Viena dzīve mums ir dota

Reitings 278
Reģ: 23.03.2012
Mani dažkārt pārņem panika iedomājoties, ka mēs taču nezinām kas notiks pēc tam, iespējams šī ir vienīgā dzīve kas mums ir dota. Varbūt izklausās smieklīgi, bet nu es dažkārt tā domāju, ka būtu tik forši būt jaunajai māmiņai, 35 gados būt jau ar trīs bērniem un tā, bet tas atkal domāju, ka man tik ļoti gribētos savus lielos karjeras sapņus sasniegt un ceļot pa pasauli un izbaudīt jaunību utt. Nu vienkāršāk varbūt sakot - visas izvēles ko mēs izdarām dzīvē pie kaut kā noved un nogriež kaut kādas citas iespējas.... piemēram izvēloties vienu es vairs nekad nedabūšu otru. Un tas tu domā vai tā ir pareizā izvēle un vai tu kaut kad vēlāk neilgosies pēc tā, ko sev būsi nogriezusi, jo šī taču ir vienīgā dzīve un nekad vairs nedabūsi atpakaļ tos jaunības gadus, ko piemēram būsi noballējusies, lai būtu karjeriste vai arī otrādāk. Kaut kādas biški pārdomas radās. Nekad mēs vairs nebūsim tik jaunas kā šajā brīdī...un laiks iet ātri.
08.11.2013 17:13 |

Reitings 95
Reģ: 28.10.2013
Es arii juutos lepna par paveikto, juutu gandariijumu, ka esmu tajaa dziivee,kuru veeleejos, ka nenobijos. Bet ja taa nenopietni, tad man taa ir ar maaciibam- skatos uz juristiem un domaaju- ooo, cik forsi buutu,ja es buutu viena no viniem, varbuut naakamo bakalauru nemt tiesiibaas, tad ieraugu aarstu,kurs superiigi veic savu darbu un ienaak praataa- a varbuut man arii vajadzeja glaabt dziiviibas shajaa dziivee, utt. :D
Par beerniem un dziivi- es zinu,ka man buus dulla dziive ar visaadiem celojumiem, bet beernus es gribu un vini noteikti buus tikai ieguveeji, dziivojot dazhaadaas valstiis un redzot pasauli. Ar dullu dziivi nedomaaju balleshanos, bet tadu celjoshanas dziivesveidu, noteikti zinu,ka vienaa valsti nepaliksu.
09.11.2013 00:32 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man ir loti viegli dziivot,jo es tiesaam ticu naakosai dziivei,kura buus veel veiksmiigaaka par so!:)
09.11.2013 01:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits