Notiekums, kas grauž sirdsapziņu

Reitings 79
Reģ: 14.11.2013
Sveikas!

Jūtos diezgan slikti, tāpēc nolēmu uzrakstīt un lūgt padomu. Vakar sanāca mazliet izklaidēties Vecrīgā. No sākuma biju ar draudzeni un vienu pazīstamu puisi, ar kuru man ir lieliskas attiecības, vienīgais mans parastais draugs, kas ir vīrietis. Ballējāmies nevis pa klubiem, bet sēdējām bāriņos un vienkārši runājāmies. Pēc kāda laiciņa draudzenei bija jāatvadās, bet mēs ar to puisi palikām divatā. Negribējām vēl doties mājup, jo bija vēl luste palikt. Tad nu palikām. Dzērām vienu alu, otru, trešo. Staigājām pa dažādām vietām. Gāja tiešām forši un jautri... līdz vienā brīdī laikam šīs aliņu pintis bija jau par daudz. Es nezinu, kā un kādā veidā, bet mēs sadevāmies rokās, viņš visādi ņēma manu roku un to maigi glāstīja. Man tas tik ļoti patika, man pat tauriņi vēderā bija. Viņš to darīja tik maigi, tik rūpīgi. Nedomāju, ka vienkārša plaukstu glāstīšana var būt tik jauka. (mazliet pat smieklīgi) Tad nu sēdējām, runājām, bet alus tiešām jau bija par daudz, tomēr dzērām vēl un tad kaut kā es vienkārši aizmigu viņam uz pleca. Viņš man glāstīja muguru. Fak, pat tagad atceroties, dīvaini paliek.
Tad nu tagad seko pati (pat nezinu, kādu īpašības vārdu piešķirt) briesmīgākā?.. lieta. Man ir draugs. Esam kopā 2 gadus. Un tas puisis to zina. Un vispār es jūtos diezgan slikti. Savējam knapi varu paskatīties acīs. Man kauns jau paliek vien par to, ka es šī puiša darbības nepārtraucu. Protams, nekas TĀDS nenotika. Mēs pat nebučojāmies(paldies dievam). Es savu draugu nekad neesmu krāpusi. Bet tomēr.... es nevaru normāli pasēdēt, man visu laiku iekšā kaut kas tirda un nomoka. Man pat liekas, ka domas par to ir krāpšana. Man riebjas tā sajūta, ka es domāju par citu un ka atļāvu viņam aiztikt mani. Tagad pat sevi pieķeru pie domas, ka man šis puisis pat patīk. Ak kungs. Mana sirdsapziņa mani grauž no visām pusēm. Bet es to nevaru stāstīt savam puisim, lai sirdsapziņa nomierinātos. Viņš tiešām sagruzīsies un es negribu viņam nodarīt pāri. Pēdējā laikā mūsu attiecības ir tādas švakas. Ak, es jūtos tik slikti. Bet vakar es tiešām jutos labi. :(

Es nezinu, kāpēc to visu uzrakstīju, bet man gribējās kādam izkratīt sirdi. Sakiet visu, ko domājat un vai jums nav bijusi līdzīga situācija. Varbūt tā ir tikai mirkļa aizraušanās un to nevar salīdzināt ar 2 gadu ilgām attiecībām. Ak! Ak! Ak!
14.11.2013 20:30 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Tu neesi viņu krāpusi un viss. Ar to arī izbeidz sevi mocīt par vakardienu.
Par tām sajūtām un taureņiem vienkārši atslābsti un nestreb karstu. Piekrītu Lubenei -
katram ir dota speja, pie sevis klusi domat un just. Un reizem, domas un jutas ir japatur pie sevis. Jo Tev tas ir tikai skaists mirklis, kas bija un izbija

Cilvēks tā ir iekārtots, ka pie tā, kas visu laiku ir klāt, pierod, lai cik lielisks tas nebūtu, tāpēc citu vīriešu uzmanība vienmēr glaimos un būs tie taureņi. Bet tas arī, manuprāt, ir tas, kas atšķir tīņus no pieaugušiem cilvēkiem, - mācēt nošķirt flirtu, iemīlēšanos un taureņus no mīlestības. Mācēt pateikt sev - "ok, tas bija forši, es esmu forša un es redzu, ka varu patikt tam un tam un tam, bet es mīlu Jāni/Pēteri/Kristapu un es neriskēšu ar savām attiecībām viendienīgu sajūtu dēļ".

Šis viss pie noteikuma, ka, protams, tu mīli savu draugu vispār.
15.11.2013 20:51 |

Reitings 1220
Reģ: 28.08.2013
Ja būsi kopā ar to otru puisi, uzraksti turpinājum :)
15.11.2013 21:02 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nu tu esi jauna, vēl neprecējusies, bez bērniem - nevajag just sirdsapziņas pārmetumus. Ļoti iespējams tavs tagadējais puisis nav pēdējais un vienīgais. Līdz ar to, ir normāli, ka var iepatikties kāds cits un būtu normāli arī izšķirties no tagadējā puiša un izveidot attiecības ar tavu "vienkārši draugu", ja ir tāda vēlēšanās.
Vari arī vienkārši noignorēt visu, kas bija tajā vakarā un dzīvot tālāk. Arī tas būs normāli. Jo dzīvē vēl daudz reiz gadīsies, ka iepatiksies kāds cits. Vienkārši iepatiksies un nekas vairāk nenotiks...

Viss tavā ziņā!
15.11.2013 21:03 |

10 gadi
Reitings 5181
Reģ: 29.01.2009
Piekrītu so.so viedoklim.
15.11.2013 21:11 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
uzraksti uz lapas un sadedzini, un vienkarsi aizmrsti :)
17.11.2013 16:55 |

Reitings 491
Reģ: 07.02.2012
Tas ir viens no attiecību pārbaudījumiem. Tā ir parasti, kad attiecībās sāk iet švakāk, uzrodas kaut kāds mistiskais puisis/meitene, kas vēl cenšas pavilināt nost tās domas un liek vēlēties iet tobrīd vilinošāko ceļu.
Domāju, ka tā ir aizraušanās, kas pāries.
17.11.2013 23:27 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Nevajag sadomaties. Tas ir normali, ka Tu doma par vinu un to atgdijumu, jo kas tads tacu negadas katru dienu. Tu biji sadzerusies, un vins maigi glastija Tev roku (ganjau savadak, neka to dara Tavs draugs), un Tev patika. Bet, skaidraa budamai, Tev diezvai kas tads butu paticis. Tatad, ta ir ta piedzerusaa labsajuta, kas Tev patik un mulsina reize.
Saglaba vesu pratu - jusu starpa nekas nenotika. Ari man ir virieti draugs, ar kuru mes varejam piedzerties un par dzivi runat, un kurs tureja man roku, kamer es sudzejos par dzivi.
Draugam par so gan nestasti, jo ja vins redzes, cik vainiga tu juties, tad domas, ka tur kkas nav tirs, vel padomas, ka jums tur kkas veidojas.

+++
Ja tā tava drauga vietā būtu tavs puisis, tad tu noteikti justos tā, it kā jūsu attiecības būtu kļuvušas intensīvākas. No otras puses, interesanti, kāpēc tavs draugs, zinādams, ka tev jau ir puisis, šādi rīkojās? Varbūt viņš jūt ko citu, ne tikai draudzību pret tevi?
17.11.2013 23:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits