Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

mīlestība vai apsēstība?

 
Reitings 135
Reģ: 31.10.2013
Sveikas.
Nesaprotu kas ar mani notiek, laikam esmu pilnībā apsēsta ar savu draugu. Esam kopā jau gadu un pāris mēnešus, pašlaik esam šķirti jau 2 nedēļas. Lieta tāda, ka brīžos, kad neesam kopā (kā pašlaik) es visu laiku par viņu domāju, atceros kopīgi piedzīvoto, reizēm strīdus, pirmo satikšanos utt....Izdzirdot kādu lēno dziesmu, vienmēr prātā ir tikai viņš.
Man vienmēr gribas viņam ko jauku dienas vidū tā vienkārši aizrakstīt, reizēm uz garu mīlestības pilnu vēstuli saņemu vienkārši atbildi, ka mani mīl...reizēm ir vilšanās sajūta, jo gribu saņemt pretī to mīļumu, ko dodu es! Arī, kad esam kopā, vienmēr vēlos viņu apskaut vai noskūpstīt un pirms miega vienmēr lūdzu, lai mani apskauj, bet draugs reizēm tāds vēss, liekas, ka nemaz viņam tas jakums nav vajadzīgs...

Arī kad esam kopā ar viņa draugiem un viņš vairāk pievēršas sarunām ar saviem draugiem, kļūstu bezmazvai greizsirdīga, jo redz man netiek pievērsta uzmanība, ir arī reizes, kad esmu par šo apvainojusies! :D
Ir dienas, kad draugs grib doties kaut kur izklaidēties, būt cilvēkos (protams, ar mani), bet es vienkārši lūdzu palikt mājās, lai izbaudītu šo vakaru divatā- kaut gan lielāko daļu vakaru izbaudam tikai divatā :D- kino vakari, sarunas, spēles utt...

P.S.man ir 23 gadi.

Vai kādai ir līdzīgi vai esmu vienīgā tāda apsēstā?:D

Varbūt to ir grūti pastāstīt, bet liekas, ka savu draugu mīlu ļoti un esmu ar viņu bezmazvai apsēsta un no viņa atkarīga, jo kļūstu reizēm pat dusmīga, ja brīžos, kad man nav ko darīt, viņš man nepievērš uzmanību :D
Jo, diemžēl, bet reti būs tādas reizes, kad draugs pats vienkārši atnāks un mani noskūpstīs vai pat apskaus, vienmēr man tas ir viņam bezmazvai jāprasa...varbūt vienkārši esmu tāds cilvēks, kam ir nepieciešama liela uzmanība un tikpat liels mīļums, kādu es sniedzu...
11.11.2013 02:37 |
 
Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Sadali savu mīļumu uz vairākiem, piemēram, iegādājies suni vai vēl vienu puisi :D
11.11.2013 03:09 |
 
Reitings 554
Reģ: 26.08.2013
Pirmkārt - jā. Tu esi apsēsta.
Otrkārt - ļauj taču tam cilvēkam "elpot", varu iedomāties, kā viņam piegriezies/drīzumā piegriezīsies tas viss. :)

Un tici man, es zinu, ko saku. :)

Ps.Atrodi pati sev nodarbošanos, lai nav katrā brīvā sekundē jādirn viņam virsū :)
11.11.2013 03:11 |
 
Reitings 135
Reģ: 31.10.2013
heroin,
kā manā tekstā ir saprotams, tad savu puisi ļoti mīlu :) un nespētu nokrāpt...

redred,
jā, puisis ir teicis vairākkārt, lai ļauju viņam elpot, reizēm ir sajūta, ka jā- taču nevar tā visu laiku ap viņu tā ''ņemties'', bet ir ļoooti bieži tā, ka liekas, ka puisis man nepievērš tik lielu uzmanību kā vēlētos.
Iespējams, ka draugam nav tik stipras jūtas kā man ir pret viņu (kaut gan vienmēr apgalvo pretējo)..
Nesaprotu kāpēc man tā ir, ka vienmēr vēlos viņa uzmanību, bet viņam tas nav tik svarīgi kā man?
11.11.2013 03:23 |
 
Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Varbūt tu pārāk maz esi aizņemta ar kaut ko citu ikdienā? Citiem vārdiem sakot, tev ir pārāk daudz brīva laika un tev no bezdarbības gribas, lai otrs cilvēks tevi izklaidē.
Atrodi sev kādas nodarbes, hobijus, tad negribēsies visu laiku pavadīt mājās sēžot un tikai vienam uz otru skatoties. Arī uzmanības nevajadzēs tik daudz.
11.11.2013 05:42 |
 
10 gadi
Reitings 622
Reģ: 13.06.2013
tiešām atļauj puisim būt brīvākam, pretējā gadījumā - nākošā Tev būs diskusija, ar to, ka tevi pameta.
Tas ir ļoti kaitinoši , ja nedod otram brīvību. Neviens nevienam nepieder, cilvēki mīļie.
11.11.2013 07:13 |
 
Reitings 554
Reģ: 26.08.2013
Sammy Ja viņš to jau ir pateicis, tad ar steigu labo situāciju... Tad, kad esat ar draugiem, jūs esat ar draugiem, nevis divatā. Kas Tev pašai liedz komunicēt ar visu kompāniju? Nav vislaik jālien piusim virsū.
Un šāda attieksme pagaidām vel nenozīmē, ka viņš Tevi nemīl, bet ja tā turpināsi, tad tas pie tā novedīs. Ieklausies Neons padomā, viņa taisnību saka ;)

Pēc savas pieredzes varu teikt, ka vienās attiecībās biju tāda pati ute, kā Tu, pieļāvu tās pašas kļūdas, līdz mirklim, kamēr attiecības beidzās (bet tie bija citi iemesli, kāpēc viss pajuka), un man sākās nākamās attiecības, kur mēs bijām mainītās lomās, un es sapratu, ka tā vairs nekad pret otru pusīti neizturēšos. Man likās, ka man jau noteikti mīļuma, utt nekad nevarēs būt par daudz, bet nē... Tas kļuva vairāk, kā neizturami - garas sms pa piecām īsziņām ar kaut kādu salkanu murgu visas dienas garumā, idiotiski zvani ar "kā es gribu Tevi satikt", "kā Tu man pietrūksti", utt, utt, utt, man pat tracināja, ka tas cilvēks nepārtraukti, kad satikāmies (lieki piebilst, ka tas notika ar vien retāk, un retāk) bāzās man pārāk tuvu sejai, un vispār visu laiku atradās man riņķī un apkārt - visu laiku "kāpa man aurā" un "neļāva elpot", līdz beidzot mana pacietība bija galā, un mēs izšķīrāmies.
Ar to fruktu vairākas reizes biju runājusi, ka man nepatīk tā, un tā, un tā.. Bet cik tad vari bakstīt vienu cilvēku, un šķiet, ka viņš tā arī nesaprata.. :)
Un pieņem faktu, ka Tavs nabaga pusnosmacētais draugs vēlas aiziet atpūsties ar draugiem (protams, BEZ Tevis). Jūs taču neesat siāmas dvīņi...
11.11.2013 07:18 |
 
Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Uj , man ir līdzīga problēma, ka man vajag tik daudz to uzmanību un mīļumu, kā nevienam:D Ja es būtu tavā vietā, es jau sen būtu uztaisījusi kašķi, ja mani nemīļotu, nebučotu utt. Es apzinos, ka man pievērš daudz uzmanību, bet man tāpat ir par maz, esmu neapmierināma šajā ziņā:D Bet es tagad cīnos ar to, jo apzinos, ka vaina ir manī.
11.11.2013 07:19 |
 
Reitings 919
Reģ: 11.07.2013
Man šķiet, ka tas ir kaut kāds sindroms no sērijas 'gribu to, ko nevaru dabūt', kura dēļ Tavas emocijas ir tik sakāpinātas. Neko ieteikt diemžēl nevaru..
11.11.2013 08:18 |
 
