Man prieks, meitenes! :)
Ko es pati daru? khmm... Cenšos nekrit uz nerviem un atrast piemeroto brīdi, kad izrādīt savu mīļumu, ko es galīgi nemāku, bet viņš burtiski pieprasa. Parasti gatavo viņš, bet es savācu virtuvi aiz viņa, daru visus "mazkvalificētos darbus" t.i. sagriezt, sarīvēt, padot, nolikt utml., kārtoju māju ikdienā. Uzklausu viņa stāstus par to kā gājis, par to kas jauns autoziņās un kāpēc četrkodolu procesors datoram ir labāks kā trīskodolu (lai ari kas tas nebūtu)... un viņa klātbūtnē nedaru to, kas zinu, ka viņam nepatīk-dziedāt, piemēram. Pat savu ģērbšanās stilu pakārtoju loģikai "vai mēs šodien satiksimies ārpus mājas vai nee". Vispār viņš man ir tas labis. Es esmu viens liels tracis un "mūžigi ar kaut ko neapmierinātais" cilvēks :)
Bet vispār man liekas, ka diskusija jauka, lai mēs ne tikai čīkstētu, ka "viņš neko nedara", bet paskatītos no malas uz sevi.
P.S. Masāžas, protams, ir jauki, bet acerieties, ka to darot nepareizi var sanākt dikti slikti, nu, īsāk sakot, tas ir pat bīstami mugurai. Esiet uzmanīgas! :)