un pačekošu vai paskatīšos inetā, nevis tavās bildēs. :D
16.11.2013 18:17 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Vilka-es kaut kur piekriitu!Es varbuut izteiktos maigaak:DTomeer liidziigi domaaju-tos dabas skatus jau katrs var apskatiit citur-google utt,bet ja es gribu apskatiit ,piemeeram, kaada drauga ieliktaas bildes,tad mani tomeer vairaak interesee tas cilveeks,vina izaugme,kas mainiijies ar gadiem ...ne taadas bezpersoniskas bildes!
16.11.2013 18:23 |

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Es gan dievinu ceļojumu bildes, it īpaši no siltām zemēm.
Donata, es gan uzskatu ,ka dzīvē sagrābties kredītus mājai, apprecēties un sadzemdēt bērnus vienmēr būs laiks. Bet nenosodu tās kurām jau 20 gados ir bērni un nestudē, dažām dzīvē arī tas jādara.
Latvijā tikai nabadzības dēļ ir agri jāpieaug un jādomā par savu izdzīvošanu.Rietumeiropā viņiem ir pilnīgi citas jauniešu problēmas. Piemēram kur braukt ceļojumā un kur nopirkt jaunākos gadžetus.
Nepatīk ,ka LV draudzenes 21 gadā čiksts, ka viņām vajag bērnu un bioloģiskais tikšķ.Whata hell!!
16.11.2013 18:27 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Besī, ka liek videoklipus. Taču, tur jau var redzēt, ka tas ir klips un es vnk neveru vaļā. Agrāk dažām meitenēm no draugu loka bija problēmas ar bilžu izvētēšanu - respektīvi, sabāza 80 gandrīz vienādas, garlaicīgas bildes. Bet tur es arī - kad uzķēru, kurām ir tāda tendence, vnk nevēru vaļā.
Nepatīk ntās bērnu bilžu galerijas no sērijas ''Anniņa uz podiņa'' un ''Kārlītis pie koka''. Taču, jau atkal - es vnk neskatos tās galerijas un tagad arī man ir tāds draugu loks, kur tādu galeriju ir ļoti maz.
Vārdu sakot - es vnk skatos tikai tās galerijas, kuras mani interesē - izbraukumi, forši pasākumi, foršas fotosesijas utt.
16.11.2013 18:32 |

Reitings 472
Reģ: 09.08.2012
Riebjas PUPI, PLIKAS DIRSAS un DUCKFACE, pretīgi. Pret bērnu bildēm man nav nekas. Kāzu bildes apskatu ar interesi,man ļoti patīk.
16.11.2013 18:33 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
A es uzrakstīšu, kas man patīk. Profesionālas kāzu bildes. Un noteikti ceļojumu bildes, ne gluži ' es un kaut káda tur ēka fonā', bet tiešām skaistas bildes ar attiecīgo vidi, cilvēkiem, ballītēm.
Nepatīk ēdiena šķīvju bildes.
Vispār mani draugi neliek tizlas bildes, citus nepētu. Esmu izdzēsusi pāris citādāk foršus cilvēkus, kas facebooka sienā dalījás ar smagi slimo suņu un bērnu bildēm. Atceros biju stāvoklī un ilgi nevarēju attapties, atverot lapu un ieraugot visas tās šausmas, kas man nebija jāredz.
16.11.2013 18:37 |

Reitings 6299
Lexyyy, man kaut kā radās iespaids, ka tev šis bērnu jautājums ir diezgan sāpīgs. viss, kas saistīts ar bērniem, tevī izraisa spēcīgu emociju izvirdumu.
Maniem vienaudžiem ar bērniem nav kredītu un studijas viņi veiksmīgi pabeidza arī ar visu bērnu, vai arī apbērnojās pēc studijām. ne visi Latvijā ir pliki un nabagi. Drīzāk R-Eiropā bez kredīta, ja neesi bagāts (pēc viņu standartiem) mājokli nereāli iegādāties, jo tie maksā simtiem tūkstošu, un pat ar viņu lielajām algām tur nekas nesanāk. Un nevar apprecēties, jo kāzu izmaksas arī ir pamatīgas.

