es arī justos bēdīga un aizskarta, ja jau visiem dāvanas atvest var, bet tieši man - nē. tas nu gan ir ļoti jauks žests. un tam nav nekāda sakara ar golddigger, lai gan no sākuma es domāju, ka autore nedaudz pārspīlē. bet tagad es saprotu to, ka puisis par daudziem ir padomājis, izņemot savu draudzeni. un tas nav labi. ļoti kutelīga situācija, jo nav jau bijis tā, ka draugam nav bijis laika kko nopirkt. tie bija vecāki vai arī kādi citi cilvēki, kuriem viņš dāvanas sapirka? varbūt viņi palūdza, lai viņš kko atved. vai arī viņi agrāk lūguši dāvanas, un tagad tas ir iegājies kā tradīcija? vai varbūt viņi ir kādreiz apvainojušies, ja nav atvestas dāvanas, savukārt, viņš ir laimīgs par to, ka tu nepuksti. varbūt arī esi radījusi iespaidu, ka tev viss ir, neko nevajag, no drauga finansiāli neko nepieņem, un tādai sievietei ir grūti ko uzdāvināt, kurai neko nevajag. varianti ir daudz un dažādi. to vajadzētu kādā veidā pārrunāt, bet ļoti uzmanīgi, jo vari viegli aizskart draugu, ja viņš tev varbūt gatavo kādu lielu pārsteigumu.