Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Notiekums, kas grauž sirdsapziņu

Reitings 79
Reģ: 14.11.2013
Sveikas!

Jūtos diezgan slikti, tāpēc nolēmu uzrakstīt un lūgt padomu. Vakar sanāca mazliet izklaidēties Vecrīgā. No sākuma biju ar draudzeni un vienu pazīstamu puisi, ar kuru man ir lieliskas attiecības, vienīgais mans parastais draugs, kas ir vīrietis. Ballējāmies nevis pa klubiem, bet sēdējām bāriņos un vienkārši runājāmies. Pēc kāda laiciņa draudzenei bija jāatvadās, bet mēs ar to puisi palikām divatā. Negribējām vēl doties mājup, jo bija vēl luste palikt. Tad nu palikām. Dzērām vienu alu, otru, trešo. Staigājām pa dažādām vietām. Gāja tiešām forši un jautri... līdz vienā brīdī laikam šīs aliņu pintis bija jau par daudz. Es nezinu, kā un kādā veidā, bet mēs sadevāmies rokās, viņš visādi ņēma manu roku un to maigi glāstīja. Man tas tik ļoti patika, man pat tauriņi vēderā bija. Viņš to darīja tik maigi, tik rūpīgi. Nedomāju, ka vienkārša plaukstu glāstīšana var būt tik jauka. (mazliet pat smieklīgi) Tad nu sēdējām, runājām, bet alus tiešām jau bija par daudz, tomēr dzērām vēl un tad kaut kā es vienkārši aizmigu viņam uz pleca. Viņš man glāstīja muguru. Fak, pat tagad atceroties, dīvaini paliek.
Tad nu tagad seko pati (pat nezinu, kādu īpašības vārdu piešķirt) briesmīgākā?.. lieta. Man ir draugs. Esam kopā 2 gadus. Un tas puisis to zina. Un vispār es jūtos diezgan slikti. Savējam knapi varu paskatīties acīs. Man kauns jau paliek vien par to, ka es šī puiša darbības nepārtraucu. Protams, nekas TĀDS nenotika. Mēs pat nebučojāmies(paldies dievam). Es savu draugu nekad neesmu krāpusi. Bet tomēr.... es nevaru normāli pasēdēt, man visu laiku iekšā kaut kas tirda un nomoka. Man pat liekas, ka domas par to ir krāpšana. Man riebjas tā sajūta, ka es domāju par citu un ka atļāvu viņam aiztikt mani. Tagad pat sevi pieķeru pie domas, ka man šis puisis pat patīk. Ak kungs. Mana sirdsapziņa mani grauž no visām pusēm. Bet es to nevaru stāstīt savam puisim, lai sirdsapziņa nomierinātos. Viņš tiešām sagruzīsies un es negribu viņam nodarīt pāri. Pēdējā laikā mūsu attiecības ir tādas švakas. Ak, es jūtos tik slikti. Bet vakar es tiešām jutos labi. :(

Es nezinu, kāpēc to visu uzrakstīju, bet man gribējās kādam izkratīt sirdi. Sakiet visu, ko domājat un vai jums nav bijusi līdzīga situācija. Varbūt tā ir tikai mirkļa aizraušanās un to nevar salīdzināt ar 2 gadu ilgām attiecībām. Ak! Ak! Ak!
14.11.2013 20:30 |

Reitings 949
Reģ: 15.04.2013
varbūt aizej paskriet vai paboksēties, lai izlādējās tā enerģja.
nekas jau nav noticis, tu jau nekrāpi savu draugu, cik es saprotu, tev cits puisis vnk glāstījā roku?
aizraksti tam puisim, ka alkahols un cerams, viņš nedomā, ka kas vairāk. savam puisim neko nestāsti. un dzīvo mierīgi :)
14.11.2013 20:35 |

10 gadi
Reitings 1530
Reģ: 29.01.2009
Gadās dienas, kad vajag kaut ko tādu pārdzīvot... Pāris dienas būsi pārdomās, pēc tam piemiersisies....
14.11.2013 20:39 |

Reitings 79
nifnif, paldies, ka nepārmet neko. Es šodien jau no rīta uzrakstīju, jo biju domājusi, ka varbūt bučojāmies. Uzrakstīju: "Nekas tāds, kas būtu jānožēlo, taču nenotika, vai ne?" Viņš atbildēja: "Nē, nekas tāds nenotika. Neuztraucies!"

