VIņām šķiet ka vīriešiem ir viņām jāizmaksā randiņā, piedevām vēl pirmajā, a pašas nav nedz perfekti skaistas pēc sejas, nedz ar perfektu, slaidu, trenētu augumu.
Kam jānotiek lai nokāptu no saviem augstumiem un saprastu ka nav pasaules nabas bet parastas viduvējības?
Attīstītās valstīs tik traki nav, tas laikam ir saistīts ar kultūras līmeni
Var satikties un pavālēt neperfektu, bet neesmu ar mieru izmaksāt.
ja tu aicini sievieti uz randiņu, vienalga supermodeli vai bebru, viņa ir pārliecināta, ka tev interesē. cilvēki jau nav sadalīti kastās pēc izskata ar noteikumu kodeksu katrai kastai :D
Piemēram es gadā saņemu 12-13 tūkst. latu, bet perfektās sievietes ne mazāk kā 250k $ kas sanāk 130 tūkst. lati. Tādēļ pat ja pēc izskata esam vienā līmenī, tik un tā man nav izredžu.
A parastām būtu man jāmaksā.
ja perfektās sievietes algu saņem dolāros, varbūt tev derētu būt tur, kur ir viņas un strādāt labāk atalgotā darbā, nevis te pa lv kulties un apvainot cilvēkus..
Ko jūs uzķeraties uz šitādiem? Viņam jau tikai to vien vajag. Pfff..viens puņķu tapa, kam piens uz lūpām un slapjš aiz ausīm te tagad mēģina jūs izprovicet :D
Sievietei ir jaizmaksa. Tas, kadu sievieti Tu aicini uz randinu (resnu/tievu/modeli/bingo wings/utt.), ir atkarigs no Tevis. Bet, ja naudas nepietiek - Nesudzies, EJ STRADAT!
manuprāt tas ir goda jautājums izmaksāt sievietei pirmajā randiņā un nav nozīmes, vai sekos arī otrais randiņš, vai arī tev viņa nemaz nav iepatikusies. Ja reiz esi saticies, tad proties uzvesties kā džentelmenis. Un lai nebūtu blind date, varat taču apmainīties iepriekš ar foto, tad arī zināsi, vai tev meitene simpatizē un netērēsi velti savu laiku/naudu
Es gan nezinu par kādām attīstītajām valstīm Gandons runā, bet nu neteiktu, ka Eiropā - caurmērā - ir labāk. Teiktu, ka gandrīz otrādi; čaļi cērtami, bet meitenes - tīrās šausmas - uz ielām manāmas biežāk kā Latvijā :D Āzijas čaļiem vispār neiet ...meitenes skatās uz ārzemniekiem, bet uz viņiem reti kas vispār skatās :D tā kā viss ir relatīvs, dārgais draugs ;)