Man prieciņš. Nedaudz iesmēju par Elizabetes histēriju superfinālā, bet es saprotu - mana arī ir gadījusies "laime" dziedāt pēc Aminatas un diez kas vis nav. :D
Prieks par viņu, tiešām. Cik sanācis kontaktēties - ļoti mierīga, nosvērta, paškritiska un darbīga. Tās ir nevis "zvaigznes" īpašības, bet gan mākslinieka un tur bieži ir liela starpība.
Un, manuprāt, viņa nevis "bija nemainīga", bet vienkārši tie šova "mentori" un producenti nezināja, kur viņu ievadīt, ko ar viņu darīt, jo, lielākoties, nākas ņemties ar visādiem Dāvjveidīgajiem daiļdirsējiem, kas, atvainojos, ne sūda nedara un tad brīnās, kāpēc ne sūda nesanāk un meklē atrunas, taisa kaut kādas figņas vai vienkārši žēlojas. Reāli, man šķiet, kaut kādā XFactorā gan jau netiktu paņemta pat tāda Aminata, kur nu vēl kaut kādi ceļu inženieri. Tajā pat laikā šajā šovā Aminata tika iekšā savas ādas krāsas dēļ, nevis balss, un daudzi man zināmi cilvēki, kas gāja pieteikties, netika, kaut ir vienā līmenī ar to pašu Pāvelu un Aminatu. Skumji, reāli tāda Jaunā Dažu Talantu Fabrika sanāk.