Reitings 603
Reģ: 24.10.2013
Man ir bijis,ka pievērš šāāāsumīgu uzmanību un mani tas nenormāli besija..Labi,kad bijam kopa,tad tik traki nebija,bet toties,ka bijam katrs savās mājas..nu arprats...Tik daudz sms,ja uz vienu neatbild,tad ir nakoša,un vēl un vēl un ja pēc kādam 7-8 neatbldu,tad seko sms vai zvans manai mammai vai tētis,kas man noticis,bet lielākoties man pašai nebija vēlešanas atbildēt,jo tad atkal sāksies lērums sms..Vienmer man bija pilna sms atmiņa un nedzesu dažreiz ārā,jo tad viņš nevareja nosutit sms un tas bja labakais aizbldinajums,ka neredzeju ka pilns..telefons bija jaladē katru dienu...Es tiešām domaju,ka viņs ir slims!Runajam par to daudz,bet bezjedzigi,tas pārgaja pats no sevis ar laiku..
11.11.2013 08:36 |
 
Reitings 603
Reģ: 24.10.2013
Un jāā,mana draudzene tāpat sažmiegusi savu čali,ka pat paelpot nevareja..Vienreiz vienā dzimšanas dienā viņš piedzēras un pienāca klat,lai izskarītu sirdi..Viņš nevarot izturēt mūžigo bucošanu,kampšanu,desmitam reizes sakot-es tevi mīlu,tu esi mana dzīve,greiserdību uz jebkuru viņa draugu un ļoti daudzās sms un zvani,kad viņs ir darbā un nevar atbildēt...Viņš viņas daudz pameta,la apdomajas,tad pat draudēja,ka nedzvos vairak,ka bez viņa dzīves nav utt...Kad salaba,tad vecā dziesma atkal no sākuma,man pat liekas,ka viņš nemaz nevar tikt no viņas vaļā,jo kamēr darbā ta ši uz viņa majam ar visām drebēm,ja aizslēdz durvis,tad iet un gaid pie viņa radiem,draud ar pašnavibu utt...Pat speciāli prežuku ar adatu durstīja,lai stāvoklī paliktu,to ka viņa apzinati nelieto tabletes bija jau pamanījis.
11.11.2013 08:41 |
 
Reitings 490
Reģ: 24.07.2012
Man arī ta bija, līdz mēs izšķīramies..un viņs tagad dzīvo ļoti tālu no manis un majās ir ik pēc divām šad/ vienas nedēļas. Gaidu ilgojos jo zinu ka gaida mani un es viņu..mīlestību var izrādīt daudz tikai tad kad jūti ka viņs to arī grib.

Kad pienāks brīdis kad puisim apniks tava parlieku lielā mīlestība tad iemācīsies piebremzet ar visu.
Zinu kā ir kad jāskumst , vnk atrodi ko darīt. Tadā veida ātrak laiks ies līdz nākamajai tikšanās reizei un piedevam kautkas tiks izdarīts.



Veiksmi!
11.11.2013 10:43 |
 
Reitings 866
Reģ: 05.04.2009
Izklausās pēc apsēstības.
Ieteiktu ļaut draugam "uzelpot", citādi ar savu uzmanības deficītu sākumā izbesīsi viņu un tad aizbiedēsi.
Piekrītu tām, kas saka, ka tev jāpievēršas kādai nodarbei. Viss šis rodas aiz bezdarbības vai kāda psiholoģiska aspekta ietekmē.
Nodarbini sevi, neatliks laiks "ņemties" gar draugu.
Pati neesmu tā darījusi, bet mans ex bija uz to pusi. Nevarēja normāli dzīvot bez manis. Maigi būtu teikts, ka mani tas pamatīgi izbesīja.
Šāda "ņemšanās" ne pie kā laba nenoved.
11.11.2013 11:04 |
 
Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Ir tāds teiciens, ka ideālajās attiecībās vīrietis mīl vairāk nekā sieviete. Es to traktēju tā, ka vīrietim noteikti nevajadzētu izjust šo nenormāli lielo mīlestību kā slogu, kas sāktu viņu smacēt, tad arī viņš brīvi var mīlēt un justies mīlēts.

Es dažkārt (pēc savām domām) arī aizraujos ar mīlestības izpausmēm :D bet nu.. man ir kaķis tagad :D un draugs jau iesmej, ka man pirmais, atbraucot mājās, ir sabučot kaķi un tad tikai viņu, ka šitā jau neiet krastā :D tā kā jā, mēģini tik traki neizrādīt mīlestību :)
11.11.2013 11:09 |
 
Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Vai nav tā, ka tev vienkārši ir par daudz brīvā laika?
11.11.2013 11:10 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Vai nav tā, ka tev vienkārši ir par daudz brīvā laika?


