no sākuma patika, tagad jau sāk apnikt. sajūta ka katru gadu skatos vienu un to pašu, kā atkārtojumu. un no tā visa viņu piedāvājuma patīk tikai biksītes :D
Šovu neskatos, bet apakšvela un meitenes man vienmēr patikušas. Arī dzīvē daudzas no vinām ir draudzīgas, pozitīvas un foršas meitenes. Tikai tas, ka ekrānā/ bildēs daudzas izskatās garākas , nekā ir īstenībā. Nu, vismaz es to vienmēr pamanu, jo pati esmu modeles tips un gara.
Agrāk skatījos šovus, bet tagad vairs neinteresē - visi vienādi, tāpat kā visas blondās VS modeles man izskatās vienādas.
Viņu augumi mani arī nekam neiedvesmo. Vispār viņas liekas tādas tukšas. Laikam neesmu lasījusi īstos žurnālus vai redzējusi īstos raidījumus, bet neesmu redzējusi, ka kaut viena no viņām izceltos ar personību.
Mani vairāk iedvesmo citas slavenības. Pārsvarā aktrises.
VS modes šovus skatos vienmēr, liekas tādi interesanti, neparasti. Un tur pavisam noteikti ir vienas no skaistākajām modelēm pasaulē, tādas smaidīgas, krāšņas, efektīgas, nav "pliki pakaramie ar tukšiem skatieniem".
Kā man patīk VS :D Par augumiem man kad nav zobs uz šīm damām, jo izskatos tuvu tam, tikai nav tas brūnums.
Žēl ,ka šogad nepārdot backstage kit. Eh,nevaru sagaidīt vasaru un ietērpties VS peldkostīmos :D
neeee, nav Mirande Kerr :( Vinja gan man liekas, kaa viena no visvisvisskaistaakajaam modeleem.
Bet, atvainojos, taa Cara Deleblabla man taaaa riebjas, man vinja asocieejas ar 15 gadiigu tiiniiti, kurai apakshveljas fashion showaa starp sievieteem nav ko dariit.
noteikti, noteikti skatīšos. Candice man šķiet ļoooti skaista un seksīga. mans skaistuma etalons. ;) Un Cara man arī ļoti patīk tieši tāpēc, ka viņa ir tik smieklīga, dzīvespriecīga, vienmēr atļaujas jokoties un rādīt smieklīgas grimases. :D
Man arii Cara D. nepatiik, shii modele laikam visu 20gadniechu etalons, tikai neizprotu ar ko vina taa var patikt. Launas, nedziivas acis visu laiku un pa starpam veido taas pretiigaas grimases savaas street fashion tipiskaas draanaas.
visvairaak patiik Candice, loti smuka firgura un seja.