Sveikas sievišķās dvēseles ;)
Diezgan wiieerd, ka es kā čalis te kaut ko rakstu un sūdzos, bet tomēr nolēmu noriskēt.
Gribu noskaidrot, kādu tipa vīriešus Jūs meklējat? Agrāk likās, ka sievietes vēlas jaukumu, maigumu, siltumu un drošību, bet pēdējā laikā sanāk tik ļoti aprauties, ka sāku mainīt uzskatu. Sāk likties, ka Jums vairāk tīk badboy tipa vīrieši.
Esmu no tiem tipiem, kurš rūpējas par savu otru pusīti, esmu mīļš un jauks, pat liekas ka pat pārāk.
Kāpēc es par to te sāku vispār gvelzt?
Lieta tajā, ka pārāk bieži dzirdu - "Tu esi jauks, foršs utt. Paliekam draugi". To es dzirdu pārsvarā no visām daiļā dzimuma pārstāvēm kuras man patīk un dēļ kurām esmu gatavs krist un celties.. Bet izrādas, ka jaukums un mīļums nav primārais.
Sakarā ar šiem daudzajiem jaukajiem atteikumiem ir sakrājies lērums, salīdzinoši labi draugi (sievietes). Ar kurām runāju un viņas liek nospriest, ka patīk badboy tipa čaļi.
Bet, pēc kāda laika man gaužas, ka tas viņa badboy`s nepievērš uzmanību, slikti izturās utt.
I dont get it.
Neesmu nekāds dorkijs vai kas tml., sieviešu uzmanība netrūkst, bet man uzmanību pievērš tās, kuras atkal man neliekas saistošas. Glītas utt.
Kas nu kuram ir glītas, fakts.
Ir automašīna, dzīvoklis, darbs, mācos, trenējos, neesmu miesās tas mazākais. itkā reali viss ir.. bet pietrūkst tikai tā viena lieta, cilvēks ar kuru dalīties priekos un bēdās.
Gribēju noskaidrot, where is da problem?
Beigu beigās esmu situācijā, kad jau gadu draudzene krāpj savu čali ar mani un lai, cik labi būtu ar mani, nespēj pamest viņu.
Neesmu no tiem tusētājiem, jo dodu priekšroku labāk kādai glāzei vīna, jaukai filmai un forši sēdēt zem sedziņas, nevis iet dzert..
Vienu reizi Vecrīgas naktī cita meitene reibumā spēja teikt man vārdus "Tu man daļēji patīc", kā lai to saprot? Esmu viņai bijis blakus visu laiku, mēģinājis palīdzēt, braucis nakts vidū pie viņas, kad kārtejo reizi kaut kas viņai nav o.K ar savu čali. Parādijis ka, esmu spējigs uz daudz ko, bet tai pat laikā pa mūsu pazīšanās laiku, jau trīs čaļiem ir bijusi kopā un ar visiem izšķirusies.
Un labākais brīdis ir tad, kad Tev tā pati meitene pajautā - Kāpēc Tev vel nav draudzenes? Tu esi tik foršs utt..
Jautājums - vai tiešām pret Jums jāizturās bitchy un nezinu, kas vel jādara, lai tomēr sastaptu to īsto? Šķiet, ka jāmēgina sevi mainīt un palikt kretīnam :)
Esmu izbeidzis pietiekami daudz attiecību to sākumā, jo zināju - Tu man neliecies tik laba, zinu, ka Tevi nokrāpšu, kad būs pretī attiecīgā sieviete.
Paldies jau tām kuras šo visu būs izlasījušas, un tagad var sākt mani apriet.