Manā darbavietā ir tāda visai savāda situācija, bet varbūt tā tāda nav, tāpēc gribētu dzirdēt jūsu domas...
Tātad strādāju tādā ne visai lielā uzņēmumā, kas nodarbojas ar diezgan nopietnu biznesu, tātad ir arī klienti, kas nāk uz uzņēmumu, lai slēgtu līgumus, precizētu detaļas utt. Jocīgā daļa ir mans priekšnieks, viņš ir gruzīns, ļoti skaļš, ekspresīvs, viesmīlīgs, arī sirsnīgs cilvēks, bet ik reizi, kad viņš tiekas ar klientu vai sadarbības partneri, viņš noslēgto līgumu vai nu jebko, kas tikšanās laikā ticis nokārtots, tā teikt, nostiprina ar konjaku. Tas ir, viņš velk ārā pudeli un neiedzērušu vismaz tos 50 g ārā nevienu nelaiž, nu ne jau kaut kā brutāli, bet vienkārši viņš ir tāds, ka cilvēkiem ir grūti viņam atteikt. Un man tas šķiet tā dīvaini, dažreiz man šķiet, ka tie cilvēki jūtas neērti, nu neviens gan to nav izrādījis. Tāpēc mans jautājums ir-vai tiešām ir tā, ka kārtojot biznesa lietas ir nepieciešama tā glāze konjaka dienas vidū, lai visu apstiprinātu?! Kādai ir pieredze ar tādu situāciju?