Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ginekologs+ puisis

Reitings 23
Reģ: 30.09.2013
sveiki!

Kaut kad nesen rakstīju, un jautaju par to kāda ir pirmāreize pie ginekologa... Vēl jo projam neesmu saņemusies un pieteikusi vizīti...

Pagajuso nedēļu visu pavadīju pie puiša, un man bija menstruācijas. Pirmajās dienās vēdars tikai nedaudz sapēja, bet uz nakti saka sapēt tik stipri, ka nevarēju pagulet, un draugs pat naktī cēlās, mani mierināja un taisija tēju... Arī asiņošana bija nedaudz stipraka kā parasti. Sāpes bija gandrīz katru dienu. Puisis so trešdien devās pie savas ģimenes ārstes runāt par viņa veselību un pie reizes viņs, bez manas ziņas, pajautajis savai ārstei par mani, kpc man ta varetu būt utt. Viņs tgd izdomajis, ka vedīs mani uz rīgu pie kaut kāda ārsta, ko kaut kas ir ieteicis... Sākotnēji bija doma laikam vest uz iecavu, bet tad pārdomaja...

Reāli ko man darīt, ja es nevēlos nekur braukt... es jau biju atradusi ārsti pie kā iešu... nevēlos, lai draugs sāk mani vadat pie ārstiem, pietam pie ginekologa... Man jau grūti ar viņu par sieviesu lietām runāt, bet kur nu v el pie ārsta ar vinu braukt...

Iesakiet, ko man darīt?
08.11.2013 01:59 |

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Sāpes mēnešreižu laikā ir normāli.Man parasti tā sāp ka kliegt gribas.
Nu vienkārši pasaki,ka tiksi pati ar to galā un ja viņš tevi aizved pie ārsta ne jau viņš tev līdzi ies.
08.11.2013 02:03 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Ar savu veselību jokot nevajag. Jau sen vajadzēja aiziet pie ārsta, ja ir kaut kādas sūdzības. Ja pati nevari aiziet laicīgi, tad prieks, ka vismaz puisim ir gana uzņēmības. Nu nav ārsts nekāds bubulis, ne viņš par tevi smiesies, ne ņirgāsies, ne kliegs uz tevi, ne kaulus lauzīs, ne griezīs gaļas gabalus nost... Tur nav no kā baidīties!!!
08.11.2013 02:42 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
nevēlos, lai draugs sāk mani vadat pie ārstiem, pietam pie ginekologa... Man jau grūti ar viņu par sieviesu lietām runāt, bet kur nu v el pie ārsta ar vinu braukt...

Leenaam maacies mest kaunu pie malas. Tas ir forshi, ka tavs puisis ir pietiekami nobriedis, lai saprastu un nekautreetos no shaadaam lietaam. Tici man, kad buusi attieciibaas vai lauliibaa ntos gadus shaadas lietas nenosleepsi. Ne jau puisim tevi pie rocinjas uz ginekologiskaa kreesla jaatur, ne vinjam ir jaatstaasta detalizeeti ko tieshi ginekologs dariija. Tas nav nekas traks vai apkaunojosh, ka meitene iet pie ginekologa uz apskati. Ljoti daudzas sievietes iet reizi gadaa uz profilaktisko paarbaudi. Taa ir taada pati ikdieniskja lieta kaa eeshana, mashiinas veshana uz tehnisko vai asins analiizes reizi gadaa, reizi divaas. Neriskee lieki ar savu veseliibu, sanjemies un aizej.
08.11.2013 03:12 |

Reitings 463
Reģ: 18.10.2013
Domaju, ka autorei jauks, nobriedis un gadigs puisis gadijies, kurs neviebjas tajas reizes, kad vina meitenei ir slikti vai gadas kada smuce. Es domaju, ka tev vajadzetu aiziet pie arsta un pakonsulteties. Nevelos sabiedet, bet ssmu dzirdejusi, ka sapigas menesreizes var but endometriozes vai dismenorejas, miomas, cistas pazime. Ja sapes ir tiesam specigas, tad labak iedzert kadu pretsapju tableti un pasildit krustus un vederu ar termoforu, vai paprasi draugam lai pamase muguru. Izvairies no parak lielas fiziskas slodzes. Reizem ginekologes iesaka lietot hormonalas tabletes vai kadus citus medikamentus. Tas samazina sapes un stipro asinosanu.
08.11.2013 03:15 |

Reitings 992
Reģ: 01.10.2013
piedod, bet iesaku paaugties un tad ar puisi but kopa, jo reali puisim pacu jasaprot,ka tadas liekas,ka ar mums sievietem notiek un ja tu ar vinu nevari par to runat un kadreiz veel izdomasi melot nevis teikts,ka menesreizes, nu piedot atvaino, tad japieaudz.ar savejo par tadam lietam varu runat atklati, jo ka neka esam kopa ilgi un ja esam vispar kopa, tad vinam jasaprot,ka katru menesi mna menesreizes bus var but problemas ar sapem un tada gara,vins spes man palidzet ka vares. man nav kauns nevienam kadreiz pateikt(puisim) ,ka piem. negribu iet pirti vai peldet,jo man menesreizes, tad arii viss par ta tema tiek slegta un neviens nebazas virsu.SAprastu, ja tavs puisim meginatu no sada temas izvairiities, bet tas butu drausmiigi, Runa ar vinu un bus labi.
08.11.2013 20:17 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Tiešām izaudz. Ja vari drātēties, tad arī vajadzētu apjēgt, ka pie ārsta ir jāaiziet.
08.11.2013 20:22 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Ko tur kaunēties. Es draugam vienmēr atklāti stāstu, kas ar mani notiek, lai ir lietas kursā. Arī to, ka, piemēram, sasmērēju bikses vai palagu, varu pateikt. Kur nu vēl par sāpēm.
08.11.2013 20:22 |

Reitings 95
Reģ: 28.10.2013
Manupraat, tieshi forshi, ka puisim tu ruupi un vins ir pietiekami nobriedis. Piekriitu Kristai!
08.11.2013 20:26 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Kad tikko sāku satikties ar savu draugu, tad arī jutos mazliet neērti, bet, kad viņam vienreiz pateicu, ka tiešām nelāgi jūtos, jo man mēnešreizes, tad kopš tās reizes viņš ļoti gādīgs katru reizi un ir ļoti saprotošs. Tā kā, būtu jāpriecājas, ka tev tāds draugs, kas rūpējas.
08.11.2013 20:35 |

10 gadi
Reitings 855
Reģ: 12.02.2011
ir forši, ka puisis par tevi rūpējas, jā. bet man tādas rūpes nepatiktu, jo tādas lietas ir jāatrisina man pašai. es par tādām lietām varēju mierīgi runāt ar savu bijušo, jo ja man kaut kas šausmīgi sāp(pa sieviešu līniju) gaidīju viņa atbalstu un vīrieši jau nav nekādi zīlnieki, ka var uzminēt un saprast visas sieviešu sāpes, nepatīkamās sajūtas
pie ginekologa pirmajā reizē iznācu no kabineta diezgan apjukusi, apmulsusi, jo īsti līdz galam nezināju ko viņš darīs otrajā reizē raudāju un panikoju, kad bija tur jāiet. šobrīd kādus 3 gadus tur neesmu bijusi. nepatīkams ārsts.
08.11.2013 20:35 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits