Ja paskaitītu, tad uz katru reizi kad nostrādā ir 10 kad nenostrādā. Cilvēki vnk vairāk pievērš uzmanību tam kad it kā nostrādā.
Ar domām var sevi motivēt, padarīt savādāku, mainīt savu uztveri un, automātiski, arī dzīvi. Labas domas pat dziedē slimības (tēlaini sakot). Tu vnk noskaņojies, ka viss būs labi, tici tam un tā arī ir.
Un kāpēc nē
daļu no šiem cilvēkiem nostādot fakta priekšā, ka morālei nav jēgas (jo tomēr pierastā rietumu morāle izriet no kristietības), ka tas viss ir bullshits, ka ārpus likuma cilvēks netiek sodīts par savu rīcību, ka nepastāv nekāds what goes around, comes around utt,
ka viņš pats ļoti maz ko ietekmē, jo ir tikai puteklis Visumā, šiem cilvēkiem zustu pamats zem kājām, rastos trauksmes sajūta un pasaulē - vairāk vai mazāk haoss.
To sauc par pašiedvesmu un diez vai eksistē kāds saprātīgs cilvēks, kurš to apšaubītu, līdz ar to ir bezjēdzīgi kaut ko tik pašsaprotamu pieminēt. Ar domu spēku cilvēku parasti apzīmē kaut ko citu - misticisma ideju, ka domas pašas par sevi spēj kaut ko izmainīt realitātē ārpus paša cilvēka apziņas, kas, protams, ir pilnīga aplamība.
Kādam tā ir pašiedvesma, kādam domu spēks - katrs to uztver savādāk
Un galu galā - kas ir pašiedvesma? No kā viņa sastāv?
Kam Tu tici,no kurienes tu spēj spriest par lietām,kas ar tevi notiks pēc nāves?
Ja paskaitītu, tad uz katru reizi kad nostrādā ir 10 kad nenostrādā. Cilvēki vnk vairāk pievērš uzmanību tam kad it kā nostrādā.
Pašiedvesma ir apziņas process, kuram piemīt jau Tevis minētās īpašības. Par sastāvu nav jēdzīgs jautājums, tāpat kā nebūtu jēdzīgi prasīt, no kā sastāv vējš.
Pamatā tomēr var izšķirt divas nozīmes, kuras jau augstāk norādīju. Problēma rodas tad, ja cilvēki lieto vienu un to pašu jēdzienu, domājot ar to dažādas lietas. Es pieņemu, ka tēmas autors ar domu spēku apzīmē tieši misticisma ideju, nevis pašiedvesmu.
un tevi tas apmierina?
mani eksistencei nav bijusi nekādas jēgas,jo es tāpat nomiršu,mana mīlestība bija bezjēdzīgas jūtas...un kā ar jūtām?
domu spēks ir pārliecība, ka tā patiešām ir un tā arī notiek/-tiks.