Sveikas sodien man izrava gudribas zobu bet izraxtija antibiotikas, bet mes planojam grutniecibu un intrukcija raxtits planojot grutniecibu jaizsargajas un pec antibiotiku lietosanas ari jaizsargajas 7dienas.
tagad man bija menesreizes bet pirms menesreizem neisargajamies bet ja nu tomer menesreizes bija un esu stavokli ta var but???testu pirms menesreizem radija negativu.
Domāju, ka vari lietot, tikai izsargājies tās 7 dienas. Un vispār es vēl ilgāk izsargātos, lai būtu droša, ka tās antibiotikas nevarēs ietekmēt bēbi :)
Bez antibiotikām ilgāk dzīs un ja rāva apakšā, tad esot obligāti jādzer antibiotikas. Ja augšā rāva, tad vēl neesot tik traki, ja nedzer. Es nedzēru, bet bik nožēloju, jo dzija ilgāk un radījās neliels iekaisums.
vispar kad aizgaju pie zobārsta es nezinaju ka bus jadzer antibiotikas un ka tas bus tadas antibiotikas kas kaut ko var tadu ietekmet bet nu tad sanak ta ka nu ta visu nevar zinat pirmo reizi ar zobu rausanu saskaros. bet nu pirmdien ir 5 diena antibiotiku lietosana tad protams paraleli lietoju liveo intim lai neizjauktu miklofloru.un tad tas 7 dienas aizsargasos .tad ceru ka izrauta zoba vieta sadzis veiksmīgi.