+++


tieši manas domas. manuprāt, autorei ir jāatrod kāda nodarbošanās, kas aizpilda tos brīžus, kad nav NEKO ko darīt.
mans draugs ir ļoti mīļš un ļoti daudz man pievērš uzmanību. bet tas droši vien arī vairāk ir tādēļ, ka viņam ir ļoti saspringts darba grafiks. mūsu atkalredzēšanās mums abiem sagādā lielu prieku.
tev ir jāsakārto savas domas. saproti, ka pirms tevis viņam arī bija draugi. viņš negrib viņus pazaudēt tikai tādēļ, ka tu gribi tikai sēdēt mājās. un, cik saprotu, jūs ejat visur kopā. tu taču negribētu, lai viņš paliek bez draugiem? bet izskatās, ka pašlaik tu dari visu iespējamo, lai tā notiktu. vēljovairāk - tu pati to apzinies. bet tad izcīni šo situāciju ar sevi. cik sapratu, jūs ļoti daudz laika pavadāt divatā, bet attiecībās ir vajadzīga vienmēr neliela atelpa - brīdis, kad jūs varat sailgoties viens pēc otra. arī citu cilvēku sabiedrība. es nerunāju par nedēļām vai mēnešiem, bet iespējams, ka tu esi no sievietēm, kas mīl par daudz. savukārt, tu draugu smacē ar savu milzīgo mīlestības izrādīšanu. tāpēc varbūt arī viņš izturās vēsāk preti, jo, piemēram, beidzot, saticis savus draugus, viņš no sirds grib uzzināt, kā viņiem iet, nevis tikai čubināties ap tevi, jo to jūs variet darīt mājās.
11.11.2013 12:31 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
tas, ka tu izrādi mīlestību vairāk, nenozīmē, ka viņš tevi mīl mazāk. nekad nemēri mīlestību. mīlestība vai nu ir , vai nu nav. tu viņu izrādi par daudz, bet vīņš, pēc tavām domām, par maz. ja tev grūti saprast, kuram taisnība, nu tad pavēro pārus, kas jums ir tuvāk. protams, nevajag pēc citu dzīvēm veidot savējo, bet tev pilnīgi visi apkārtējie cilvēki ir kā piemēri. nevajag arī ieciklēties tikai uz vienu redzēto lietu, kas tev šķitusi pieņemamāka. principā jums ir jāatrod vidusceļš. ja šādi turpināsiet, tad jūsu attiecības diemžēl arī beigsies. pastāv diezgan liela iespēja, ka viņš pat varbūt atradīs citu, kas ļaus viņam būt vīrietim - medniekam. īstenībā veiksmīgās attiecībās, vīrietim vnm 'vajag būt nedaudz greizsirdīgam, nevis dzīvot ar apziņu, ka sieviete viņam ir kā pielipis dadzis.
tev vajag saprast, ka pasaulē notiek arī citas lietas, nevis ir tikai tavs draugs. tev ir jābūt arī citām interesēm, nodarbēm, kas no drauga tevi nedaudz nošķir. tad tu arī kļūsi vēl interesantāka viņam, nevis ,ja sēdēsi 'viņam blakus un turēsi tikai rociņu.
11.11.2013 12:47 |
 
Reitings 135
Reģ: 31.10.2013
Paldies meitenes, Jums noteikti ir taisnība!
Centīšos ņemt vērā visu iepriekš minēto.
Un jā, tā arī ir, ka dēļ manis viņš pamazām jau sāk pazaudēt savus draugus un to, protams, es nevēlos :)
11.11.2013 16:00 |
 
Reitings 125
Reģ: 27.08.2013
Mana problēma - puisim svarīgāki bija draugi, man nekad laika nebija..
13.11.2013 19:16 |
 
Reitings 135
Reģ: 31.10.2013
Cage Fighter Girl
kad neesmu kopā ar savu puisi, tad viņam arī svarīgāki draugi...pa dienu gaidu, kad man ko uzrakstīs, bet parasti tikai vakarā atliek laiks man...jo pa dienu, visu dienu ir kopā ar draugiem...skumji... :/
14.11.2013 00:07 |
 
Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
jo pa dienu, visu dienu ir kopā ar draugiem...skumji... :/

Vinjsh ir bezdarbnieks?
14.11.2013 00:12 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits