Sveikas!
Jūtos diezgan slikti, tāpēc nolēmu uzrakstīt un lūgt padomu. Vakar sanāca mazliet izklaidēties Vecrīgā. No sākuma biju ar draudzeni un vienu pazīstamu puisi, ar kuru man ir lieliskas attiecības, vienīgais mans parastais draugs, kas ir vīrietis. Ballējāmies nevis pa klubiem, bet sēdējām bāriņos un vienkārši runājāmies. Pēc kāda laiciņa draudzenei bija jāatvadās, bet mēs ar to puisi palikām divatā. Negribējām vēl doties mājup, jo bija vēl luste palikt. Tad nu palikām. Dzērām vienu alu, otru, trešo. Staigājām pa dažādām vietām. Gāja tiešām forši un jautri... līdz vienā brīdī laikam šīs aliņu pintis bija jau par daudz. Es nezinu, kā un kādā veidā, bet mēs sadevāmies rokās, viņš visādi ņēma manu roku un to maigi glāstīja. Man tas tik ļoti patika, man pat tauriņi vēderā bija. Viņš to darīja tik maigi, tik rūpīgi. Nedomāju, ka vienkārša plaukstu glāstīšana var būt tik jauka. (mazliet pat smieklīgi) Tad nu sēdējām, runājām, bet alus tiešām jau bija par daudz, tomēr dzērām vēl un tad kaut kā es vienkārši aizmigu viņam uz pleca. Viņš man glāstīja muguru. Fak, pat tagad atceroties, dīvaini paliek.
Tad nu tagad seko pati (pat nezinu, kādu īpašības vārdu piešķirt) briesmīgākā?.. lieta. Man ir draugs. Esam kopā 2 gadus. Un tas puisis to zina. Un vispār es jūtos diezgan slikti. Savējam knapi varu paskatīties acīs. Man kauns jau paliek vien par to, ka es šī puiša darbības nepārtraucu. Protams, nekas TĀDS nenotika. Mēs pat nebučojāmies(paldies dievam). Es savu draugu nekad neesmu krāpusi. Bet tomēr.... es nevaru normāli pasēdēt, man visu laiku iekšā kaut kas tirda un nomoka. Man pat liekas, ka domas par to ir krāpšana. Man riebjas tā sajūta, ka es domāju par citu un ka atļāvu viņam aiztikt mani. Tagad pat sevi pieķeru pie domas, ka man šis puisis pat patīk. Ak kungs. Mana sirdsapziņa mani grauž no visām pusēm. Bet es to nevaru stāstīt savam puisim, lai sirdsapziņa nomierinātos. Viņš tiešām sagruzīsies un es negribu viņam nodarīt pāri. Pēdējā laikā mūsu attiecības ir tādas švakas. Ak, es jūtos tik slikti. Bet vakar es tiešām jutos labi. :(
Es nezinu, kāpēc to visu uzrakstīju, bet man gribējās kādam izkratīt sirdi. Sakiet visu, ko domājat un vai jums nav bijusi līdzīga situācija. Varbūt tā ir tikai mirkļa aizraušanās un to nevar salīdzināt ar 2 gadu ilgām attiecībām. Ak! Ak! Ak!