Par acīm

Reitings 1431
Reģ: 04.04.2012
Meitenes- maza aptauja... :)

Vai jums ir redzes problēmas un ja ir, cik lieli +/- un kādi ir jūsu paradumi? Brilles, lēcas, utml.
Šodien biju pie acu ārsta un gribas par šo tēmu parunāties.

Man ir milzīgi mīnusi- -6, valkāju lēcas ikdienā, ārsts teica, ka veidojas asinsvadu saaugumi no tā, ka acs ir bijusi skābekļa badā un vajadzētu no lēcām pēc iespējas vairāk izvairīties, jo pēc tam varētu sākties graušana. Man, protams, ir arī brilles, bet nu trūkst tā komforta... :(
13.11.2013 16:07 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Aloe, nu tā saka un es arī pamanīju, ka ņemot stiprākas brilles pēc maza laiciņa atkal neko neredzi un atkal vajag stiprākas lēcas brillēm.

Atbildi uz šo jau Brunette sniedza:

Par to, ka redze pasliktinās, man acu ārste teica, ka nevajagot lēcas un brilles nēsāt tik stipras cik reāli ir slikta redze, bet mazliet vājākas. Jo acis pierod un ir tieksme redzēt vēl labāk. Nedomāju gan, ka pasliktinās redze, dēļ tā, ka nēsā brilles

Tāpēc arī, kad mums pārbauda redze, ir tie divi laukumi - zaļš un sarkans, lai zinātu brīdi, kad nepārforsēt. Acs jau nekad neatteiksies no lielāka mīnusa, lai varētu muskulis paslinkot. Tāpēc ir ļoti akurāti jāatbild uz ārsta jautājumiem un jāizvērtē acu sajūtas.
14.11.2013 09:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits