sveiki!
Kaut kad nesen rakstīju, un jautaju par to kāda ir pirmāreize pie ginekologa... Vēl jo projam neesmu saņemusies un pieteikusi vizīti...
Pagajuso nedēļu visu pavadīju pie puiša, un man bija menstruācijas. Pirmajās dienās vēdars tikai nedaudz sapēja, bet uz nakti saka sapēt tik stipri, ka nevarēju pagulet, un draugs pat naktī cēlās, mani mierināja un taisija tēju... Arī asiņošana bija nedaudz stipraka kā parasti. Sāpes bija gandrīz katru dienu. Puisis so trešdien devās pie savas ģimenes ārstes runāt par viņa veselību un pie reizes viņs, bez manas ziņas, pajautajis savai ārstei par mani, kpc man ta varetu būt utt. Viņs tgd izdomajis, ka vedīs mani uz rīgu pie kaut kāda ārsta, ko kaut kas ir ieteicis... Sākotnēji bija doma laikam vest uz iecavu, bet tad pārdomaja...
Reāli ko man darīt, ja es nevēlos nekur braukt... es jau biju atradusi ārsti pie kā iešu... nevēlos, lai draugs sāk mani vadat pie ārstiem, pietam pie ginekologa... Man jau grūti ar viņu par sieviesu lietām runāt, bet kur nu v el pie ārsta ar vinu braukt...
Iesakiet, ko man darīt?