Emmanuelle, nezinu ka dzive, bet man gan skiet, ka tu foruma esi viena to taktiskakajam, pieklajigakajam un apdomigakajam dalibniecem. Tu vienmer piedoma ko saki, ta lai tas izklausitos labak un kads neapvainotos. Realaja dzive es medzu but loti uzmaniga ar vardiem, ipasi, ja tas attiecas uz manu privato dzivi. Nepatik parrunat visas savas dzives peripetijas. Censos but ari taktiska un iecietiga pret citiem, kuru domas un dzives veids atskiras no maneja. Ja man nav neka laba ko teikt, ta vieta pakluseju, nevis padaru sevi par apsmieklu citu prieksa. Reizem klusesana tiesam var but zelts. Uzskatu, ka izkopts un pieklajigs runas veids ir svarigs, jo tas liela mera iespaido cilveka reputaciju. Reizem, kad kautkas tracina, sava prata lamajos ar mates vardiem un varos no dusmam, bet censos tas izradit pieklajiga veida.:D Neesmu no tiem cilvekiem, kas saka visu, kas sakrajies uz meles. Kaut gan dazreiz vajadzetu.:D Man reizem problemas sagada vards "ne"! Jutos slikti ja kadam nakas atteikt, ta vieta sanak izdomat atrunas. :D Viss ir atkarigs no ta, ka cilveks to pasniedz. Cilveks par kadu temu var izteikties loti rupja un asa veida, bet tiesu to pasu lietu var pateikt ari saudziga veida ar pieklajigakiem vardiem. Viens nepareizs vards, kurs tiek parprasts var momenta izraisit konfliktu. Cilveks, neatkarigi no sabiedriska un materiala stavokla, ar savu runu var radit iespadu, ka ir rupjs tevins, bet taja pasa var izklausities ka smalka ledija, kaut materialais stavoklis tads nav.