Vakar kad kāpu ārā no sabiedriskā, jaunietis apčamdija manu pecpusi un aizmuka..
protams, man mugura bija apspileti legingi...
ka lai izvairas no šādiem izvirtuļiem?
varbut jums ir gadijies līdzīgi!?
misshine- ta tas varētu būt, bet uzskatu, ka šie komentāri būtu ļoti vietā.
Būtu dupsis piesegts- nebūtu tikai legingi uzvilkti, kas manā izpratnēir zeķubikses- pa dibenu nepliķētu :)))
Mēs ar vīru šitādu vienreiz uz ielas redzējām, braucām garām mašīnā un vīrs ,skatoties uz to meiču izstiepa lūpas tūtiņā un imitēja putekļusūcēju,kas iesūc visu sevī, ar domu,ka meičai dibens legingus apēdis :D Meiča izstiepa roku un parādija vidējo pirkstu mums :D
Īstenībā tik adudzas meitenes "lieto" legingus bikšu vietā. un vēl kādus legingus, klur visa dirsa spīd cauri un baigi šļūc pa ielām.
Es omēr uzskatu,ka legingi nav bikses. Legingus nēsāju ar garajiem džemperiem un kaut ko tādu virsū,kas nosedz pēcpusi.
Legingi nav bikses. sūdzēšanās nevietā. pati savu dirsu izstādi visiem un vēl čīkst.
ja ģerbsies normāli un valkāsi piemērotu apģērbu iziešanai uz ielas, tad izvairīsies no šādiem gadījumiem
ja ģerbsies normāli un valkāsi piemērotu apģērbu iziešanai uz ielas, tad izvairīsies no šādiem gadījumiem
Nav taisnība. Man ir pāris reizes gadījies, kad uz ielas mazgadīgs idiņš iekniebj pēcpusē, un tie gadījumi bija PIRMS legingi vispār bija ienākuši modē (kādus 10 gadus atpakaļ). Piedauzīgi un/vai apspīlēti nekad neesmu ģērbusies.
Ja idiņš gribēs uzsist pa dibenu, uzsitīs. Ar legingiem tur pārāk liela sakara nav.