jauna mašīna zaudē līdz 50% savas cenas, tiklīdz tā izbrauc ārā no salona durvīm. Tāpec, ja naudiņa ir jāskaita, labākais ieguldījums man šķiet mazlietotas mašīnas un mainīt viņas ik pēc 2-4 gadiem. ja ar naudām nav galīgi švaki, neieteiktu pirkt vecāku par 10 gadiem. tas, ka es pateikšu, kura gada mašīna man ir, cik maksā un kā maksāju, tev neko nedos. tikpat labi vari iziet uz ielas un paskatīties, ar kādiem auto cilvēki brauc - pilnīgi nelietderīgi, jo brauc ar visādām. ja esi braukusi ar dažādām mašīnām, tad tev būtu jābūt priekšstatam, kāda tev labāk patīk - automāts vai manuālā, benzīns vai dīzelis, cik jaudas tev nepieciešams. manas preferences tev atkal neko nedos. katrs arī skatās kaut ko citu - vienam vajag ietilpīgu bagāžnieku, citam minimālu degvielas patēriņu, kaut arī jauda arī būs minimāla, citam vajag turbo dzinēju, vēl kādam apvidus auto, lai nebūtu zema un var braukāt pa neceļiem vai vienkārši justos droši utt. utpr. cits vispār skatās tikai, lai salons būtu smuks un vēlamajā krāsā... pasaki vismaz apmēram, kam tev to auto vajag un kādā cenu diapazonā.