Tas pats islāms saka, ka bagātajiem 2,5% no nopelnītā katru gadu ir jāatdod invalīdiem, nabagiem, bāreņiem, utt. Jums, ateisti, nav palicis neviens, kurš jums kaut ko tādu liktu darīt.
Es uzskatu, ka es patiesību nevaru zināt un starp cilvēkiem tādu nav, bet izrādās, ka tomēr ir!
Ja jau tu esi sūds tad kādēļ vispār dzīvo? Kādēļ nepakaries un neej pie dieva?
Man tas nav vajadzīgs, drīzāk jau tev. Man nav problēmu ar dzīvi un dzīves jēgu. Tev gan tādas ir. To var redzēt pēc tava naida.
Mūsdienas ir vismierīgais periods pasaules vēsturē. Jo mazāk reliģioza sabiedrība jo mazāk noziegumu un mazāka nevienlīdzība. Bet islāma valstīs ir lielākā nevienlīdzība un visvairāk izvarošanu. Dīvaini arī ka noziegumu skaits tikai palielinās ja valstīs parādās izlāmistu iebraucēji. Mistika ne?
Cien. Dionysus, vai Tu apzinies, ka tas, ko tu mini ir wishfull thinking, kas ir domāšanas kļūda?
Pag, tikko teici ka esi sūds, bet tagad tev dzīvei ir jēga. Tad kā īsti?
Tā ir tiesībsargājošo iestāžu statistika.
Vai jūs saprotat kā cilvēks var nebūt ateists/skeptiķis? Kā var ticēt dievam, domu spēkam, homeopātijai, horoskopiem, spokiem, gariem, dziedniekiem un visiem pārējiem māņiem? Tur ir kkādas izmaiņas smadzenēs vai varbūt bērnībā vecāki terorizēja stāstot par dievu un citiem sūdiem? Vnk ļoti dīvaini ka kkas tāds vēl pastāv 21. gadsimtā.
Tā ir tiesībsargājošo iestāžu statistika.
Tagad pats nejūties panaivs?
Iekšlietu ministru nepielūdz (paslepeni)?
Ja veco derību uztver burtiski kā pamācību uz visu mūžu - tad labāk to nelasīt. Tā ir jāizprot kā vēsturisku notikumu liecinieks, nevis jāuztver burtiski. Tur izklāstīta dziļāka būtība kas ir piemērojusies to laiku pasaules iekārtai un stāvoklim.