Rietumeiropā viņiem ir pilnīgi citas jauniešu problēmas. Piemēram kur braukt ceļojumā un kur nopirkt jaunākos gadžetus.

un prātiņš nepieaug līdz iemetas sirmie mati.
16.11.2013 18:38 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Man ļoti patīk kāzu bildes. Skatos un vnk priecājos, jo tāda laime, tāds prieks un mīlestība staro. uzlabo garstāvokli tādas bildes.
Vēl man patīk atlasītas izbraukumu/ceļojumu bildes. Ne visiem ir profesionālās kameras, tāpēc nav obligāti jābūt tām bildēm kā profesionāļa darbam, bet vnk - lai normāla kvalitāte un nav 200 bildes galerijā un sabāzts katrs nofočētais koks. Man patīk, ja atlasīti tikai labākie un interesantākie kadri.
16.11.2013 18:47 |

Reitings 309
Reģ: 17.06.2013
Tiesam neaprotu, par ko te cepties.:D Ja nepatik - neskaties!:D Bet nee - labak noskatities 100 gandriz vienadas zidainu bildes (kautgan zidaini vispar nepatik) un tad sudzeties.:D

Visas mes esam atskirigas ar atskirigiem uzskatiem. Cita sevi 21 gada vecuma uzkata par bernu, bet citai taja vecuma jau ir gimene un stabils darbs. Es piederu pie otra varianta. Man 21 gadaa jau bija pieteicies 2. berns (JA - OTRAIS, un planots!), un es nespeju sevi iedomaties prasot palidzibu vecakiem. Uz tusiem man isti nevelk, bet ja sagribas, mums nav problemu aizbraukt uz nedelas nogali uz arzemem. Es nespeju savu dzivi iedomaties savadaku, un tiesam uzskatu, ka man dzive ir daudz vairak dots neka citiem.
16.11.2013 19:10 |

Reitings 309
Ta tada atkape n o temas, bet par temu - nekas mani netrauce, vienigi uzskatu, ka bildes piedauzigas pozas un terpos nevajadzetu publiskot, jo tas neko labu par sievieti nepasaka.
16.11.2013 19:12 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Viens no jaunajiem Kas jauns rakstiem liecina, ka Latvijā 30 % bērnus audzina vientuļās mātes. Lūk, pozitīvā statistika, kad normālie latvieši rada ģimenes tikko iekāpuši 20 gados, kamēr ''zaļknābji'' Rietumeiropieši to dara pēc 30 un nepilno ģimeņu ir stipri mazāk.
Tas tā, piemetinot vienam komentāram.
16.11.2013 19:49 |

Reitings 6299
freijace, man tagad slinkums meklēt R-Eiropas laulību šķiršanu statistiku, bet arī tā ir neiepriecinoša. +kopā ar vientuļām mātēm Latvijā arī abortu skaits ir viens no augstākajiem Eiropā, jo latviešiem populārākā izsargāšanās metode ir pārtrauktais dzimumakts, kamēr citās valstīs tās ir pretapaugļošanās tabletes. Latvijas vientuļo māšu pārsvars ir starp tām, kuras netika dibinājušas ģimeni, nevis šķirtenes vai pēc stabilu attiecību izjukšanas. vai arī gribi teikt, ka R-Eiropā ''zaļknābji'' nedara TO līdz 30 gadu vecumam? un kā vēl dara, dzimumdzīves uzsākšanas vidējais vecums ir zemāks kā Latvijā.
16.11.2013 20:01 |

Reitings 309
Berna radisanai nav jabut atkarigai no vecuma, tai ir jabut atkarigai no sagatavotibas+velmes radit gimeni, rupeties, uznemties atbildibu. Protams, loti lielai dalai jaunu cilveku, berni ir pieteikusies negaiditi, un tam lidzi ari nak sekas - stress, bailes, saubas, skirsanas utt. Bet tas nenozime, ka tas nevar piemeklet ari gados vecakus (30+) cilvekus, jo ir dzirdeti gadijumi, kad 40gadigas sievietes atstaj bernus dzemdibu namos, ka ari pari, kuri 15 gadus "gatavojas" gimenes pieaugumam, bet, pec berna piedzimsanas attopas, ka atiecibas ir sevi izsmelusas un izlemj skirties.
16.11.2013 20:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)