Bet pretīgi ir tas, ka es par viņu VISU dienu domāju. Kāaaaaaaaaaapēeeeeeeec? Laikam tomēr iepaticies viņš man ir. Es jau zināju, ka vīriešu sieviešu draudzība parastā formā neeksistē. Tā vienmēr pārvēršas par kaut ko vairāk. Un man arī liekas, ka šīs simpātijas ir tikai no manas puses, ka no viņa puses nav nekā. Un vakar viņš tikai pasmējās par mani, glāstot manu plaukstu un muguru. Ai, besis! :(
14.11.2013 20:39 |

Reitings 79
Un vēl... es domāju, varbūt tādas stulbas domas man ir, jo tomēr arī mazliet paģiras man ir un esmu miegaina, un, protams, paģiru dienā nevar justies labi.
14.11.2013 20:40 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Ir arī emocionālā krāpšana.
14.11.2013 20:40 |

10 gadi
Reitings 2563
Nomierinies, nekas jau nenotika...nav pa ko satraukties.
14.11.2013 20:43 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
es par viņu VISU dienu domāju. Kāaaaaaaaaaapēeeeeeeec?

man šis puisis pat patīk

Pēdējā laikā mūsu attiecības ir tādas švakas.

Tak te viss vairaak kaa skaidrs. Ko veel diskuteet?
14.11.2013 20:44 |

Reitings 237
neziņa, būs labi! Morālās paģiras, tās pāriet un sirdsapziņa nomierinas. Paies laiks un Tu to atcerēsies kā pieredzi. Tagad uztaisi kumelīšu tēju, paskaties muļķikus un izdomā, kā Tu sevi varētu palutināt. Lai vīrieši paliek otrajā plānā. Mīli sevi vairāk par visiem citiem.
14.11.2013 20:46 |

10 gadi
Reitings 1530
Daudzreiz kaut kas izdarīts vai ne tā pateikts grauž sirdsapziņu, un grauž, jo visu laiku par to domā... Ar laiku pāriet...
14.11.2013 20:48 |

Reitings 309
Reģ: 17.06.2013
Nevajag sadomaties. Tas ir normali, ka Tu doma par vinu un to atgdijumu, jo kas tads tacu negadas katru dienu.:D Tu biji sadzerusies, un vins maigi glastija Tev roku (ganjau savadak, neka to dara Tavs draugs), un Tev patika. Bet, skaidraa budamai, Tev diezvai kas tads butu paticis. Tatad, ta ir ta piedzerusaa labsajuta, kas Tev patik un mulsina reize.
Saglaba vesu pratu - jusu starpa nekas nenotika. Ari man ir virieti draugs, ar kuru mes varejam piedzerties un par dzivi runat, un kurs tureja man roku, kamer es sudzejos par dzivi.:D
Draugam par so gan nestasti, jo ja vins redzes, cik vainiga tu juties, tad domas, ka tur kkas nav tirs, vel padomas, ka jums tur kkas veidojas.
14.11.2013 21:10 |

Reitings 79
Paldies, meitenes! Jūs esat lieliskas. Cerams, ka rīt pamodīšos un jutīšos labāk. Grūti koncentrēties uz lietām, ko daru. :(
14.11.2013 21:11 |

Reitings 79
Lubene, jā, viņš noteikti jutīsies slikti, ja izstāstīšu, un arī es jutīšos slikti. Man liekas, ka labāk nepaliks nevienam. Un sirdsapziņa noteikti grauzīs vēl vairāk.
Bet to rociņas glāstīšana bija citādāka. Es vienkārši sēdēju. Man liekas, ka mēs tajā brīdī smējāmies, kuram smukāki cimdi. :D Es uzvilku savus, kaut ko lielījos un tad viņš vienkārši novilka man viņus un paņēma manas plaukstas. Es vienkārši sēdēju un skatījos un jutos labi. Nevaru saprast, vai skaidrā man būtu citādas sajūtas. Domāju, ka skaidrā līdz tam mēs nenonāktu. Protams, vienmēr jau var vainot alkoholu. :(
14.11.2013 21:15 |

Reitings 79
Ja kādai no manām draudzenēm būtu šāda situācija, es teiktu, lai atslābst, jo tur NEKĀ nebija. Bet man liekas, ka šī ir tā emocionālā krāpšana. Tāpēc es jūtos slikti, jo tad es jutos labi.
14.11.2013 21:17 |

Reitings 280
Reģ: 31.10.2013
jā,man liekas,ka šāda krāpšana ir daudz trakāka,nekā tāda,ja tu pālī gulētu gultā,neko nesaprastu un kkāds random čalis tevi paņemtu priekšā. jo šeit tu juties labi,gulēji viņam uz pleca (cik,nu,tur gulēji, ja jau tauriņi pa vēderu lidoja,kamēr viņš glaudīja tavu muguru) un biji saķērusies viņā.nu,nu,nu!
14.11.2013 21:29 |

Reitings 309
Tikpat labi, Tev jajutas vainigai katru reizi, kad juties labi. Atslabsti, tiesam. Ka redzi, ari parejas meitenes saka, ka nav ko uztraukties. Ja butu par ko justies vainigai, tici man, cosmo skarbas tantes Tev to liktu manit.:D
14.11.2013 21:31 |

Reitings 79
Njā, tikai divas ir man pārmetušas to. Labi, mēģināšu nomierināties. :) Paldies jums!
14.11.2013 21:32 |

