Sazvanīšanās/sarakstīšanās

Reitings 1093
Reģ: 17.05.2013
Kā jums ir? Jūs bieži sazvanaties/sarakstaties ar saviem draugiem? Te jautājums drīzāk tām, kas nedzīvo kopā ar savējiem.
Puisis, ar kuru tagad itkā ir attiecības, šajā ziņā ir mazliet man nesaprotams. Sanāca tā, ka vairākas dienas netikāmies vispār, un divas dienas viņš man ne reizes neuzzvanīja, neuzrakstīja. Teica, ka nebija, ko teikt un tā. Viņam tas ir normāli tā divas dienas nelikties ne zinis.
Jums arī tā ir vai tomēr, ja netiekaties, tad vismaz sazinaties savādākā veidā?
06.11.2013 12:24 |

Reitings 1093
Elina, paldies, Tev forši vārdi un domas! :)

Domāju, ka, ja esat kopā un ir labas attiecības, tad vismaz 1x dienā to sms vajag atsūtīt, ja tiešām, cilvēks ir tik aizņemts, ka nav laiks, uzskatu,ka vakara pusē, vismaz, to "Ar labu nakti" vajag uzrakstīt

Nu man uz šito necerēt :D
06.11.2013 14:34 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Mēs visu dienu esam viens otram onlainā un ik pēc laiciņa kaut ko uzrakstām - parunājamies, pasakām kaut ko mīļu, padalāmies ar interesantu info..nezinu, kā var negribēt ar otru sazināties.
06.11.2013 14:35 |

Reitings 837
Reģ: 22.05.2012
kurā vietā es teicu ka 10x dienā?:D es teicu 1x dienā mīlu, un otra sms ir par to ap cikiem katrs busim majas. :D nevajag te ja... :D

blā blā
06.11.2013 14:36 |

Reitings 978
Reģ: 09.10.2013
Bet tur tā lieta, ja cilvēkam esi dārgs, vnk. nevar negribēt uzrakstīt, vismaz, ne šajos laikos :)
Mans brālis piem. nekad nerakstīja ne sms, nekā, pat neprata īpaši, bet kad sagāja kopā ar savu draudzeni, nu jau sievu, visu laiku sarakstījās, tel vsp no rokas neizlaida, kur nu pirmajos mēnešos, kad ir iemīlēšanās periods, vēl tagad, kad darbā ir visu laiku brīvajos brīžos sazvanās, sarakstās, kaut precējušies ir.
Varbūt, neesi viņam interesanta, es nezinu.
Laikam, ir vairāk jāzina konkrēti par Jūsu attiecībām :D
bet aij, katram savs, arī tāda iespēja ir :D
cilvēki ir dažādi :D
06.11.2013 14:41 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
arī tagad, kad mēs kādu laiku dzīvojam kopā, gandrīz nav dienas, kad mēs nesazinātos ar sms un/vai zvanu starpniecību.
cik man ir bijušas agrāk šādas situācijas, kad puisim nav bijis it kā laika vairākas dienas vai nav bijis, ko teikt. parasti tas viss tā arī beidzās, jo es to uztvēru kā intereses zudumu, kas beigās tā arī izrādījās, bet puisis negribēja teikt. pēc manas pieredzes skatoties, nav bijis gadījuma, kad divas dienas normālās attiecībās nav bijis laika vai nav ko teikt. mums ar draugu pat, dzīvojot kopā, ir katru dienu ko teikt, izstāstīt. tā kā tas nav arguments.

cik jūs ilgi esat kopā?
06.11.2013 14:41 |

Reitings 837
Reģ: 22.05.2012
SheIsShe un Sany +
06.11.2013 14:44 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
visādi ir bijis. Ir bijušas attiecības, kurās 3-4 dienas vispār nesazinamies, ja nav nekādu ievēribas cienīgu jaunumu, ir bijušas tādas, kuru rezultātā jēli pirksti no textošanas. Pašreizējās - jo fiziski tuvāk esam viens otram (ne vienā telpā) jo biežāk sarakstamies, sazvanamies par ikdienišķiem sīkumiem un to, kā kuram iet. Pēdējā pērle - viņš man zvanīja no wc uz viesistabu, lai atnesot viņam papīru :D
Lai vai kā - autores gadījums man liekas pilnīgi normāls, un ja man kads tā jautātu - a ko nezvani? tad tāpat arī atbildētu :)
06.11.2013 14:46 |

Reitings 453
Es saprotu, ka viņi nemaz vēl nav kopā, viņi vēl tikai satiekas.
06.11.2013 14:48 |

Reitings 866
Reģ: 05.04.2009
Katru dienu.
Sarakstamies + ja neesam kopā, tad viņš man katru dienu pa kādām 3x zvana (ja esam katrs savā valstī un pat ja neesam)

Mani tas reizēm pat satracina, bet esmu jau apradusi. Tagad pat jau sāk šķist pozitīvi :) Nav vēl sanācis atrast tādu vīrieti, kas neliktos par mani ne zinis kaut vienu dienu :D
06.11.2013 14:48 |

Reitings 1093
Sany, par to atbilde jau bija - tiekamies aptuveni pusotru mēnesi. Un es nezinu, vai esam kopā vai nē, nevaru saprast.
06.11.2013 14:49 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Bez iemesla nesazināmies, tā kā dzīvojam kopā. Tikai dažreiz man pirms darba beigām ir bijis skumīgais un mums maiņas beidzas vienā laikā, tad esmu kādreiz uzrakstījusi kādu sms. Bet tā sazvanāmies, ja vajag kaut ko. Ja viņš aizietu uz tusiņu un sāktu man rakstīt, liktos gandrīz vai jocīgi.
06.11.2013 14:53 |

Reitings 8272
pusotra mēnesis?
c`mon. pirmkārt, jā, tik īsā laikā nevar otru iepazīt un kas viņam aiz ādas. Bet tūlīt es teikšu vēl lielāku BET. tas ir pats attiecību sākums, kad pāris bieži vien vsp ir nešķirams un domas ir par otru cilvēku. ok, ja esi aizņemts pa dienu, vēl viskkādas darīšanas, saprotams, bet iemīlējies cilvēks, pie tam vēl, tikko iemīlējies cilvēks atradīs vienmēr laiku otram. kaut vai tas ir pusdienlaiks, kaut vai tas ir pa ceļam ejot mājās no darba (vai no garāžas, autobusa pieturas), vakarā pirms gulētiešanas. ir reāli tik daudz iespēju kaut uzzvanīt, uzrakstīt sms. kaut vai novēlēt ar labu nakti. ar draugu sākumā mums bija reizes, ka d''eļ viņa trakā darba saņēmu tikai vienu šo sms, bet es zināju, ka ar to viņš grib arī reizē pateikt, ka par mani domā. es jūtos vajadzīga un svarīga.
bet pateikt to, ka nav, ko teikt 2 dienas, manuprāt, ir ļoti rupji un netaktiski attiecībā pret otru cilvēku. pirmkārt, jau tu to cilvēku nemaz tik labi neesi iepazinis, lai jums nebūtu par ko runāt, aka tjipa viss jau ir izrunāts.
man galvā liekas kopā trīs varianti. vai nu ir tā, kā saka racoon, vai nu viņam pret tevi nav īpašu jūtu, bet nevar saņemties pateikt, vai nu vnk neprotas kā vīrietim pieklājas uzvesties. pēc vienas reizes neceltu traci, bet pareizi, ja esi pateikusi, ka tev tas nav patīkami. skaties, ko viņš dara nākotnē. un to, kā viņš vispār tev izrāda uzmanību.
06.11.2013 14:56 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Sazvanamies ikdienā ap pusdienlaiku. Venkārši uzzināt, vai viss kārtībā, ko vakarā sadarīsim, uz kādu veikalu brauksim vai ko jānopērk. Novēlam viens otram foršu dienu. Tas, manuprāt, ir normāli. Jā, kopā tūlīt 10 gadi.
06.11.2013 14:56 |

