Hoodie-sads apgerba gabals noteikti neatradisies mana skapi. Par gaumi nestridas, bet es vairak esmu romantiska/klasiska stila piekriteja. Hoodie, manuprat, izskatas prasts, ipasi, ja to nesa meitene. Nepatik sportisks apgerbs, Lacoste tipa apgerbs.

Vel nepatik ka izskatas sada veida somas, ja tas nesa virietis. Gaumes jautajums, bet man liekas, ka virietis ar sadam somam izskatas biskin miksts. :D

Botas un kedas-tas ir nenoliedzami ertas, bet, manuprat, viriskigas, parak prastas, robustas prieks sievietes.

Nepatik sada veida reperu cepures. Kadreiz iepazisanas portala man dazi viriesi uzrakstija vestules, bet kad ieraudziju bildes ar sada veida cepurem, kombinacija ar "pieplutitajam" biksem un hoodijiem, negribejas pat atbildet. :D Es domaju, tas izskatas smiekligi, ja virietis 25+ vel joprojam nesa sadas cepures un censas telot baigo gangstu. :D

Vel nepatik jebkada veida kniedes, spaiki. Asociejas ar skarbumu, cilvekiem, kuri klausas smago metalu/roku vai buldogu, kuram ap kaklu spike siksnina. :D