Saimnieks meklē sievu!

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Ko domājat par šovu? Kāda iemet šobrīd aci ,paskatās ,kā saimniekiem UN Magonei iet ? :D

Un Tu būtu gatava iet uz tādu šovu? :D
08.11.2013 21:10 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es arii paskatiijos mazliet!Man uzreiz likaas,ka Ventis ir piemeerotaakais Magonei.Diivaini ,tiesi tad ,kad vins atzinaas par savu "pagaatni"man vins likaas taads simpaatisks-varbuut veids,kaa vins to pateica.Kaut kur jau taisniiba ir Laila 2.Nebrauks jau liigavu skatiities baigie "balto apkakliisu" viiriesi.Katram savs.
Es noteikti vareetu piedaliities sovaa...!
09.11.2013 16:53 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
Viens jau gan -ja vinja būtu tik laba ,atrastu vīru labu ari bez šova palidzibas ,kam sedet uz kakmla ,viss savas vietas meitenei .vienigi veči viņai jocigi ir.
09.11.2013 16:56 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Komentārs

Pirmais reģistrētais komentārs - Ventis Vitols raksta, ka pats labakais vel prieksa....ja tas ir vinjsh, tad jau vismaz Magoni paspaidiit dabuujis :D
09.11.2013 17:02 |

Reitings 337
Reģ: 25.10.2013
Bet tas Rasmuss patiešām nav normāls, murmina kaut ko zem deguna, tāds riktīgi jocīgs, izskatās, ka viņam ir arī nedaudz garīgas problēmas, patiešām. Man patiešām tā vīrieša ir žēl.
09.11.2013 18:05 |

Reitings 426
Reģ: 13.09.2012
Kas Magonei vaines.. pievilcīga sieviete.
09.11.2013 18:32 |

Reitings 16208
Par Magoni-pirmais iekrita aciis tas,ka sievietei labs augums un iskatijaas loti normaali,nemot veeraa,ka dziivo laukos.
09.11.2013 18:41 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Izklausās nomācoši, pat negribas sākt skatīies.
09.11.2013 19:25 |

Reitings 16208
Karinjo-nu nav tur 5 zvaigznu viesniica,bet es arii zinu,ko noziimee malkas apkure,dziivokliitis bez smalka remonta uttProtams ,ja es tur dziivotu-viss izskatiitos mazliet citaadi,bet visi nav vienaadi...
09.11.2013 19:31 |

Reitings 273
Reģ: 26.08.2013
Man arī Magonē kaut kas saista, simpātiska sieviete, bet netīrīga kā lielākā cūka. Nabadzīgi cilvēki arī var dzīvot tīrībā un kārtībā. Nezinu, daudz par čaklumu nevaru piekrist čaklumu, lopus kopj ēst taisa un dobes ravē. Man čaklums saistās arī ar vārdu tīrība.

Bet šovs labs, tikai cik saprotu iet vien pāris dienas, domāju, ka viņi tur ilgāk dzīvo.
09.11.2013 19:32 |

Reitings 5087
Emanuelle, ar arī ļoti pat zinu, un neesmu pārliecināta, vai esmu gatava tagad to redzēt atkal.
09.11.2013 19:37 |

Reitings 5087
Bet ne tik daudz par mājām, kā par visu to stāstu kopumā. Viņa, kas iestrēgusi, kas grib lidot plašāk, bet taipat laikā ir māte, kas tur. Un tad viņa nonāk puliskā sevis ķidāšanā, aiz izmisuma, aiz naivuma varbūt. Un tad nāk visādi tādi dīvaiņi, cietumnieki bez dzīvesvietas, šķirteņi ar zīdaini uz sirdsapziņas, pārgudrie, vājie, kas nobīstas un tā tālāk. Skumji tas viss ir. Nedomāju, ka viņai šādi sanāks.
09.11.2013 19:40 |

Reitings 16208
Karinjo-es tur visu buutu apgriezusi ar kaajam gaisaa ,pat bez lielaam naudaam...ar savu tagadeejo domaasanu!
09.11.2013 19:42 |

Reitings 5087
Nu tieši tā, izskatās, ka viņa gaida glābēju. Jau no sākuma uzkrauj lielu smagumu tam vīrietim. Kurš to ir gatavs nest?
09.11.2013 19:44 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Man ļoti patika, ka Magone bija uzaicinājusi Gunitu ar savu vīru. Gunita liekas ļoti jauka un patika kā viņā arī izteicās par Magoni, ļoti labi un precīzi.
Šajā raidījumā man vispār likās, ka Magone sāk meklēt blusas kažokā. Viņa ir labdabīga raksturā, bet viņa nebūt nav saimniece raksturā, ko pierāda pašas darbi.. un saimnieciskums sievietēs manā skatījumā ir ļoti svarīga īpašība (es šeit nedomāju tikai mājas tīrību un apkārtējo vidi), bet arī spēju rīkoties ar naudu, izdomu arī tad, kad naudas nav daudz, vai nav nemaz. Ļoti spilgti man vēl tagad rādās pirmā diena un Magone pa lielveikalu iepērk tortes un tamlīdzīgas lietas, vai to vajaga? Dzīvē gan viņai nav paveicies, cilvēciski žēl, taču man liekas Ventis viņai ir piemērots, es par Venti spriežu pēc tā, ka viņš ir strādīgs, cik nu protams to var nojaust, tas ir svarīgi, lai vīrietis darba nebaidās un otrs viņam mammīte likās ļoti jauka sieviete.
09.11.2013 19:52 |

Reitings 463
Reģ: 18.10.2013
Redzeju pedejo raidijumu, kur Gunita ar Kasparu bija ieradusies ciemos pie Magones, un pilnigi piekritu Gunitas viedoklim gan par mati, gan par Venti. Magonei ir beidzot jabeidz dancot pec savas mates stabules. Nabadzibas un pagatnes pieredzes del vina doma, ka vinas dzive ir nolemtiba, tapec varbut rokas nolaidusas un saimnieciba atstata novarta. Bet ta nav! Kautko mainit nekad nav par velu. Vinai vajag tadu kartigu grudienu no arpuses, lai beidzot sanemtos kautko mainit sava dzive. Manuprat, Magone sava vecuma izskatas skaista un ar gaisu dveseli, lai gan nedaudz naiva-tads nesamaitats dabas berns. Akcents ka izteiktam lauku cilvekam. Tikai vajadzetu pamainit stilu, izbalinat zobus, aiziet uz kadam skaistumkopsanas proceduram. Lai gan vina rada mazliet ipatneja cilveka iespaidu, tomer es tad labak skatos uz vinu, neka uz izlutinatam, parmaletam pilsetas cacam.
09.11.2013 20:20 |

Reitings 728
Reģ: 21.07.2010
Nabadzība nav attaisnojums nekārtībai un netīrībai. Un ņemot vērā to, cik daudz viņiem govju - kaut kāda nauda jau gan viņiem ir, pie tam zemnieku saimniecībām maksā subsīdijas un tās nav mazās summas - pa to naudu kaut ko sakopt jau nu varēja.

Nu tie dikti strādīgie vīrieši, kas nejēdz tapetes pielīmēt - es neizteikšos. Un tas strādīgais Ventis - uzkar šūpoles, a zāli nopļaut nejēdz. Būtu tak vismaz izpļāvis zem tā šupuļtīkla. Un vispār par viņu man radās tāds iespaids, ka viņš noliek visas sievietes. Savu bijušo sievu nolika, ka viņa tāda un šitāda. Varēja pateikt, ka raksturu nesaderība, bet nē, izklāsta visos sīkumos kāda viņa bija un nebija. Savu mammu arī tur par klācu tanti bez maz nosauca. Magones mammu arī noliek kameru priekšā. Agri vai vēlu arī Magone nebūs pietiekoši laba. Viņš vispār manuprāt ir tas tips, kas vienmēr un visur ir pats gudrākais, bet visi citi muļķi, neko nemāk utt. Šādi tipāži ne pie kā laba nenoved, nereti viņi mēdz arī rokas palaist.
09.11.2013 22:19 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Aha, 6graudi, es arī tieši to pašu par Venti nodomāju, kad viņš kā tāds nevainīgs upurjērs sāka stāstīt, cik viņš bijis labs un gādīgs vīrs, pelnījis, gādājis, bet, redz kā, sieviete no viņa aizgājusi... Es tik labs, bet citi tik netaisnīgi pret mani. Nezinu, nezinu...
10.11.2013 00:04 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Man ir ļoti žēl Magones. Man radies iespaids, ka viņas māte ir viņu nogremdējusi. Piekrītu Gunitai, ka viņai vajadzētu vīrieti, kurš viņu aizvestu no turienes prom. Tiesa, man neliekas, ka kāds no šiem abiem varētu būt īstais.
Šobrīd liekas, ka šajā sezonā neviens pāris neizveidosies. Pirmajā sezonā uzreiz kļuva redzams un skaidrs, kur ir simpātijas un kur kaut kas veidojas.

Man šķiet, ka ir absolūti sekli domāt, ka frāze "es dzīvoju laukos" uzreiz noraksta cilvēku.

Un šo dzīvi laukos es uztveru kā kaut ko daudz ekskluzīvāku par dzīvošanu Rīgā dzīvoklī ar skaļiem kaimiņiem, piepīpētu kāpņu telpu un sasmakušu gaisu.

Man toties tik pat sekli liekas dzīvi pilsētā uzreiz norakstīt kā dzīvi ar skaļiem kaimiņiem un smirdīgām kāpņu telpām. Es dzīvoju Rīgā un ne man ir skaļi kaimiņi, ne smirdīga kāpņu telpa. Tieši otrādi - kaimiņos ir jaukas ģimenes un gan kāpņu telpa, gan pagalms vienmēr ir tīri un kārtībā.
Citām pārmet lauku dzīves norakstīšanu, bet pati tāpat izsakies un noraksti dzīvi pilsētā kā kaut ko sliktāku.
10.11.2013 11:47 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
indie, tad Tev ir tiešām paveicies. :)
Es Rīgā dzīvoju pašlaik jau ceturtajā dzīvoklī un visiem ir bijuši daudz mīnusu, arī šim. Bet problēma vairāk ir uztverē - piemēram, man ļoti traucē skaļie kaimiņi, traucē, ka kāpņu telpā citi pīpē un, kamēr tieku līdz dzīvoklim, jau smirdu pēc cigaretēm, traucē, ka vasaras vakaros nevaru atvērt logu, jo ārā nepārtraukti garām brauc mašīnas visas nakts garumā.
Šeit laukus un pilsētu salīdzināju tāpēc, ka diskusijā diez gan spēcīgi tiek "nolikta" dzīve laukos, bet par to, ka Rīgā dzīvot ir forši, par to neviens nešaubās. Tāpēc pieminēju savas saredzamās ēnas puses dzīvei Rīgā.
11.11.2013 07:33 |

Reitings 3308
Reģ: 20.03.2013
Es skatos un man patīk.

Pati gan tādā šovā nepiedalītos. Nevelk man tie lauki un nevarētu tur tā publiski muļķoties.
11.11.2013 07:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits