Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

sabiedriskā vietā

Reitings 419
Reģ: 21.08.2011
Labs vakars .. :)

Iespaidojoties no diskusijas "Bērns koncertā jeb šīs nedēļas lielākais besis" , aizdomājos par cilvēku uzvedību sabiedrībā.

Gribēju pajautāt jums, kāda jums nostāja pret tiem, kuri ēd kaut ko siltu, jeb ļoti "smaržīgu" šaurās telpās, sabiedriskajos, vilcienos. Un, piemēram, smaka jums kož nāsīs ;D Jūs kaut ko sakat šim cilvēkam?

Kas vēl jums kaitina, ko cilvēki dara sabiedriskās vietās?
varētu padiskutēt.
10.11.2013 22:45 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Vēl gribētos piebilst vai arī lūgt. Pēc tualetes apmeklējuma, nolaidiet aiz sevis ūdeni un nomazgājiet rokas. Lūdzu!

kā kādam var besīt, ka kāds nenomazgā pēc wc rokas !? :D :D
11.11.2013 14:35 |

Reitings 1531
Reģ: 19.08.2013
Kad dzīvoju kopā ar nu jau ex-draugu, tad cēlu traci reizēs, kad viņš rokas nenomazgāja pēc toaletes apmeklējuma.
Man jau šķiet, ka vīriešiem jo īpaši būtu jāmazgā rokas pēc toaletes, bet viņi to dara daudz retāk nekā vajadzētu, cik pamanīju kopdzīves laikā. :D
11.11.2013 14:38 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Vēl gribētos piebilst vai arī lūgt. Pēc tualetes apmeklējuma, nolaidiet aiz sevis ūdeni un nomazgājiet rokas. Lūdzu!

Es gan uzkatu pašu par sevi saprotamu lietu nomazgāt rokas pēc tualetes apmeklējuma. Mani vairāk satrauc pārsteigumi, kurus atstājusi iepriekšējā apmeklētāja :)
11.11.2013 14:49 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
piekrītu ctn viedoklim!

Ance, es nepārpratu un nepārspīlēju diskusijas noskaņojumu, pārspīlēšana ir uzvilkšanās par to, ka kaut kur netālu cilvēks ēd vai runā pa telefonu. :) Es tādas lietas pat nepamanu, man tā liekas pilnīga norma. Tas, ka es pati sabiedriskajā pa telefonu skaļi neiztirzāju savu dzīvi, nenozīmē, ka to nedrīkst darīt citi vai kādam jādzīvo pēc tām normā, ko ievēroju es.

Atbildot tieši uz
Tas, ka cilvēks prot nosaukt lietas, kas viņu kaitina, vēl nenozīmē, ka viņš ir īgns pa dzīvi un nav "mierīgāks, gudrāks un ir nespējīgs domāt un izvērtēt vispārējo situāciju"
Tas, ka cilvēks prot nosaukt lietas, kas viņu kaitina, ir norma, bet par mierīgu vai nemierīgu, spējīgu vai nespējīgu objektīvi izvērtēt situāciju utt. viņu padara lietas, kuras viņš ir nosaucis. :) Vai saproti atšķirību?
11.11.2013 15:00 |

Reitings 3167
Reģ: 21.06.2010
runājot par sabiedriskajām tualetēm - tās ir šausmas. Daudzas pat nepapūlās nolaist ūdeni aiz sevis, poda malas apčurātas, tualetes papīrs un izlietoti tamponi pa grīdu mētājas. FUJ!!!

Mani īpaši netraucē, ja sabiedriskajā kāds ēd. Bet, ja sabiedriskais ir tik pilns, ka cilvēki ir cieši kopā, tad gan ēšana traucē. Reiz pārpildītā trolejbusā viens vīrietis atvēra spainīti ar skābētiem kāpostiem un sāka dzert to sulu, tas gan bija pretīgi.
11.11.2013 15:18 |

Reitings 503
Reģ: 11.05.2011
Nav problēmu ar tiem, kad ēd, dzer, sūc un klepo. Parasti man ir austinjas, vasarā saulenes, neredzu un nedzirdu vinjus. Ja nenormāli nes no vinjiem, pielieku demonstratovi salliti vai roku prieksaa degunam, . Daži tieshaam ar nokaunas :D
Bet ko tieshaam nemiilu, tās ir naglijaas vecenes, kas bazas virsuu a savām parpalām, gruustas. Kadreiz kautrējos, tgd ,ja vinja mani apzināti pastumj, daru vinjai tapat, lai jūt. Forshos pieklajigos tantukus un onkas gan vnm palaizu apsesties:)
11.11.2013 16:00 |

Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012
Vēl mani kaitina cilvēki, kuri neievēro manu personīgo telpu, kaut vai stāvot veikala rindā.
Piebāzti sabiedriskie ir cits stāsts.
11.11.2013 16:26 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
mani kaitina:

skaļie telefona aurotāji
ļoti skaļa mūzika no citu cilvēku austiņām
nagu klipēšana (nezinu kā to pareizāk pateikt, kad griež nagus ar to mazo verķīti, iznāk tāda skaņa klip-klip....)
kad sievietes krāsojas sab. transportā.
ar diviem pēdējiem Latvijā neesmu saskārusies, bet šeit, kur esmu pašlaik, clvēki tā dara un neuzskata to par problēmu...
protams, ka es neaizrādītu, negribas norauties pa ķobi no kāda dīvaiņa...

dzert kafiju - pati grēkoju. un vēl piekožu kādu musli batoniņu vai cepumu... ja kāds ēstu belašus, nezinu ko domātu, man belaši garšo...
11.11.2013 16:29 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Aiiij, man bija vien kolēģe ap gadiem 40, vienmēr mutē košļene, kur tiek košļāta nennnormāli skaļi un vēl klakšķināta pa vidam. Es laikam viņai ļoti patiku, jo viņa nāca vienmēr pie manis runāties, taču tā kā manas antipātijas pret viņu, neļāva iegrimt dziļākās sarunās kā laikapstākļi, reizēm viņa vienkārši stāvēja netālu no manis, skatījās sienās un... skaļi košļāja :D Lieki piebilst, ne vien es, bet arī pārējie kolēģi no viņas muka pa gabalu :D

Par ēdienu - īpaši nesatraucos, arī tad, ja izteikta smarža. Ja vien pati neesmu izsalkusi, tad sēžu un dusmīgi domāju par to, kā man gribas ēst :D

Šausmīgi besī publiska maigošānās. Jā, bučiņa, īss skūpsts, glāsts, sadošanās rokās, tas viss ir vairāk nekā ok, bet ja cilvēki bārā pie letes vai sabiedriskajā transportā vai lielveikala rindā viens otra mutē pazūd uz minūtēm piecām... ne vienreiz vien esmu "nošķaudoties" ieteikusi atrast privātāku telpu.
11.11.2013 16:45 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
atcerējos vēlvienu, vismaz reizes 10 esmu redzējusi vīriešus uz ielas iztīram degunu. Kā? Aizpsiežot vienu nāsi un no otras visu saturu sparīgi pūšot ārā, kur tas protams piezemējas uz tuvākās virsmas, pēc tam proceu atkārtojot ar otru nāsi.
Jau rakstot slikti palika, kur nu vēl to redzot :D
11.11.2013 16:54 |

Reitings 19
Reģ: 30.10.2013
Kaitina tie,kas kasās, bāž pirkstus mutē, urbina degunu, šņaukājas, ritmiski krata kāju vai dauza kādu priekšmetu (piemēram, pidspalvu pret galdu), čāpstinātāji un smēķētāji.

Nesen saskāros ar ļoti nepatīkamu gadijumu tirgū. Daudz cilvēku, visi mainās un grozās. Tajā skaitā arī smēķētāji. Un man ļoti aizkaitina jau tas,ka cilvēku pūlī atrodās tādi,kas smēķē un tos dūmus pūš sejā. Tas gan nenokaitināja mani tik ļoti kā manā jakā ar cigareti izdedzināts caurums! Nu cūcība! Pa ceļam uz mājām tikai pamaniju,ka kāds ir ar savu ļuļķi man sadedzinājis jaku.

Māsai reiz tirgū viens cūķis ar cigareti pieskārās pie rokas. Vēl tagad rēta viņai tur ir un izskatās,ka paliks vēl ilgi.
11.11.2013 18:48 |

Reitings 57
Reģ: 21.08.2013
Man nepatīk smirdīgie cilvēki, dzērāji, skaļie telefonu runātāji (ja gara saruna), tie, kuri klausās austiņās skaļu klubu mūziku un pārīši,kas nespēj nosēdēt mierā :D
Nesen man bija gadījums, kad parastas bučas lika justies neērti. Braucu mikriņā,sēdvietas bija aizņemtas, iekāpa pārītis. nostājās mikriņa vidū, tur kur visi var redzēt un visu laiku puisis meitenei deva bučas. Tas man lika justies tikpat neērti kā kaislīgie skūpsti un apčamdīšana.

