CrazyMonday, oij es tevi saprotu, esmu pārdzīvojusi tādus strīdus ar mammu, ka mati sirmi paliek, atceroties vien. Viņa man ir dzinusi no mājām, izslēgusi telefonus uz 2 nedēļām, nerunājusi ar mani, neatvērusi durvis u.t.t., bet tas viss ir kaut kā pagājis, jo vislielākais iemesls bija tas, ka viņai nepatika mani ex :D Un tad vienmēr atrada par kaut ko pakašķēties, tagad man ir visnormālākā mamma ever :D Viņa arī zina to, ka mani nevar izrīkot pa savam prātam, esmu patstāvīga, ar savu viedokli un nelokos līdz vējam, esmu tāda pati kā viņa.
Ir viena lieta, ar kuru viņa mani reāli nokaitina-vitamīnu dzeršana, es tak esot tik smalka, tieva, ka man neesot spēks un NOTEIKTI vajag vitamīnus. :D
Dzeru kafiju un ēdu šokolādi, gandrīz visu tāfelīti esmu apēdusi. Kaut arī pusdienas darbā paēdu, es sapņoju par rīsiem :D Aizvakar, vakar ēdu, un tagad atkal gribas rīsus- ar vistiņu, papriku, burkāniņu, mmmmm :-/ :D
Jāsaraksta bērniem burtnīcas, jasagatvojas rītdienai. Lielo mājas tīrīšanas tūri atstāšu rītdienai.