Attiecības bez jūtām

Reitings 1249
Reģ: 30.10.2013
Vai jūs esat bijušas kopā ar vīrieti pat tad, ja pret viņu neko nejūtat, tikai tāpēc, lai būtu kāds līdzās, kāds kas atbalsta un liek aizmirst ikdienas rūpes ? Ja atbilde ir jā, tad cik ilgi?
10.11.2013 20:16 |

Reitings 91
Reģ: 09.07.2013
vienas nakts sakari ir pavisam cits temats. tad jau jutam nav isti jabut, bet tikai kaislei, iekarei un uzbudinajumam.

attiecibas bez jutam - ne, vienas nakts sakari - ja.
26.11.2013 07:51 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Bijušas trīs tādas attiecības, visas ap 9, 10 mēneši ilgas. Uz beigām tā nejūtība sakrājas tik ļoti, kad jau tiešām ir nepatīkami sniegt bučas un pārējo.
26.11.2013 07:52 |

Reitings 254
Reģ: 22.07.2013
jā ir tā bijis- apm. mēnesi, tad sapratu, ka tas ir tikai un vienīgi waste of time. Biju pašķīrusies ar čali, kuru likās, ka ļoti mīlēju. Tad vienā kompānijā sastapu viņu- jauks, asprātīgs un jautrs cilvēks. Lai nebūtu ik vakaru jāatgiežas tukšā dzīvoklī un jāgaudo par izbijušajām attiecībām, braucu pie viņa. Taču ļoti ātri sapratu, ka nekā nebūs. Un aiztinos prom
26.11.2013 08:35 |

Reitings 1609
Reģ: 03.03.2013
Piekrītu,vienas nakts sakars ir pavisam kas cits.Atbildot uz jautājumu,teikšu,ka nē.Es nevarētu samīļot,iedot buču cilvēkam pret kuru nav ne kripatiņas jūtu.Vēl pie tam man žēl būtu cilvēka,ja pēc kāda laika būšanas kopā,viņš uzzina,ka man pret viņu nekā nav un viņš man vienkārši aizpildīja tukšuma sajūtu.
26.11.2013 10:29 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Vienmēr ir pret cilvēku kaut kādas jūtas .. jautajums nav noformulēts pareizi. Vienaldzība arī ir jūtas.
Man nekad nav bijušas sievietes, pert kuru nav NEKĀDU jūtu. Ar tādām tālāk par pieklājīgu sarunu nav iespējams aiziet. Ir bijis, ka saproti, ka kopīgas nākotnes nebūs un ar šo apziņu tiek pavadīts kāds laiks līdz piemeklē momentu, lai to pateiktu un izbeigtu attiecības. Parasti, tas nav pārāk ilgs, taču atsevišķā gadījumā bija līdz meitenei beidzās sesija un tas viss netraucē mācībām (ap 4-5 mēneši sanāca laikam), jā, un bija nopirktas biļetes uz ceļojumu, kuru negribējās laist vējā ..
26.11.2013 10:36 |

Reitings 912
Reģ: 07.06.2011
Šī diskusija liek aizdomāties par citu lietu - cik ilgi var but kopā ar cilvēku, ja jūti, ka jūtas ir izgaisušas un vairs nejūti neko? tikai pieradumu.
26.11.2013 10:37 |

Reitings 1603
Bļāviens .. palasiet grāmatas - jūtas vienmēr ir kopums .. nemēdz būt viena jūta .. ir kāda vairāk dominējoša, bet tas vienmēr ir kopums.

Elīna - skatoties, kādas jūtas pavada pieradumu .. ja es to cilvēku cienu, respektēju, mums ir kopīga ģimene un bērni kaut arī izauguši, mums kopā ir ko darīt (kaut vai krustvārdu mīklas minēt), man nesēž uz nerviem un visādi citādi ir saticība, tad ar tādu cilvēku es mierīgi un pat labprāt nodzīvotu savas vecumdienas, kaut arī lielā mīla un kaisle būtu pagaisusi ..
26.11.2013 10:49 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
^^ Tas taču ir skaidrs no teksta, ka ar vārdu ''jūtas'' šeit ir domātas - simpātijas, pievilkšanās, mīlestība... Tādas, kas raisa dejojošu tauriņu sajūtu vēderā, nevis visa veida iespējamās jūtas.
26.11.2013 10:58 |

Reitings 912
Reģ: 07.06.2011
^^ - pilnībā piekrītu, ka jūtas ir kopums. Uzskatu, ka cilvēkiem, kuri ilgu laiku nodzīvojuši kopā - cieņa ir pats svarīgākais, lai attiecības vēl pastāvētu.
Bet ja nav bērni, ģimenes un saproti, ka šis nav cilvēks Tev? Un tik ļoti tacu negribas otru sāpināt... Tas ir egoisms dzivot kopā tikai tapēc, lai nepaliktu viens un neizjauktu pieradumu?
Mani diemžēl šī sajūta pašlaik pavada...
26.11.2013 11:00 |

