Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Grāmata "Atmiņu Daugava"

 
Reitings 36
Reģ: 24.01.2011
Sveicināti,

Vēlos vērst Jūsu uzmanību uz mūsu piedāvājumu.
Tuvojas Latvijas Republikas Neatkarības diena, Ziemassvētki vai kādi citi Jums zināmi svētki? Mēs esam Jums sarūpējuši lielisku dāvanu sev, ģimenei vai draugiem. Šī dāvana ir grāmata „Atmiņu Daugava”.
Grāmata - fotoalbums „Atmiņu Daugava” ir ieskats vēsturē un laikā, kuru vēl joprojām atceras dažādu paaudžu cilvēki. Taču laikam piemīt milzu spēks un atmiņas nepierakstītas izgaist līdz ar pēdējiem to glabātājiem. Šī grāmata ir lieliska iespēja vairāk nekā 4000 fotoattēlos un aculiecinieku vēstījumos sameklēt un ieraudzīt Daugavu tās senajā veidolā, kur Staburags vēl raugās Daugavas krastos un brīnišķīgā senleja aplūkojama ikviena acīm. Tā ir neliela, taču ļoti būtiska Daugavas vēstures daļa. „Atmiņu ceļš” ļauj iepazīt zudušo Daugavas ielejas ainavu un kultūrvēsturiskās vietas upes krastos. Grāmata ir veltīta tiem likteņiem, kas tika salauzti kopējās labklājības celšanas vārdā un tai paaudzei, kurai nekad nebūs lemts skatīt Daugavu tādu, kādu to savām acīm skatīja iepriekšējās paaudzes. Šis materiāls ne tikai mums ļauj reiz bijušo Daugavu salikt no jauna – akmeni pie akmens, krāci pie krāces, tas ļauj arī mums visiem iziet šo Daugavas posmu vēlreiz.
Iesakām noskatīties šo video par grāmatu. Tas spēs aizkustināt jebkuru sirdi. http://www.youtube.com/watch?v=vRYH-i-jwjU
16.11.2013 11:03 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits