Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vīrieši kleitās.

Reitings 99
Reģ: 12.11.2013
Čau visām:)Kā jūs varat sev izvēlēties vīrieti kleitā?:)

Piemēram dziesma DREAM dzied NELLY kaut ko čīkst pīkst,raud,ņuņā man bija gērl es viņu lost,tagad es tikai drīming par viņu un raudot dziedāt šo dziesmu,tas ir tāds sviests!Kāda zem paklāja līšana un pīkstēšana?Pirmkārt jau neviena meitene nekad prom neaiziet bez kolosālākā iemesla/tātad ja dziesmu to dziedātu vīriets,viņam vajadzētu dziedāt par to,ka uzņemas vienmēr par saviem darbiem pilnu atbildību,jo īsts vīriets vnm tā dara/okrkārt arī ja pazaudē meiteni viņu 100% iespējams atgūt,tātad vienīgajam dziesmas tekstam vajadzētu būt,-es sitos par to lai atgūtu savu meiteni ,jo viņa man svarīga,es eju caur uguni un ūdeni,un caur stikliem ja vajadzēs bet es viņu atgūšu!ja vajadzēs 100x kritīšu bet atgūšu!tač vīriets nekad nepīkst nelien zem paklāja!A meitenes skatoties tādus video wī wī wī cik romantisks džekiņš...tur pat no džekiņa pilnīgi nekā nav tač,parasts radījums kleitā kuram smadzenes ķīselī sagāja,žēlojas pīkst un čīkst un ja tur izskanētu ko tu NELLY dari ,lai atgūtu savu meiteni sekotu klusums un pretjautājums-a vaitad kaut kas jādara arī,es domāju tikai jāčīkst:)

Ok šis gadījums parasta ķīselī aizpeldēšana pazaudējās cilvēks uzvilka kleitu mammas un sāka dziedāt dziesmas par pazaudētu mīlestību,bet vakar ieslēdzu atpūtai filmu paskatīties-SAVALDZINĀTĀJS-domāju atpūtīšos,relaksēšos ka sakarīga filma mazliet domās paskatīties,kā cīņu biedri medī skaistās jūs..pēc 10 minūtēm izslēdzu,šis savaldzinātājs sāk sievietei liet pa ausīm-es lūkojos pēc īstās vienīgās,uzcelt māju,bla bla bla..,un visas pēc šādas shēmas vārdo,lai gultā ievilktu...tas ir tāds sviests izslēdzu filmu nepanesu sviestu šādu,tur kaut kāds 40gadīgs bērns neko dzīvē nav iemācījies,pat kā savaldzināt sievieti,ka tā ir augstākā māksla un bauda ka viss jādara sportiski..jēga no tādām uzvarām ,kuras neko nav vērtas,ievilkt gultā ar kkādiem lētiem solījumiem,fantāzijas iedot meitenei,tas ir nesportiski,kā bērnu apmānīt,kurš tev tic, tas vispār ir zem vīrieša goda dot solījumus,kurus nevar izpildīt.
16.11.2013 13:16 |

Reitings 710
Reģ: 16.04.2013
Piemēram dziesma DREAM dzied NELLY kaut ko čīkst pīkst,raud,ņuņā man bija gērl es viņu lost,tagad es tikai drīming par viņu un raudot dziedāt šo dziesmu,tas ir tāds sviests!
Bļat, Tu smirdīgais kuces dēls! To dziesmu sauc Just a dream un tā ir veltīta viņa māsai, kas nomira no leikēmijas. Tas, kā Tu to dziesmu interpretē ir tava paša darīšana.
16.11.2013 17:17 |

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Ai, slimais ej ārstēties. Izklausās pēc mana trakā ex.

Un vispār dziesmu teksti nav jāuztver tiešā nozīmē, bet tev jau ir smadzene par īsu.
16.11.2013 17:26 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits