vecā, labā tēma: Piesaistīt vīrieti

10 gadi
Reitings 631
Reģ: 29.01.2009
Sveikas,
runa nebūs par pieburšanu vai vēl nez kādām maģijām,
bet tīri gribētos uzzināt Jūsu pieredzi, varbūt ieteikumus: ja patīk kāds vīrietis un zināt, ka viņš ir brīvs - kādus knifiņus liekat lietā, lai viņš paskatītos tieši uz jums?
Un kā ar domu spēku? Tāda lieta tak darbojas, bet - vai arī attiecībā uz kāda konkrēta cilvēka piesaistīšanu?
09.11.2013 22:39 |

Reitings 152
Štanks :-D :-D :-D
05.01.2014 04:36 |

Reitings 335
Reģ: 05.01.2014
Vienkārši pasaki, ka viņš tev šķiet simpātisks un labprāt iedzertu kopā tases kafiju vai ko citu.

Personīgi es, pēdējā laikā pats nemaz neiepazīstos ar sievietēm, jo esmu aizņemts - studijas, treniņi, prakse utt. un apnicis lieki laiku tērēt ar "aukstajām" sievietēm, kuras tēlo nepieejamās un gaida, kad veltīsi viņām visu savu laiku, tiksies tikai pēc tavas iniciatīvas, bet pretim saņemsi minimālu atdevi, tāpēc arī pēdējos mēnešos savas iniciatīvas vadīts neesmu norunājis tikšanās.

Varu pateikt tikai vienu, man personīgi patīk, kad sieviete pirmā izrāda iniciatīvu un interesi par mani, no kā secinu, ka viņa ir drosmīga un ar augstu pašnovērtējumu, jo pēc sabiedrības stereotipiem skatoties, sievietei nav taču pieņemts "medīt" vīrieti, bet tādām sievietēm vienmēr esmu atveltījis laiku, lai satiktos, jo novērtēju šādu soli no viņas puses un jau ir ieguvusi "+" manās acīs. Pēdējās tikšanās uz kurām esmu bijis, 7 no 10 reizēm bija sieviešu iniciatīvas rezultāts.
06.01.2014 00:42 |

Reitings 456
Reģ: 15.11.2009
esi tada kada esinrko nevajag no sevis telot dramatizet.
ar bursanu magiju ja ko tadu izdarisi naks viss atpakal un busi nelaimiga taka tadam lietam ne.
06.01.2014 00:44 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Pēdējās tikšanās uz kurām esmu bijis, 7 no 10 reizēm bija sieviešu iniciatīvas rezultāts.

Kvantums ir; kvalitātes nav. Nevarētu teikt ka Tev labi iet. :D
06.01.2014 00:47 |

Reitings 335
Kvantums ir; kvalitātes nav. Nevarētu teikt ka Tev labi iet.

Tas ir 8 mēnešu laikā, tā kā neteiksim, ka ir kvantitāte, bet nav kvalitātes, vienkārši ātri pazūd interese.
06.01.2014 00:51 |

Reitings 53
Reģ: 26.11.2013
Tas ir 8 mēnešu laikā, tā kā neteiksim, ka ir kvantitāte, bet nav kvalitātes, vienkārši ātri pazūd interese.

Ja esi mednieks, Tu aptuveni zini, kas ir kas. Tu zini, ko medī. Ja esi medījums, atliek vienīgi cerēt, gaidīt, lūkot, kā būs. Proti, kā medniekam ir vieglāk tikt pie kārotā.
06.01.2014 00:55 |

Reitings 280
Reģ: 31.01.2011
Sveika miss_grape un pārējie!

Bet tīri gribētos uzzināt Jūsu pieredzi, varbūt ieteikumus: ja patīk kāds vīrietis un zināt, ka viņš ir brīvs - kādus knifiņus liekat lietā, lai viņš paskatītos tieši uz jums?

Neesmu sieviete, bet pats ieteiktu, lai sievietes vairāk piestrādātu pie ķermeņu valodas, tieši par neapzinātiem žestiem, kurus vēstam otram cilvēkam neapzināti. Pēc ķermeņu valodas var pateikt, kāds cilvēkam garastāvoklis,vai ir atvērts sarunām,acu kontakts,
Kāpēc, tāpēc, ka ķermeņu valoda ir nepieciešama savaldzināšanā,jo ja veidosi labu ķermeņu valodu būsi simpātiskāks sabiedrībā vīriešiem, jo piesaista,patīk pārliecināti pārliecinātas sievietes,un ja veidosi labu ķermeņu valodu tas ir tā, paņemsim piemēru iz dzīves.Ieejot klubā, visi, tur esošie cilvēki, atskatās, tie visi ir mikro signāli, pirmais iespaids, rodas no kādām 8-18 sekundēm vidēji, ievēro,ārējo izskatu,stāju,pozitīvismu un tad vēlāk pārbauda, kādā Tu zonai piederi, atvērtajai, laid cilvēkus, tuvu, kā intīmā zona utt..Brīžiem novērojot visus apstākļus, ja spēj reaģēt laicīgi, tad pateikt otrai simpātijā, īstajā brīdī īstos vārdus un tad galvenais, radīt neuzbāzīgu pieskārienus, kas tā dabiski notiek, piemēram ejot pāri ielai vai kur apsēžoties, runājoties.

Gari par to nestāstīšu, jo -
To visu var izlasīt grāmatu - Alans Pīzs,varu iedot PDF formātā,privāti....

Un kā ar domu spēku? Tāda lieta tak darbojas, bet - vai arī attiecībā uz kāda konkrēta cilvēka piesaistīšanu?

Darbojas arī tas, kad Tu centies vizualizēt,bet ar to nepietiek, jo paši ar domu spēku, abi vienā vietā, nenokļūsiet nejauši, vismaz nav nācies.

Piekrītu Ģ. viedoklim, par to, ka sievietes nav jāceļ uz pjedestāla, ka šajā situācijā, nevar vienu likt augstāk par otru, skriet pakaļ, tikai tāpēc, ka ļoti augsts pašvērtējums un nekad nav sevi dalījusi līdzīgi ar otru, kuru iepazīsties. Neuzskatu par nepieciešamu, ka sievietes pēc, būtu jāmaina, kas ikdienas plānā, treniņos un citās sev svarīgās lietās, tas vairāk par tikko iepazītu sievieti, jo kas viņa tāda ir, lai varētu visu mainīt, ko esi ilgus gadus centies.Tā tāda maza atkāpe, ka sievietēm, nevajadzētu, ko spiest mainīt otrā, ja viņam tas patīk, kaut ar to nesanāk vairāk laika kopā pavadīt, bet vismaz, kad pēc kāda laika satiek, izbaudījis savu hobiju, tad cilvēks jūtas daudz mierīgāks, iejūtīgāks un līdz ar to sievietei arī dod, kādus mājienus, lai pavada kā patīkamu laiku, labi, nerakstīšu garu palagu, ja interesēs vēl kas, varu privāti atbildēt!
06.01.2014 01:40 |

Reitings 280
Reģ: 31.01.2011
Olga
Ja, Tu pateiksi cilvēkam acīs -
NU, bet, ja patīk, tad tā ari saki :"Tu esi man interesants (simpātisks, feins, atraktīvs...nu kas nu Tev liekās labāk...galvenais..NEMELO!)
Viņš padomās, ka, kas nav kārtībā, pēc tam padomās, vai tā Tu katram nejautā, nebūs drošs, par Tavu patiesumu, tālāk, vīriešiem tie glaimi nav daudz no svara, it īpaši, tāpēc,ka viņi ir tie, kuriem tas jāsniedz, un līdz ar to ir skaidri redzams, ka tas viss viņam pārāk vienkārši, vīrietim nav nekādas cīņas, par sievieti,jo, jau visu uz paplātes nolikusi, viņš vienkārši aizies, ja būs ar stingru mugurkaulu un pasmaidīs par Tavu "Freimu"kā ārzemju portālos dēvē, sarunas, kuras iesāk ar speciālu domu,lai iepazītos utt.

Vrb varam kādā brīdī kopīgi iedzert kafiju?

Tas jau izklausās labāks variants, nosakot uzreiz noteiktu laiku,vietu, kurā būtu jāierodas.

Man būtu interesanti ar tevi parunāties! Te mans tel. Nr. (iedod to jau pierakstītu)! Uzzvani, vai uzsit sms!

Tā labāk nedari, izklausās pārāk lēti, tādā ziņā, ka Tu sevi, vienkārši nostādi tādā situācijā, ņem ja vēlies.Nāktos būt nedaudz nepiekāpīgai, lai vīrietim, būtu vēlme iepazīt, tikt līdz tam telefonam, lai būtu Tavu simpātiju cienīgs.

Puiši tak tālāk par sms iesākumā netiek , bet ja viņam interese ir - tiks viskautkur un izdarīs viskautko!!!!" Nu kkā tā...Kur prob?
Puiši varbūt, kuri savā dzīvē, neko nav pieredzējuši, pat kā savaldzināt vai tikt līdz telefonam pašam ar saviem spēkiem, bet par vīriešiem kļūdies, dzīvē viņi tik neatlaidīgi, pat tajā pašā vakarā raksta, pat sieviete nav līdz mājam tikusi, tas runājot par klubu :D
06.01.2014 02:08 |

Reitings 21
Reģ: 11.03.2009
Pirms pavisam neilga brīža aizrakstīju nepazīstamam puisim, kurš interesē un ir nosacīti paziņu lokā. Diezgan ilgi domāju, kā iesākt un tamlīdzīgi - nevajadzēja! Visi mani 3 salikti pakārtotie un sakārtotie teikumi diezgan bezjēgā, jau pēc neilgas sarakstes sapratu, ka, visticamāk, nebūs. (Atradāmies nogalē vienā pasākumā, tur viņš piesaistīja. Tikai paspēja palielīties, ka no tās iestādes izgājis pēdējais : D)
Priekšstatu viņš par sevi radīja citu, nu, pieklājīgāku. Dažreiz arī tā vajag, lai saprastu, ka nevajag ;D

edgarssss - varbūt vari augšupielādēt failiem.lv un iemest šeit linku?
06.01.2014 02:49 |

Reitings 8272
ko es varu pateikt, ja tu viņam iepatiksies, tad nebūs svarīgi, vai būsi atturīga, lētticīga vai medniece. ja tu centīsies veikt kaut kādus trikus, tas vairāk nebūs dabiski un tā nebūsi tu. vajag jau, lai tu puisim iepatīcies tāda, kāda esi, jo tēlošana jau kādreiz beidzas. un, kad tas beigsies, puisis vairāk nesapratīs, kāpēc esi mainījusies un viņam vajadzēs to sievieti, kas bija sākumā.
protams, vajag prast sevi parādīt un iznest. nevajag pa ielu iet nedēļu nemazgātiem matiem, caurās biksēs un sasvīdušā blūzē. esi skaista, sakopta, apmierināta, komunicē ar cilvēkiem un centies nepievērst uzmanību tikai VIŅAM. ja esat vienā kompānijā, tad neblenz visu vakaru uz viņu. protams, tikpat labi viss var būt pretēji tam, ko es tikko minēju. cilvēks var iemīlēties jebkurā brīdī.
06.01.2014 11:12 |

Reitings 335
varbūt vari augšupielādēt failiem.lv un iemest šeit linku?

http://uploadingit.com/file/u2ymnfwikmtx07z3/kermenvaloda.zip

ja tu viņam iepatiksies, tad nebūs svarīgi, vai būsi atturīga, lētticīga vai medniece.

Tur nu es pilnīgi piekrītu!
06.01.2014 14:26 |

Reitings 82
Reģ: 26.12.2013
Varbūt pamēģini atrast kopīgas intereses, par ko varetu parunāt..
06.01.2014 14:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits