Сheck You это официальный сайт где выкладываются эпичные скрины переписок с девушками и не только, готовыми отдаться за деньги. Помимо самого развода, жертвы присылают фото.
Все переписки придуманы и написаны для развлечения одним человеком, разводы это всего лишь копирайтерский креатив, а все фото взяты из интернета.
Un kads kadam no ta labums?...Attiecibas ir lieta, kas balstas uz uzticibu un ja nav uzticibas vai kaut kadas saubas jau pasa attiecibu sakuma, tad ko tur vispar parbaudit?
Tads variants, mana skatijuma, butu atzistams tikai gadijuma, ja paris loti velas skirties un kada no pusem varetu sanemt iespaidigu naudas summu skirsanas gadijuma, tad tads kompromats deretu. Nu ta, ka filmas rada.
Neviena normala viriesa sieviete ne uz ko tadu nepavilktos. Virietim iekseji ir jabut parliecibai, ka vins ir vislabakais un ir izvelejies vislabako. Virietim jamak sevi nostadit ta, ka sievietei pat prata neienak paskatities uz kadu citu.
Ja es uzzinatu, ka mani kads ta megina parbaudit, tad par tada fakta esamibu vien, momenta izdaritu secinajumus par otru cilveku. Ponjatj, prostitj, zabitj tikai tadu.
Nu tad kurš tev liedz kko tādu iesākt, ja jau tik traki
Ai, smieklīgi. Nedz normāliem vīriešiem tas ir vajadzīgs, nedz normāla sieviete uz to pavilktos
Tas loti daudz, ko izsaka par viriesiem, kuros nav viriska pirmsakuma, lai prastu izveleties partneri. Un sanak iegrabties visu laiku. Pasi vainigi
Virietim iekseji ir jabut parliecibai, ka vins ir vislabakais un ir izvelejies vislabako. Virietim jamak sevi nostadit ta, ka sievietei pat prata neienak paskatities uz kadu citu.
Gudrais saks domat un rikoties, mulkis piedzersies, papinkses un pienems uz visu atlikuso dzivi, ka visas sievietes ir maukas.