Reitings 8272
Riot- kamēr rakstīju komentāru, tikmēr jau bija tapusi tava atbilde. redzi, viss slēpjas tajā, cik es saprotu, ka tu esi par daudz sadomājusies. tu pat nezini, vai esat kopā, bet jau gribi, lai viņš tev raksta katru dienu. nopietni? tu to domā nopietni? varbūt viņš pat nedomā ar tevi veidot attiecības. no sākuma noskaidro, ko viņš vēlas no tevis un kādi ir viņa tuvākie plāni, un tikai tad sāc domāt par to, kā viņam pārmest, ka atstājis tevi nedaudz novārtā. ja es būtu puisis, padomātu, ka esi nedaudz traka.
pašā sākumā, kad cilvēki tikai satiekas, bet nav vēl kā pāris. kā teikt, apošņāšanās periodā, neviens neraksta katru dienu sms. tas ir uzbāzīgi. nepieciešams laiks, lai katrs saliktu domas pa plauktiņiem un saprastu, vai rodas vēlme vsp pēc otra cilvēka. jā, tas ir tāds nedaudz dīvains periods, kad tu vēlies attiecības un par to puisi vien sapņo, bet viņš vēl varbūt nav tam tik ātri gatavs un vēl domā, vai veidot attiecības ar tevi. nesabojā pati šo periodu.
06.11.2013 15:01 |

Reitings 1093
Es pati nezinu, vai esam kopā, bet pēc visas izturēšanās, pēc kopējiem plāniem un runām, izskatās, ka esam. Pieļauju, ka puisis saprot, ka esam pāris, bet es vnk neesmu pārliecināta. Nav tā, ka tikai tiekamies un ir tikai randiņi.

bet iemīlējies cilvēks, pie tam vēl, tikko iemīlējies cilvēks atradīs vienmēr laiku otram.

nu tur tā lieta, viņš nav manī iemīlējies :) tas laikam arī visu izskaidro.
06.11.2013 15:16 |

Reitings 8272
Bet arī es varu pateikt to, ka tev ir jānoskaidro, kā tevi uztver puisis, kādi ir viņa plāni. tas ir vnk jāpajautā. sāc ar to, ka pasaki, ka nesaproti to, kādas ir jūsu attiecības.
varbūt viņš tev negribēja par daudz uzbāzties un aizbiedēt, redzēt tavu iniciatīvu, bet pateikt to, ka viņam nav ko teikt tev, ir ļoti neglīti. šī frāze man vairāk liktu aizdomāties, nekā fakts, ka divas dienas viņš tev nebija rakstījis, jo jūs vēl īsti tā kā neesat kopā.
06.11.2013 15:21 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
bet iemīlējies cilvēks, pie tam vēl, tikko iemīlējies cilvēks atradīs vienmēr laiku otram.

man šito vienreiz iespļāva sejā brīdī, kad es nebiju 3 sutkas gulējusi strādājot.. Riebjas šis teiciens!!!

Par tēmu - iesaku ņemt to visu vieglāk. Kad noskaidrosies, kādas īsti ir jūsu attiecības, tad arī varēs izdarīt secinājumus. Turklāt, ar laiku kkā iemācās aprast pie dažādām otra dīvainībām vai īpašībām. Iespējams, ka tavam draugam tāpat kā man riebjas visa tā komunicēšana pa telefonu vai i-netu. Varbūt viņš vnk ir tāds cilvēks, un tam nav sakara ar viņa jūtām pret tevi :)
06.11.2013 15:41 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Tā kā dzīvojam kopā, pa dienu katrs esam savos darbos un lieki viens otru netraucējam. Ja ir kas jautājams, tad sazvanāmies vai "uzsitam" kādu sms.
Pirms nedzīvojām kopā, sazinājāmies katru dienu. Bet arī galvenokārt pēc dienas gaitām. Tā regulārā īsziņu rakstīšana ar "ko dari?" nav bijusi aktuāla.
06.11.2013 15:46 |

Reitings 3350
Mes esam kopa 8 gadus un sazvanamies 3x diena, ka ari biezi vien sachatojam viberii un apmainamies ar e-pastiem.
06.11.2013 15:51 |

Reitings 1093
Bet arī es varu pateikt to, ka tev ir jānoskaidro, kā tevi uztver puisis, kādi ir viņa plāni. tas ir vnk jāpajautā. sāc ar to, ka pasaki, ka nesaproti to, kādas ir jūsu attiecības.

Bail to darīt :)

Iespējams, ka tavam draugam tāpat kā man riebjas visa tā komunicēšana pa telefonu vai i-netu.

Kkas uz to pusi laikam ir.
06.11.2013 15:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits