Sugar!
Nu par dienas aktiv kremu varu teikt labu, jo lietoju apmēram nedēļu(arī vakaros, jo vēl neesmu nopirkusi to nakts serumu, augstāk norādītā iemesla dēļ), un jūtu, ka sejas āda paliek tāda kā starojošāka, vienmērīgāka. Domāju, ja to jūtu pēc nedēļas, tātad ilgākā laika periodā un lietojot arī nakts serumu būs pavisam labi.
Man šito sēriju ieteica dermatologs pamēģināt. Vienīgais nenopirku micerālo ūdeni, jo tā vietā lietoju biodermas sebum (dermataloģe teica, ka tam mic.ūdenim nebūs izšīrošā nozīme, jo tā ir pamatkopšana, nevis papildus, līdz ar to, maksāt par trešdaļu dārgāk un pie tam par mazāku tilpumu, nav īsti racionāli).
Ir man arī tas zīmulis lokālai lietošanai, to arī lietoju no rīta un vakarā. Bet patreiz domāju, ka pa 5 ml, ap 9Ls par to zīmuli.....Tieši līdzvērtīgs sastāvs arī ar C vitamīnu ir, ieraudzīju faberlic pa 7,00 un 15 ml........ Par cik nekad neesmu dzirdējusi par faberlic sliktas atsauksmes, kā arī pati ar ļoti, ļoti labām atsauksmēm esmu lietojusi viņu aha skābes pīlingu (pat manai jūtīgai ādai!!!!), domāju, ka nevarētu būt slikts un vismaz pamēģināšu. Kaut arī es esmu par vienas sērijas produktu lietošanu.