Bet nesaprotu kāpēc tik daudzas raksta, ka klepošana traucē. Saprotu,ja galva sāp, tad var visādas skaņas traucēt, bet ja nesāp galva? Ko tad tam cilvēkam ar klepu darīt? neiziet no mājas? Klepus tak bieži vien ir viens no saaukstēšanās priekiem. Un ja degunu var izšņaukt,lai nav jāšņaukājas, tad ar klepu tomēr ir grūtāk. Man arī ir bijis,ka uznāk tāds klepus, ka neko nepadarīsi - ir jāpaklepo,lai pāriet. Un man, piemēram, ir neērti klepot citu klātbūtnē (nezinu kāpēc), tā ka varbūt vēl kādam tā ir. Diez vai visi klepotāji ar baudu izklepojas, lai tik visi redz un dzird. Tagad man būs vēl neērtāk klepot publiskā vietā, zinot, ka ir cilvēki, kuriem tas ļoti traucē :D
11.11.2013 19:35 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Reiz pārpildītā trolejbusā viens vīrietis atvēra spainīti ar skābētiem kāpostiem un sāka dzert to sulu, tas gan bija pretīgi.

Slaapes izshkjir visu... :D
11.11.2013 19:45 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Mani kaitina, kad pārīši publiskās vietās ārkārtīgi kaislīgs skūpstas, glāsta viens otru utt. , vai tad to mājās nevar darīt? Man ar kaitina, bet vairak tadel, ka pasai sakarojas :D

Bet par temu, man netrauce ja blakus kads ed. Man vairak nepatik kad blakus apsezas kads smeketajs vai pohu nomocits cilveks, ta smaka ir pretiga.
Mani drizak kaitina kada stipri divaina lieta :D ... kad kads apsezas blakus vai aiz manis un ik pa bridim sirsnigi nopusas, nu ta pa riktigo ar vala muti. Ak jezus, esmu gatava mainit vienu:D Ne tadel, ka butu slikts aromats, nee, vienkarsi izteikti nepatik svesinieku elpa seja vai uz pakausa veeeeeeeeeeeeee
11.11.2013 20:01 |

Reitings 29
Reģ: 13.06.2013
Mani kaitina, kad pārīši publiskās vietās ārkārtīgi kaislīgs skūpstas, glāsta viens otru utt. , vai tad to mājās nevar darīt?

Pašai gribās to pašu vai nav vīrieša, tādēļ kaitina :D

Mani kaitina smēķētāji ar saviem dūmiem un smirdīgajām drēbēm. Ļoti liela nepatika rodas pret tiem, kas piebāztā sabiedriskajā ielien ar karstas līdzņemamās kafijas krūzēm BEZ vāciņa- jā, ir redzēti tādi. Vairāk nekas nenāk prātā.
11.11.2013 20:08 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
lasiju par kafiju traucinos un atcerejos gadijumu kad kaada tiine, ejot uz savu sedvietu, apleja sedoso pasazieri, laikam nebija nostiprinajusi kafijas traucinam vacinu. Neveikli bez gala :)
11.11.2013 20:12 |

Reitings 196
Reģ: 20.10.2012
Man arī nepatīk sveša elpa uz pakauša vai kakla :D uzreiz drebuļi iziet cauri :D
11.11.2013 20:41 |

Reitings 919
Reģ: 11.07.2013
Aizmirsu pierakstīt, ka patiešām sadusmo cilvēki, kas kāpj iekšā sab. transportā, negaidot, kamēr citi pasažieri no tā ir izkāpuši un cilvēki, kas bloķē durvis izkāpšanai, kad transports ir pilns, tā vietā, lai uz mirkli izkāptu. Tie arī ir vienīgie gadījumi, kad nenociešos un aizrādu.
11.11.2013 20:55 |

Reitings 43
Reģ: 21.10.2013
Vienu dienu Dublinaa braucu tramvajaa un viirietis piipeeja. Neviens neko neteica, jo bija bail. Vins diezgan tads nedaudz pabiistams izskatijaas.. :S

To esmu pamanijusi nesen, ka puisis ies pa ielu, un roka vai abas rokas buus biksees, un vinsh kasa sev sasviidushaas olas.. Pretiigi.
12.11.2013 01:53 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits