meičas ir par daudz no sevis iedomājušās

Reitings 895
Reģ: 14.07.2013
VIņām šķiet ka vīriešiem ir viņām jāizmaksā randiņā, piedevām vēl pirmajā, a pašas nav nedz perfekti skaistas pēc sejas, nedz ar perfektu, slaidu, trenētu augumu.
Kam jānotiek lai nokāptu no saviem augstumiem un saprastu ka nav pasaules nabas bet parastas viduvējības?
Attīstītās valstīs tik traki nav, tas laikam ir saistīts ar kultūras līmeni
14.11.2013 18:56 |

Reitings 139
Reģ: 18.11.2013
Gribēt sievieti ar slaidu augumu nav grēks, bet kad izaugsi, sapratīsi, ka sieviete nav kaut kāda manta, jo tava attieksme liecina, ka ne suuda nesaproti par preteejo dzimumu. Atrodi sev parastu meichu un ejat kopā uz fitnesu. Pat ja esi skaists chalis, meiteni tu nevari dabūt, nejau naudas dēļ, bet tapec, ka esi apmāts ar izskatu.
18.11.2013 17:14 |

10 gadi
Reitings 5181
Reģ: 29.01.2009
Visas draudzenes apskaudīs parasto ja redzēs kopā ar tādu kā mani. Man liekas tas ir pietiekami.

un
Es varu izturēties kā dominējošs, vīrīšķīgs vīrietis, ja man par to izmaksās.

tik tiešām ir
ŽIGALO!
18.11.2013 18:14 |

Reitings 77
Mani gan māc zināmas šaubas, vai autors derētu par sakarīgu žigalo. Tādiem jāpiemīt arī vismaz virspusēji labām manierēm, jāpārzina etiķete un jāspēj kaut pieklājīgs small talk attīstīt... Ar sešpaku un smuku purniņu ir par maz :) Līdzīgi kā ir augstas kalses eskorta meitenes, un ir vnk Lienes ielas mīlas priesterienes ..

Lai nu kā, mana latiņa ir pamatoti augsta. Ar trenētu augumu, "simpātisku" seju un pieņemamu algu man ir par maz. Vīrietim jāspēj piedāvāt kas vairāk. Savu vērtību, tostarp pievienoto, apzinos tīri labi :)
18.11.2013 19:05 |

Reitings 70
Vienkārši šis domā, ka sievietes ir pērkamas. Patiesībā - pērkams ir viņš! Bet...skāde, jo viņas šo nepērk :)
Priekš kam pirkt, ja normālu un sakarīgu vīriešu vēl pietiek. Un labi, ka tā!

Atradīs tādu parasto, kurā ieķersies līdz ausīm, tā, ka aizbrauks širmis, pats sapratīs, ka gatavs ij maksāt, ij viskautko, jo viņa viņam būs "Īpaša un elitāra", iekārojama, lutināma, saudzējama....
Tik atrast vien ir par maz. Vajag vēl arī satikt. Bet viņa par randiņu nemaksās vis!!! Tad viņš pats gribēs būt dominējošs un vīrišķīgs vīrietis, nevis izlikties par tādu. :)
18.11.2013 19:09 |

Reitings 160
Reģ: 31.03.2012
Visas te ņemas un peras, bet domāju, ka tā diskusija jau nav nopietna! Apzināti sākts par to runāt sieviešu forumā, jo tas jau ir skaidrs,ka sievietes šādu attieksmi neuzskata par normālu..
Ceru ,ka autoram jautri un pašam neapnīk tos murgus rakstīt :)
18.11.2013 19:13 |

Reitings 77
Līva - domāju, ka neviens te nedzīvo ilūzijās par diskusijas un autora reālumu. Tomer tas neliedz diskutēt un apmainīties viedokļiem, attīstīt sarunu tematu :)
18.11.2013 19:18 |

Reitings 70
Ha...vairums meitenes grib apgalvot, ka nav pērkamas :) Tā gluži nav vis. Nu kautvai tāpēc vien, ka pašas piekrīt randiņam, ja viņš maksā. Pie tam, piekrīt tikai tad, ja pieļauj kaut domās tādu varbūtību, ka sesks būs...ja viņš gribēs!
Atšķirība starp "pērkamu m***" un normālu sievieti ir vien iekš tā, ka normāla sieviete atdosies vien tādam, kurš patiesi GRIB tieši šo sievieti (un tāpēc ir gatavs gan maksāt, gan visādi lutināt....nopirkt ar savu attieksmi :) ) Ja viņš sievieti nelutina - NEGRIB!!!
18.11.2013 19:40 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Olga, tu pēc sevis spried?
18.11.2013 19:47 |

Reitings 381
Reģ: 19.01.2011
Nesaprotu,šo diskusijas jēgu. Kaut kāds pajoliņš visas tagad uzkurina un jūs cepaties līdzi.
18.11.2013 19:50 |

Reitings 70
57days
Vari apgalvot, ka starp 2 vīriešiem tu izvēlēsies to, kurš grib mazāk un tāpēc nav gatavs darīt vairāk? :)
18.11.2013 19:54 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
piekrīt randiņam, ja viņš maksā. Pie tam, piekrīt tikai tad, ja pieļauj kaut domās tādu varbūtību, ka sesks būs...ja viņš gribēs!

Es par šito daļu.

Ja viņš maksās, tad ies uz randiņu un metīsies ar viņu gultā pēc pirmā pieprasījuma - jo viņš taču samaksāja par vakariņām!

Tiešām?
18.11.2013 20:00 |

Reitings 70
Pie tam, piekrīt tikai tad, ja pieļauj kaut domās tādu varbūtību, ka sesks būs..

Tas ka vecis maksā, vēl nenozīmē, ka viņš grib pietiekami. Ir vēl viskautkas, pēc kā sieviete aprēķina, vai viņš pietiekami viņai dod to, ko viņa vēlās. Katrai tā mēraukla sava :)
Jebkurai normālai sievietei, arī man, emocionālā puse ir svarīgāka par materiālo.

Pat, ja viņa iet uz randiņiem ar visiem pēc kārtas...:) It sevišķi tad... nomēra un aprēķina, vai šis, konkrētais tips spēs apmierināt viņas vajadzības (t.i. vai viņam ir vērts atdoties :) ) Ja viņš viņu neinteresē kā vīrietis un viņa neredz perspektīvu, vairāk randiņu, visdrīzāk, nebūs.
18.11.2013 20:19 |

Reitings 22
Reģ: 19.11.2013
Gandon,kamēr necienīsi tās "viduvējības" ,tikmēr neviena "perfektā" arī tevi negribēs.
Kāpēc tad tu ej uz tiem randiņiem, ja tev tā meitene nesimpatizē? Kāda jēga kaut kur iet atpūsties, ja galvā ir viena doma "diez viņa maksās par sevi,vai nē". Tad labāk sēdi mājās un pamācies kā jaizturas.
23.11.2013 11:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits