smscredit

Reitings 179
Reģ: 08.10.2013
Kad tiek sastadits smscredit atmaksas grafiks,vini to nosuta ari pa pastu vai tikai uz epastu?
14.11.2013 11:58 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Alexxa, nē, tā es to nedomāju, ka uzreiz jāprasa kredītvēsture. Bet varbūt autore gribējusi to zināt, jo viņu attiecības no tā cieš? Ja vīrietis nespēj nodrošināt sevi, sēž draudzenei uz kakla, veido kaut kādas mahinācijas, piemēram, ņemot arvien jaunus ātros kredītus, lai atmaksātu esošos, utt, tad es domāju, ka otrai pusei ir tiesības to zināt. Jo tā ir kā atkarība - dzīvošana no sms kredītiem, un bezgalīgais stāsts - un Latvijā diemžēl daudziem. Saprotu, ka var būt situācijas, kad ļoti to naudu vajag, bet diemžēl daļa tos kredītus sagrābjas, lai varētu piektdienas vakarā aiziet uz krogu. Bet kas viegli nāk, viegli iet - ar vienu vakaru nepietiek, gribas arī nākošajā piektdienā patusēt, bet naudas ta nav! Un tiek paņemts jauns kredīts. Nedomājot, ka iepriekšējais vēl nav atmaksāts. Tāpēc atbalstu valdības plānus uzraudzīt stingrāk šo sfēru, jo sms kredīti ir kā akacis, kur cilvēki grimst, savus tuviniekus raujot līdzi.
14.11.2013 16:41 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Joptvai, Tev tikko bija labi apmaksāts darbs...tagad jau smscredit? Ko visu naudu BB krēmos notērēji?

Manuprāt viņai apenes bija atkarība:D
14.11.2013 16:45 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Godīgi sakot, man tas nešķiet nekas nosodāms (protams, līšana bez atļaujas puiša e-pastā gan ir nosodāma, bet vēlme uzzināt kredītsaistības noteikti nav) - tas varbūt atkarīgs no tā, kādā stadijā ir attiecībās. Bet, piemēram, ja pāris plāno kopdzīvi, plāno bērnus, runā par kāzām - tad šāda slēpšana ir absolūti nepieņemama.
15.11.2013 15:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits