Sveikas..Jau ilgu laiku man nenormali tracina ''draudzene''..Pareizāk bijusī,tādas bijam,kad man nebija draugs un berns un bijām sīkas..Tagat viņa ir vienkārši neizturama maita!Parasti saku,ja man kautkas nepatīk,bet viņa visu uztver kā joku arī tad ja sanāk dusmās aizsvilties..Viņa nemāk pieņemt kritiku un smiedamās atbild-Eu nu beidz,nejau tik skarbi,salauzīsi manu sirsniņu haha. . Nobloķēju dr.lv,fb izdzēsu,uz telefona ja zvana,tad neceļu,dažreiz atbildu uz sms,ka esmu aizņemta utt...To ignorēšanu apgrūtina tas,ka viņas māsa dzīvo blakus mājā un viņa tur bieži ciemojas,tapēc kad eju arā vai nāku atpakaļ tā uzreiz klat un lien līdzi iekša dzīvoklī,bet man tas nepatīk. .Saku,lai nenāk,bet viņai po***..Var mierīgi pieiet pie leduskapi un apēst produktus,ko sev pircis mans draugs,tieši tās lietas,kuras es nēēdu,bet viņs ēd un zin,ka tās apēd cits ne es...Sēd pie mūsu datora,lai gan aizliedzu,jo viņas dēļ 2x bija janes uz remontu,dēļ kkadu dranķu spaidīšanas..Pasaku,ka nēēēē nedrīīīkst,izeju virtuvē,a ši mierīgi ieslēdz,saka ka uz mazu brīdi,bet sēd ilgi...Citreiz teicu,ka tur parole,staigā staigā un vienalga ieslēdz-redz iet taču,bez paroles!Pēctam uzliku paroli. . .vismaz ar to miers..
Lai nu cik netura maita viņa būtu,bet negribas arī tā rupji aiz matiem arā mest vai sejā spļaut ik reiz,kad viņa sak,ka nemāku dzīvot,jo nevazājos kopa ar viņas katras brīvdienas pa maļaļetku bāriem....
Varbūt kadai ir bijis gadījums,kā izbeigt neciešamu ''draudzību''?
P.s-Es nesūdzos,tas tā vienkārši diskusijai..Ja citu variantu nebūs,tad japieņem tas rupjākais ..