Reitings 41
Reģ: 15.05.2009
nestreb karstu. Ja pēc 2 nedēļām, (kuru laikā tu nebūsi sazinājusies ar šo puisi) tu joprojām vēl domāsi par viņu (un būsi skaidrā prātā), tad varēsi analizēt tālāk, ko darīt. šobrīd tie ir tikai tauriņi un tie mēdz pāriet, tu neesi neko izdarījusi, Dieva dēļ, tik neiedomājies atvieglot savu sirdsapziņu stāstot par šo savam draugam
14.11.2013 21:36 |

Reitings 309
Eu nevajag. katram ir dota speja, pie sevis klusi domat un just. Un reizem, domas un jutas ir japatur pie sevis. Jo Tev tas ir tikai skaists mirklis, kas bija un izbija, bet, ja, piemeram Tavs draugs to zinatu, vins ceptos, varitos un no adas listu lauka.:D
Mes tacu ejot pa ielu un redzot smuku virieti, nodomajam lietas, ko blakus esosajam draugam, labak nedzirdet:D, tikpat labi ari ta ir emocionala krapsana.
14.11.2013 21:37 |

Reitings 79
Nu jā.. tā nu tas ir. Arī pati tagad saprotu, ka, izstāstot visu draugam, nekas labs nenotiktu. Paliktu tieši sliktāk. Tas bija tikai skaists mirklis, un nekas vairāk. Viss nostādīsies pa vietām, kā tam būs jābūt..
14.11.2013 22:32 |

Reitings 597
Reģ: 12.07.2013
Sveikas!

Jūtos diezgan slikti, tāpēc nolēmu uzrakstīt un lūgt padomu. Vakar sanāca mazliet izklaidēties Vecrīgā. No sākuma biju ar draudzeni un vienu pazīstamu puisi, ar kuru man ir lieliskas attiecības, vienīgais mans parastais draugs, kas ir vīrietis. Ballējāmies nevis pa klubiem, bet sēdējām bāriņos un vienkārši runājāmies. Pēc kāda laiciņa draudzenei bija jāatvadās, bet mēs ar to puisi palikām divatā. Negribējām vēl doties mājup, jo bija vēl luste palikt. Tad nu palikām. Dzērām vienu alu, otru, trešo. Staigājām pa dažādām vietām. Gāja tiešām forši un jautri... līdz vienā brīdī laikam šīs aliņu pintis bija jau par daudz. Es nezinu, kā un kādā veidā, bet mēs sadevāmies rokās, viņš visādi ņēma manu roku un to maigi glāstīja. Man tas tik ļoti patika, man pat tauriņi vēderā bija. Viņš to darīja tik maigi, tik rūpīgi. Nedomāju, ka vienkārša plaukstu glāstīšana var būt tik jauka. (mazliet pat smieklīgi) Tad nu sēdējām, runājām, bet alus tiešām jau bija par daudz, tomēr dzērām vēl un tad kaut kā es vienkārši aizmigu viņam uz pleca. Viņš man glāstīja muguru. Fak, pat tagad atceroties, dīvaini paliek.
Tad nu tagad seko pati (pat nezinu, kādu īpašības vārdu piešķirt) briesmīgākā?.. lieta. Man ir draugs. Esam kopā 2 gadus. Un tas puisis to zina. Un vispār es jūtos diezgan slikti. Savējam knapi varu paskatīties acīs. Man kauns jau paliek vien par to, ka es šī puiša darbības nepārtraucu. Protams, nekas TĀDS nenotika. Mēs pat nebučojāmies(paldies dievam). Es savu draugu nekad neesmu krāpusi. Bet tomēr.... es nevaru normāli pasēdēt, man visu laiku iekšā kaut kas tirda un nomoka. Man pat liekas, ka domas par to ir krāpšana. Man riebjas tā sajūta, ka es domāju par citu un ka atļāvu viņam aiztikt mani. Tagad pat sevi pieķeru pie domas, ka man šis puisis pat patīk. Ak kungs. Mana sirdsapziņa mani grauž no visām pusēm. Bet es to nevaru stāstīt savam puisim, lai sirdsapziņa nomierinātos. Viņš tiešām sagruzīsies un es negribu viņam nodarīt pāri. Pēdējā laikā mūsu attiecības ir tādas švakas. Ak, es jūtos tik slikti. Bet vakar es tiešām jutos labi.

Es nezinu, kāpēc to visu uzrakstīju, bet man gribējās kādam izkratīt sirdi. Sakiet visu, ko domājat un vai jums nav bijusi līdzīga situācija. Varbūt tā ir tikai mirkļa aizraušanās un to nevar salīdzināt ar 2 gadu ilgām attiecībām. Ak! Ak! Ak!

Tagad tevi var nosaukt īsi un kodolīgi - vienā vārdā. :-D Nu gan jau pati zini, bet to krievu saitu mums Latvijā noteikti vajag.
15.11.2013 20:27 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits