normāli?

Reitings 126
Reģ: 31.03.2013
Sveikas.
Sanāca tā, ka iepazinos ar nu jau tagadējo draugu...gājām uz randiņiem 3 dienas un 4.dienā sākām dzīvot kopā...pilnīgi noteikti varētu uzrakstīt grāmatu par savu attiecību sākumu, būtu kā filmās rāda, bet publiskot nevēlos...
Tātad, kopā nu jau esam pusotru gadu. Vai Jums tas šķiet normāli, sākt kopdzīvi jau 4.iepazīšanās dienā? :D ja man kāds pajautātu, tad es teiktu, ka noteikti nē!:D
11.11.2013 22:21 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Tik ātri nav interesanti. Izpaliek randiņu periods.
13.11.2013 19:32 |

Reitings 1378
Reģ: 24.05.2013
Jā, bieži dzīvē tā notiek- pat no pirmās iepazīšanās dienas dzīvo kopā. Īpaši mūsdienās, kad bieža parādība ir internacionāli pāri, jo tur gluži vienkārši citi varianti nav iespējami.
Bet, manuprāt, ja ir iespēja, tad kādu laiciņu jāpadzīvo atsevišķi. Man liekas ideāli atsevišķi dzīvot pirmo gadu- tīri tā, dzirksteles un attiecību kāpinājuma dēļ.
Katram savs, protams. Arī kopdzīve pēc pirmās nakts var būt pat ļoti veiksmīga, zinu.
13.11.2013 19:41 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Par randiņiem, mums joprojam tie ir. Saorganizejam pec darbiem un bliežam pa taisno. Ar visām puķēm un citu atribūtiku. :)
13.11.2013 19:43 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Mēs arī sākām dzīvot kopā pēc otrā randiņa :D
Nekas nenormāls tas nešķiet. nav ko marinēt. Ir-ir, nav-nav, ja nevarēs sadzīvot pēc pāris randiņiem, tad nevarēs sadzīvot pēc 2 gadu randiņošanas.
Dzīvot kopā un satikties ir divas dažādas lietas.
13.11.2013 19:50 |

Reitings 874
Reģ: 29.01.2009
Es ar savu puisi arī ātri sāku kopā dzīvot - pēc kāda mēneša vai diviem. Tagad, kad padomāju, liekas pilnīgs neprāts. Es no sava tik mīļā un pierastā dzīvokļa, no savas komforta zonas un neatkarības, aizgāju pie viņa.. Ātrāk sākām dzīvot kopā, ātrāk arī sapratām - ir vai nav īstie viens otram. Vai var panest ikdienu, ne tikai uķi puķi. Satikties gadiem un kkad sākt dzīvot kopā, un pēc tam saprast, ka tomēr nevar sadzīvot būtu trakāk..
Bet nu mēs vispār pārāk tā neiespringstam un daudz nefilozofējam par dzīvi, un pieņemtajām normām, vienkārši dzīvojam nost, baudam dzīvi un ejam uz priekšu!! :)
13.11.2013 20:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits