Man īsti nepatīk, ka tik vienkāršas un parastas lietas kā tuneļus, matu skūšanu tu uzreiz saisti ar sliktajām meitenēm. Un sex.... Tas arīšķiet iepīts nevietā. Arī man ir bijuši tuneļi. PAti gan esmu gājusi cauri drūmajiem periodiem, ebt tur nekāda sakara ar narkotikām, sātanu vai aprunāšanām nebija. Un ir laba draudzene, kas izskata ziņā pilnībā atbilst tavam aprakstam, bet ir mīļākā peka pasaulē. Kas mums gan šajā ziņā bija kopīgs - neizpratne par sabiedrības principiem. Joprojām man nav īsti skaidri pāris sabiedrības trendi, kas it kā strādā par labu tavam novietojumam ''augstākā sabiedrības slānī''. Tad nu iespējams kaut kāds rēbelīts ieksā čukstēja, ka radikāli jāpretojas tam, jāparāda sava nostāja. Laigan apziņas līmenī nekad tas tā nenotika.
Tavs aprakstītais gadījums šķīet vairāk kā nabaga pazudusi dvēselīte, kas ir daudz cietusi, tāpēc labajam dzīvei vairs neuzticas un grib iet uz pilnu klapi, jo tā vismaz kaut kādā mērā savu dzīvi var kontrolēt. Viņa it kā ir izvēlējusies grūtu dzīvi, tā esot pie kontroles pogām par savu emocionālo stāvokli tajā.