Man nepatīk smirdīgie cilvēki, dzērāji, skaļie telefonu runātāji (ja gara saruna), tie, kuri klausās austiņās skaļu klubu mūziku un pārīši,kas nespēj nosēdēt mierā :D
Nesen man bija gadījums, kad parastas bučas lika justies neērti. Braucu mikriņā,sēdvietas bija aizņemtas, iekāpa pārītis. nostājās mikriņa vidū, tur kur visi var redzēt un visu laiku puisis meitenei deva bučas. Tas man lika justies tikpat neērti kā kaislīgie skūpsti un apčamdīšana.
Bet nesaprotu kāpēc tik daudzas raksta, ka klepošana traucē. Saprotu,ja galva sāp, tad var visādas skaņas traucēt, bet ja nesāp galva? Ko tad tam cilvēkam ar klepu darīt? neiziet no mājas? Klepus tak bieži vien ir viens no saaukstēšanās priekiem. Un ja degunu var izšņaukt,lai nav jāšņaukājas, tad ar klepu tomēr ir grūtāk. Man arī ir bijis,ka uznāk tāds klepus, ka neko nepadarīsi - ir jāpaklepo,lai pāriet. Un man, piemēram, ir neērti klepot citu klātbūtnē (nezinu kāpēc), tā ka varbūt vēl kādam tā ir. Diez vai visi klepotāji ar baudu izklepojas, lai tik visi redz un dzird. Tagad man būs vēl neērtāk klepot publiskā vietā, zinot, ka ir cilvēki, kuriem tas ļoti traucē :D