nesaprotu.

Reitings 279
Reģ: 11.08.2010
Sveikas!
Vēlos Jūsu padomu..

Nākamnedēļ satieku savu ļoti labu draugu, brīnumainā veidā esam spējuši saglabāt tikai un vienīgi draudzīgas attiecības, lai gan ir iespējas bijušas.. ui cik daudz. Pašlaik jūtu, ka gribu pārkāpt draudzīgo attiecību slieksnim. Manas izjūtas ir tik sakāpinātas, es degu nepacietībā viņu satikt, apskaut.. fizisko kontaktu. Jūtu, ka viņam ir tāpat. Visas mūsu superjaukās īsziņas, mēs nežēlojam jaukus un mīļus vārdus. Pat taureņi vēderā. Pēdējo reizi, kad satiku viņu, mēs sēdējām, sadevušies rokās, tuvu, tuvu, runājāmies.. viņš deva man bučas uz pieres. Vēlāk pacēla un nesa pa pilsētu.. mēs ākstījāmies, ķircinājāmies un bijām laimīgi. Tas ir tik abpusēji. Neko vairāk gan nē, vienmēr kāds no mums pārtraucu iespēju, ka mums būtu kaut skūpsts, lai gan abi to gribējām.

Kur gan problēma?

Man ir draugs jau gadu. Es viņu mīlu, viņš mīl mani.

Kā Jūs rīkotos manā vietā, ja būtu šādā situācijā? Nesatiktos ar puisi? Šķirties neiesakiet, to es nevēlos.
14.11.2013 22:02 |

Reitings 978
Reģ: 09.10.2013
Ja Tu mīlētu savu džeku, nekad, šāda diskusija pat nebūtu tapusi :)
Ja cilvēku mīl, visi pārējie puiši vnk. neeksistē, vismaz man tā ir...
Un domāju,ka tā arī jābūt, vnk. pieradums,ka Tev viņš ir un viss, bet pie pirmās izdevības jau šmauc pie cita :)
02.12.2013 08:14 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Toreiz jau viņš izteicās, ka reiz mani dabūs.

Padomā, vai ir vērts smērēt savu sirdsapziņu.. Nav jau saprotams, kāda ir tā puiša interese.. vai viņš vēlas ar Tevi pabaudīt fiziskos priekus, vai arī precēt un saražot daudz, daudz bērniņus :)

Padomā arī, vai ir jēga būt kopā ar puisi.. Nav jāšķērdē laiks kopā ar cilvēku, kurš vairs nepiesaista :)
02.12.2013 08:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)