Reitings 1603
Un tiklīdz tauriņu nav, tā čuš attiecībām? Da Jūs ko, nopietni?
Un kā ir, kad dzīvē uzrodas problēmas? Piemēram, kaut kas traģisks .. kaut vai tas, kas tagad darās. Visiem radiniekiem noskaņojums ir uz 0 un nav pat laika domāt par kaut kādiem tauriņiem vēderā .. un tā droši vien paies mēnesis - divi, līdz tas norimsies. Un tāpat šai laikā tauriņi uzreiz neuzradīsies atpakaļ. Šādos - grūtos - brīžos ne jau "tauriņu vēderā" jūtas satur kopā ģimenes!
Arī tāpati pieminētā mīlestība ir jūtu kopums .. katram sastāvoša no indivīdam svarīgajām sastāvdaļām. Nespēju iedomāties mīlestību neejot kopā roku rokā ar cieņu, uzticēšanos, respektu un citām līdzīgām, kas būtībā nekādi nav saistītas ar tauriņiem ..
26.11.2013 11:14 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Nespēju iedomāties mīlestību neejot kopā roku rokā ar cieņu, uzticēšanos, respektu un citām līdzīgām, kas būtībā nekādi nav saistītas ar tauriņiem ..

Zelta vārdi! :) Pilnīgi manas domas. Protams, tie tauriņi piešķir asumu attiecībām, bet vai tiešām tas ir galvenais un vienīgais iemesls kopā būšanai? Tie tauriņi var pazust, var atkal parādīties.

Domāju, ka vecumdienās pie otra cilvēka ir liels pieradums. Pieradums pat mīlēt otru, bet tas nenozīmē, ka nemīl.
26.11.2013 11:24 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
^^ Jautājums tak bija par to,ka jau no sākta gala nekā nav,nevis bija jūtas, bet padzisa. Vismaz es to tā sapratu.
Netiek runāts par ģimenēm, kas jau izveidojušās, bet patiesību sakot, zinot, cik daudzi pāri šķir laulības, tad tā vien šķiet, ka katra pat mazākā problēmavar izjaukt attiecības. Nav obligāti vajadzīgi tauriņi, lai ģimeni noturētu, manuprāt. Labi ir tad, ja tie ir. Bet,skaidrs kā diena, ka tauriņi arī nedzīvo mūžīgi, te ir, te nav. Ja pāri tas apmierina un arī tad, kad tauriņu nav ir labi kopā, tad neredzu problēmu dzīvot kopā, uzburt labās sajūtas pašiem atpakaļ. Bet ja jau no sākta gala cilvēks ir diezgan vienaldzīgs, tad par kādu ģimenes izveidošanu vēl var būt runa?
26.11.2013 11:28 |

Reitings 1603
Cloo .. viss ok .. no pirmā posta īsti nevar saprast .. lielākā daļa atbilžu izskatās pēc tā, ka domāts attiecību sākumā, bet tik pat labi var apskatīt arī attiecību problēmsituācijas vai to beigas, jo arī tajos brīžos ir sajūta, ka tauriņi ir pametuši vēderu ..
26.11.2013 11:39 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Ja nav šīs jūtu pieviklšanās sajūtas, tad otra kopādzīvotāja klātbūtne pamazām sāk kaitināt. Ko viņš dara, kā viņš dara. Sāk kaitināt katrs sīkums. Tad jau kopā dzīvošana sāk palikt grūtāka vai neiespējama.
26.11.2013 11:45 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
skiet, ka sieviete sada situacija var nonakt tad, ja vina jauc draudzibu/draugu ar ko vairak.
26.11.2013 13:27 |

Reitings 250
Reģ: 09.06.2011
Negribas īsti atzīt, bet sanāk, ka ir tādas sajūtas, ka spēcīgu jūtu nav. Iespējams vainojams pieradums, patikšana, kas ilgst jau 1 gadu. Dzīvojam kopā gandrīz no pirmās dienas.
Tas izskaidrojams ar to, ka nespēju aizmirst savu ex. Domas par viņu mani grauž no iekšpuses.
Tagadējais jūt, ka kaut kas nav kārtībā, bet prom arī neiet.
26.11.2013 14:58 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Ja nav šīs jūtu pieviklšanās sajūtas, tad otra kopādzīvotāja klātbūtne pamazām sāk kaitināt. Ko viņš dara, kā viņš dara. Sāk kaitināt katrs sīkums. Tad jau kopā dzīvošana sāk palikt grūtāka vai neiespējama.

Diemžēl :/
26.11.2013 18:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits