Lietotie apģērbi. :)

10 gadi
Reitings 847
Reģ: 17.10.2013
Tātad, ko Jūs domājat par visām tām Humānām Dgs un Labajām bodēm?
Šoreiz atverskapi nederēs, jo es esmu pasūtījusi no turienes un tu zini kas viņu ir velcis utt ;)

Man te tāds nelāgs atgadījums. Ieju Dgs un skatos priekš helovīna apģērbu. Ieraugu- asiņains tops man tāds - WTF? (atvainojos) Pieeju pie pārdevējas prasu kas tas ir? Viņa- ES NEKO NEZINU. Un aizgāja un veikala citu pusi. Un arī par apakšveļu- vai tas ir vsp higēniski?

Lūdzu dalaties ar informāciju ;)
08.11.2013 17:11 |

Reitings 95
Reģ: 28.10.2013
shaada tipa, tikai veel peerles ap kaklu :)
08.11.2013 20:46 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Ak dievs,cik forsa kundziite!!!Man gribaas dziivot Francijaa!!!!Labi-pusi Francijaa ,pusi Amerikaa!!!:D
08.11.2013 20:49 |

Reitings 58
Reģ: 17.04.2013
Jā, starp citu, man arī arvien vairā biedē tādas vietas kā Humana, DGS un citas. Vai tiešām tādas drēbes jātirgo par tādu naudu? Nesen gājām ar draudzeni meklēt sportam apģērbu, ārprāts, tik tiešām apvēlusies (!) maiciņa pa Ls7! Vienalga, kāds ir zīmols, vai apvēlušos apģērba gabalu kāds pērk?
08.11.2013 23:09 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Vidusskolas laikos šad tad iegāju un šad tad arī ko foršu tiešām atradu :) Šobrīd varu atļauties nopirkt visu jaunu, tādēļ īpaši šādas vietas vairs neapmeklēju (tas galīgi nav domāts tā, ka uz humpalām iet tikai tās, kas nevar atļauties nopirkt apģērbu!) un īsti tam arī nav laika. Kā arī cenas palikušas saskrūvētas, manuprāt, tajā humanā vispār ir kkāds stulbums - viss tik dārgs priekš lietotām drēbēm un kad ir tās akcijas, tad tik kkādas briemsas paliek uz pakaramajiem, nezinu - nepatīk un iekšā neeju! DGS nekad, nu nekad neko foršu neesmu redzējusi, manā pilsētā ir RDA, tajā šad tad ieeju, bet labu laiku jau neko neesmu pirkusi - nekad neuzrunā, arī cenas nu tādas so/so + 36/38 izmēra tur gandrīz nekad nav! Ahh, kā man neiet :D :)
08.11.2013 23:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits