Čiao, bellas! :)
Šodienu perfekti varētu raksturot ar uhh!
Darbā darāmā nav daudz, bet nopietnas lietas jādara un ļoti jāseko līdzi laikam, jo 15:00 pie daktera. Uz darbu laikam jau vairs atpakaļ nebraukšu, tad nu plānā Alfas Cenuklubs - mājai vajag lielākas un mazākas saimniecības preces. Vēl Galerijā Rīga jāieskrien. Cenutrīces ietvaros uz Lāčuku jāaizskrien, jānopērk māšukam viena no tām monstru lellēm - dāvana Ziemīšiem un kamēr atlaide-jāķer moments. :) Sestdien tad varbūt pašai sev kaut ko jāpaskatās. :)
Ahh, vienā skriešanā šodiena. Bet man patīk.
Atkal tiek lauzti sev dotie solījumi. Atkal tiek sastrādātas muļķības. Friends with benefits. Brīdis, kad skatoties viņa skaistajās, brūnajās acīs sirds sāk pukstēt straujāk, bet prāts kliedz, ka laiks ir šo visu pārtraukt kamēr nav par vēlu. Ir pārāk daudz mājienu no viņa puses, kas liecina, ka nekas vairāk par friend with benefits es viņam nekad nebūšu...Nekad. Pašai šķiet muļķīgi tas, ka palieku greizsirdīga, kar runa iet par citām un nejaukā sajūta, ka nejauši sanācis izlasīt to kā esmu viņam telefonā ierakstīta.
Dīvaina tikšanās. Varbūt tāpēc, ka viss notika citādāk kā parasti. Viņš bija pārāk mīļš.
Izraut no sirds kamēr vēl var.